Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta | Galatasaray - Çaykurizespor | 28.09.2013 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne boksa ya. diğer maçların aksine hakedilmişti bu ama burakla bruma dünyaları kaçırınca olmadı. bruma kaçırabilir gerçi np varsın 50 tane kaçırsın
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Hakemin aleyhimize veremediklerini hiç konuşmuyorsunuz. Adamlar kasaplık yapınca bir şey yok. Bize penaltı verilmiyor. Ha lehimize de hata olabilir ama hani lehimize yapılan hata bize bir şey kazandırmadı.

Bu arada nası bir cevap bekliyordun ki? Bir de ben hakem yüzünden mi kaybettik demişim?

serhan iyi misin? ben sana mı dedin ağladın hakem hatası falan diye? aç oku şükrü ergünün açıklamalarını nasıl ağlamış hakem ayarlanmış puan kaybetmemiz için diye. tövbe ya...
Mesaj tarihi:
Liebe said:

serjuhan said:

Hakemin aleyhimize veremediklerini hiç konuşmuyorsunuz. Adamlar kasaplık yapınca bir şey yok. Bize penaltı verilmiyor. Ha lehimize de hata olabilir ama hani lehimize yapılan hata bize bir şey kazandırmadı.

Bu arada nası bir cevap bekliyordun ki? Bir de ben hakem yüzünden mi kaybettik demişim?

serhan iyi misin? ben sana mı dedin ağladın hakem hatası falan diye? aç oku şükrü ergünün açıklamalarını nasıl ağlamış hakem ayarlanmış puan kaybetmemiz için diye. tövbe ya...

Ne bileyim mesajın banaydı ya tamamını üzerime alındım. Yanlış anlaşılma, bekleme yapma devam et.
Mesaj tarihi:
pontipati said:

bruma?

dışarıda o pozisyon, zaten adam açık sekilde topa vuruyor orda, pozisyon cok hızlı gelişiyor geçen haftaki motta-sabri pozisyonu gibi, ha veren hakeme neden verdin demezsin ama dışarda dedigm gibi

top daha brumanın kontrolune girmemiş bile tam üstüne ayagnı koyar koymaz topa vurmus adam
Mesaj tarihi:
tamam da abi adam gelir bacaga vurur ucundan topa dokunur basarsın sarıyı

bu pozisyonda adam bam diye topa vurmus, bruma zaten topa basıp dönmek istemiş orda dikkatli izlersen, brumanın topa ayagını koyması ile sezerin topa vurması aynı anda.

ya bugun ingiltere liginde 50 tane böyle pozisyon oldu itiraz bile eden olmuyor, siz stoperler kırmızı halı ile adamı kaleye ugurlasın istiyorsunuz sanırım :D iyice basketbola cevirdiniz işi
Mesaj tarihi:
yani burda brumanın yerdeki ayagını kesme gibi bişey yok, sezer topa vururken brumanın bir ayagı havada, diger ayagı topun üzerinde, adam da topa vurmus,

özetin 33. saniyesinde cok net herşey
Mesaj tarihi:
ben bu pozisyon ve motta-sabri mücadelesinin faul olmadıgını savunuyorum.

hem de bu cok daha temiz bir müdehale, adamın rakiple alakası yok, direk topa vuruyor, brumanın bir ayagı havada zaten, diger ayagıni dönmek için topun üstüne koymus,ayagının altındaki topa vurmus adam tertemiz, sonra yıkılmışlar.

dediğim gibi özette 33. saniye

brumanın sol ayagı yerde olsa, önce onu süpürse sonra topa vursa freekick+ sarı kart, su hali ile temiz
Mesaj tarihi:
adamın sağ ayagını falan bicmiyor abi adam, sola zaten müdehale yok,
sağ ayağın topun üstüne konulması ve sırtı adama verip dönme hareketini yapmasıyla eş zamanlı sezer topa vuruyor kendi sol ayagı ile, brumanın sağ ayagının altından top gidince o şekilde düşüyor, ya direk adama bir müdehale yok o pozisyonda, azcık objektif bir açıdan baksan görceksin, durdugun pozisyon yanlıs suan
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

adamın sağ ayagını falan bicmiyor abi adam, sola zaten müdehale yok,
sağ ayağın topun üstüne konulması ve sırtı adama verip dönme hareketini yapmasıyla eş zamanlı sezer topa vuruyor kendi sol ayagı ile, brumanın sağ ayagının altından top gidince o şekilde düşüyor, ya direk adama bir müdehale yok o pozisyonda, azcık objektif bir açıdan baksan görceksin, durdugun pozisyon yanlıs suan

ya kör ya ağır troll
  • Yeni Oluştur...