Grast Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 1.berlin duvarının parçalarını magnet üstünde 3 euroya satıolar bunu bi soliyim önce. 2.Berlin duvarıyla bu olayı kıyaslamak komik olur. Son yüzyılın en önemli olaylarından biridir berlin duvarının yıkılışı 3.Ayrıca bu tarz şeyler zaman geçtikçe değerlenir. 3-5 ay sonra bunu satıp para kazanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 berlin duvarı parcasi para eder inönü stadı koltukları para eder bilmem kimin tshirti para eder. ama mal'ın içtiği ayran kapagı para etmez... yukarda yazdıklarımı herkes satabilir bundan dogal bişey yok, ben 3 tane koltuk söktüm staddan, daha eve gelene kadar 5 kişi para teklif etti yolda hayır dedim, 10 sene sonra 10 katını verseler yine hayır derim, ama satana da neden sattın demem. fakat böyle ayran kapagını 250 liraya satacagını dusunen adama götümle gülerim,alana da patideki nicki değişsin Mal2 olsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bir başka klasik. 11 sayfa olmuş şu yazdıkların zaten konuşulmuş. saçmalamayak hadi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 sen sus adres ver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 lan it neyi morartıyomuşsun bi göster bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 internette öyle morartmalı felan konuşmıycan hacı. bağırsağını alır eline verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Adamın nicki değiştirinde mallara hakaret olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 hieeeeeyyyytttt!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Masakari said: Adamın nicki değiştirinde mallara hakaret olmasın. oğlum niye aptal oluyosun sana nooldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Beni bebekken kafaüstü yere düşürmüşler ondan böyleyim cezai ehliyetimde yok o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 neyse abi paticik halkından özür dilerim huzurlarını bozduysam ama birinin bunu yapması gerekiyo. hurley de çok baba adam bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Ne yaptın ki özür diliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bağırsak felan girdi araya kafa atmalar morartmalar. kötü şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 abi sen bu unique item olayını çok yanlış anlamışsın ya. amerikada olsan bak belki para ederdi de türkiyede ayran kapağını satabileceğini düşünmen hakikaten çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mal said: .....bi topiğin ilk 5-6 msjı neyse sonra gelenlerde topluluğa ait hissedebilmek için mi bilmiyorum ona göre oluyor. aptal olmayın salak olmayın derken bunu söylüyorum. boşverin bi üst msj da ne yazdığını kendi fikrinizi yazın. o adam cahil duymamış bu tip bi satış belli. sen biliyosun ama saçma bişey olmadığını niye bi üstteki msj doğrultusunsa yorum yapma ihtiyacı duyuyosun. şu o kadar saçma sapan ve desteksiz bir yazı ki. sana göre senin yaptığının saçma olduğunu düşünme ihtimali olamaz kimsenin. ve burada saçma olduğunu söyleyenler sadece gıcıklık olsun diye bunu söyleyenler ile onları izleyen koyun sürüsü. ama gerçekten saçma işte ayran kapağı ya bana göre. işin aslı şu. kimi insanlara berlin duvarı parçası, bill gates in kılı suyu gibi şeyler de saçma gelebilir. hadi berlin duvarı yüzünden yıllarca kavuşamamış insanlar için o duvarın yıkıldığını gösteren bir parçayı alp saklamanın bir anlamı olabilir sembolize ettiği bir şey vardır. ama bill gates in içtiği su da feci komik bir örnek yahu. hele senin ayran kapağı? eminim o ortamdan toplanabilecek çok daha anlamlı şeyler vardır. misal o barikatlarda kullanılan taşlar ya da üzerinde slogan yazılı bir bez vs çok daha anlamlı gelebilirdi. bu konuyu bu kadar komik kale getiren sattığın şeyin ayran kapağı olması. ha tabii burada gezi olaylarına duygusal olarak çok bağlı, kimi arkadaşını kaybetmiş, kiminin kendi veya arkadaşı zarar görmüş bir sürü insan olduğunu ve bu insanların senin bu yaptığın şeyi çıkarcılık olarak görebileceklerini zaten söylemiyorum bunu düşünüp counter hazırlamışsın bile "gitarı da gezi ruhu için vsvs" diye her ne kadar geçersiz de olsa. ha ya da gerçekten trollsün burada genelde olduğu gibi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 okuma yazman var dimi peki resimdeki kapağı sıradan bi ayran kapağından ayırabilecek muhakeme gücü sıradan bir ayran kapağından ayıran nedenlerin bir markanın böyle hoşluk yapmış olması olduğunu anlayabilecek algılama gücü ve bunun o dönemin havasını nasıl yansıttığı ve daha ilk sayfada etik kısmını kendine sakla demiştim. insanların vicdanına müdahele etmeye çalışmanın ne demek olduğunu anlamak baya bi hayat tecrübesi gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 yok ben klavyeye gözüm kapalı vuruyorum böyle çıkıyor. şu mesajını arkadaşlara sordum ne yazıyor diye onlar söyledi sağolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Bu herif taksimde geziye gidip kızları anlatan mal değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Rıdvan tişört satarken de sövüyordum, buna da söverim ben arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Dworgian said: Mal said: .....bi topiğin ilk 5-6 msjı neyse sonra gelenlerde topluluğa ait hissedebilmek için mi bilmiyorum ona göre oluyor. aptal olmayın salak olmayın derken bunu söylüyorum. boşverin bi üst msj da ne yazdığını kendi fikrinizi yazın. o adam cahil duymamış bu tip bi satış belli. sen biliyosun ama saçma bişey olmadığını niye bi üstteki msj doğrultusunsa yorum yapma ihtiyacı duyuyosun. şu o kadar saçma sapan ve desteksiz bir yazı ki. sana göre senin yaptığının saçma olduğunu düşünme ihtimali olamaz kimsenin. ve burada saçma olduğunu söyleyenler sadece gıcıklık olsun diye bunu söyleyenler ile onları izleyen koyun sürüsü. ama gerçekten saçma işte ayran kapağı ya bana göre. işin aslı şu. kimi insanlara berlin duvarı parçası, bill gates in kılı suyu gibi şeyler de saçma gelebilir. hadi berlin duvarı yüzünden yıllarca kavuşamamış insanlar için o duvarın yıkıldığını gösteren bir parçayı alp saklamanın bir anlamı olabilir sembolize ettiği bir şey vardır. ama bill gates in içtiği su da feci komik bir örnek yahu. hele senin ayran kapağı? eminim o ortamdan toplanabilecek çok daha anlamlı şeyler vardır. misal o barikatlarda kullanılan taşlar ya da üzerinde slogan yazılı bir bez vs çok daha anlamlı gelebilirdi. bu konuyu bu kadar komik kale getiren sattığın şeyin ayran kapağı olması. ha tabii burada gezi olaylarına duygusal olarak çok bağlı, kimi arkadaşını kaybetmiş, kiminin kendi veya arkadaşı zarar görmüş bir sürü insan olduğunu ve bu insanların senin bu yaptığın şeyi çıkarcılık olarak görebileceklerini zaten söylemiyorum bunu düşünüp counter hazırlamışsın bile "gitarı da gezi ruhu için vsvs" diye her ne kadar geçersiz de olsa. ha ya da gerçekten trollsün burada genelde olduğu gibi o ayrı. okuma yazman var dimi peki resimdeki kapağı sıradan bi ayran kapağından ayırabilecek muhakeme gücü sıradan bir ayran kapağından ayıran nedenlerin bir markanın böyle hoşluk yapmış olması olduğunu anlayabilecek algılama gücü ve bunun o dönemin havasını nasıl yansıttığı ve daha ilk sayfada etik kısmını kendine sakla demiştim. insanların vicdanına müdahele etmeye çalışmanın ne demek olduğunu anlamak baya bi hayat tecrübesi gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 hahaasdasdf adam harbi mal yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 SDKLFJLJKDSF bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 off allahın malı mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mal said: Mal said: okuma yazman var dimi peki resimdeki kapağı sıradan bi ayran kapağından ayırabilecek muhakeme gücü sıradan bir ayran kapağından ayıran nedenlerin bir markanın böyle hoşluk yapmış olması olduğunu anlayabilecek algılama gücü ve bunun o dönemin havasını nasıl yansıttığı ve daha ilk sayfada etik kısmını kendine sakla demiştim. insanların vicdanına müdahele etmeye çalışmanın ne demek olduğunu anlamak baya bi hayat tecrübesi gerektiriyor. bu dediklerini saçma bulabilme ihtimalim olmadığını düşünmen bile o kadar saçma ki işte. bize salak aptal fln diyorsun ama, anlamak mı istemiyorsun yoksa cidden mi anlamıyorsun onu çözemiyorum. çok da umurumda değil zaten. o ayan ayran kapağına senin verdiğin değeri vermiyorum, niye anlamıyorsun ki? çoğu kişi de vermiyor işte. sana da ısrarla bunu söylüyorlar ve sen ısrarla "hayır siz hatalısınız, salaksınız, aslında önemli olduğunu biliyorsunuz" a gelen laflar ediyorsun. ooohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar