Wispy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Apartmanın yakınlarında dolanan annesiz yavru bir kedi vardı, çok mazlum, zavallı bişi. Öyle çok küçük de değil ama işte. Biz de aldık eve işte bir haftadır bakıyoruz. Biraz kendini toparlasın belki yine apartmanda bakmaya devam ederiz veya bir sahip buluruz en kötü. İshal olmuştu, bugün veterinere götürdü kardeşim. Bir iğne yapmış, bir de hap yutturmuş kediye, birisi parazit için, diğeri antibiyotik için bilmiyorum. Kediyi eve getirdiler ama şimdi sol arka ayağı pelte gibi, sürükleyip duruyor. Veterineri aradık, iğne biraz ağır 1-2 saat olabilir demiş. Aradan 4 saat geçti, kedicik hala topallıyor. Endişelenecek bir şey var mı ? Yarın başka bir veterinere götürsek mi, ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 yarın düzelmezse baska veterinere götürürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abi yaptığı şeyler halsizlik ve uyku yapabilir, biraz da ağrısı olabilir ama neden topallamasına neden olacağını anlamadım. kalıcı bir şey olacağını sanmıyorum ama en iyisi başka bir veterinerden fikir almak imkanın varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Valla ağrısı falan var diyeceğim ama sol ayak pelte gibi, sol ayağını dümdüz sürükleyerek yürüyor. Ama havaya kaldırınca hareket ettirebiliyor ayağını. Neyse sanırım yarın yine veterinere götüreceğiz. Gelişmeleri bildiririm. Kedi hakikaten çok zavallı ya. En ufak sesten korkup kaçıyordu ilk başlarda. Sokakta bu halde hayatta kalması çok zordu. Çocuklar mı bişi yapmıi, başka bir hayvan mı anlamadım. Bu kadar ürkek kedi görmedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 benim kedimde sokak kedisi abi, gözleri enfekte olunca annesi bırakmıştı kardeşiyle birlikte bende o zaman eve almaya karar vermiştim. 2.5 yaşına geldi hala kapı çalsa yanyana gelip saklanıyorlar inanılmaz ürkekler. eğer eve aldıysanız lütfen geri sokağa bırakmayın veya apartmana, başka bir sahip bulun evde besleyecek veya siz sahip çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 İğneyi sinire denk getirdiyse ödem yapmıştır. İnsan bacağına kramp girmesi gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 gelişme var mı? ciddi bişey yoktur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 siz hiç iğne olunca topallmadınız mı? ben küçükken penisilini yiyince basamazdım bi kaç dakika resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 askerde bana vurdular ben bile 1 gün topalladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bugün yine götürmüş kardeşim veterinere, veteriner kedi küçük, ilaç da ağır, 1 hafta sürebilir böyle ama kalıcı bir şey olma ihtimali yok dedi de rahatladık. İnşallah bişiyi kalmadığında yazarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 abi galiba o başı boş gezen yavru kediler ölücek gibi oluyomuşta anneleri bırakıyomuş , o tarz şeyler duydum ne kadar doğrudur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ölecek hayvanı annesinin hissedip diğerlerinden ayırması çok görülen birşey. Hastalık vs falan diğerlerine bulaşmasın ve zaten gidici olan yavrunun diğerlerinin sütünü içmesin falan diye sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bu ne ya Spartalı mıymış kediler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 for the greater good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Ya kedi iyileşti de bize mi denk geldi kötü mü eğittik nerede yanlış yaptık bilmiyorum Gerçi ilk başlarda da öyleydi ama o zaman dişleri mi tam çıkmamıştı bilmiyorum, ısırmayı çok seviyor kedi. Bildiğin kol, bacak, ne bulursa ısırıyor. Ellerim yara oldu. Eskiden can yakmıyordu ama şimdi bayağı refleksle çektiriyor eli. Büyük ihtimalle oyun oynadığını zannediyor çünkü eli, kolu ısırırken yüzümü yalıyor. Ben bu kediyi nasıl eğitebilirim yaptığı şeyin yanlış olduğuna dair? Çok agresifleştiğinde mecbur balkona (evi orada) götürüyoruz, acıkırsa diye de yemek veriyorum, gidip onu ödül olarak anlamasın ? E aç bırakmak da olmaz. Ne yapacağım ben ? Sokak kedisinin tinercisini eve aldık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Isırınca çakacan ağzına bi tane anlayacak kötü bişey yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 insan değilsin ya, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 benim kedi sen ayakta dururken sırtına tırmanıyor. tamamen derine tırnaklarını geçirerek. sonrada kayarak aşağı iniyor. sırtım falan böyle boydan boya yarık çizik sdfs olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 benim kedi yalayarak uyandırıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 JestersTear said: insan değilsin ya, net. Ödül ve ceza dengesini kurmazsan nasıl eğitmeyi düşünüyorsun herhangi bir hayvanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 al karşına konuş kediyle, bak de böyle olmuyo de, bu böyle devam edemez de. trip filan at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 İnsan gibi davranarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Tatar hayvanlari eğitirken ödül-ceza değil,ödül-ses yükseltme ve hareketi düzeltme şeklinde eğitim veriliyor.Döversen hayvani hem kaybedersin hemde hayvan saldırgan olur. Kedi için eve mutlaka tirmiklayabilecegi bisiler koyun(ben odun etrafına sarilmis urgan öneririm).Sizinle ısırmadan oynadığında ödül verin ,ısırdığında yüksek sesle hayır deyin ve ödülsüz bırakın.en fazla 5-6 günde olayı kapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 insanliktan anlamazsa hayvan gibi davran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ufak disler at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar