jonq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 AMD 'nin kod adı "Hawaii" olan yeni grafik işlemcisinin ( kısaca yeni seri ekran kartlarının ) duyurulmasına sayılı dakikalar kaldı. AMD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 29 tl ye işlemcisi var bu amd nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 effective memory clock hikayeden mi demek oluo anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 çarpılmış hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 said: the card is designed to outperform everything NVIDIA has at the moment. Amd umarım 7970'e yaptığı gibi kartı çıkarıp sürücüleri 8 ay sonra piyasaya sürmez. Nvidia Titan ve 780'i çıkardığı günden beri gelen hiçbir driver 7xx serisini hedef alan bir performans artışına sahip değil ki gereği de yoktu bu dönemde. Muhtemelen AMD kartlarını çıkartır çıkartmaz Nvidia da sürücülerle cevap verip bahsi geçen kartlara özel ilk sürücüyü çıkartmış olacaktır. AMD muhtemelen bunu hesaba katıp R9 290X'i hazırlamıştır yoksa 1 nesil geride kalmaktan 2 nesil geride kalmaya düşer ki bu biz kullanıcılar için iyi olmaz. AMD'nin bu defa düzgün bir kartla gelmesi epey önemli aksi halde Nvidia performans segmentinde tahtını iyice sağlama alıp, fiyatları tepeye çekmeye devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 r9 290 fiyatini goren var mi battlefield 4 veriyormus bedavadan yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bulamadım güzel kaynak veya inceleme? nasıl umut vaadediyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 titanın 3te2 si olcakmış fiyatı Launch Price: 599 USD http://media.bestofmicro.com/amd-radeon-r9-280x,D-I-402246-13.jpg http://media.bestofmicro.com/amd-radeon-r9-280x,D-L-402249-13.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 780 titan kadar guclu nerdeyse sasirmiyor degilim sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 dahili ses çipi mi ne olucakmıs sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 oo direkt hdmi dan çıkış yapıcaz yani sesi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Editor said: oo direkt hdmi dan çıkış yapıcaz yani sesi de... abi nasil yani normalde oyle degil mi? pc tv baglayinca ses zaten hdmidan gitmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 gidiyo, o yüzden komik komik hoparlorlu monitörler yaptılarya tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 evet gidio da chip olmadığı için hiç dolby filan DTS gitmiyordu şimdi ses kartı ile onlarda gidecek yani öyle umut ediyorum yoksa o ses chipini alsınlar................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ha evet, sonucta software cekiyodu sonra hdmi üzeriden streamliyodu datayı. direk kartın üzerinden gitmiyodu ses. ama gerek varmıki ya? en kallavı ses akısı ne olcuakki. dolbyden kastımız harbi dolbymi? cünkü 5+1ler falan gidiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Lansmanı izledim. Bunlar resmi inceleme olmadığı için pek dikkate almamak lazım. Ne zaman ki incelemesi yapılır o zaman gerçek performansını görürüz. Şuanda pek anlam ifade etmiyor bu grafikler. AMD ezip geçen bir kart yapmış olsaydı lansmanda bunu çıkar göğsünü gere gere söylerdi, açık ve net şekilde söylemedi. 290x hariç bütün kartlarının yanına firestrike performance bench skorunu (resimlerde sağ en alttaki değer) ekleyip 290x'de es geçmeleri akla bunu getiriyor. Yeni seri ile yeni bir teknoloji sunarlar diye düşünmüştüm ama işe bir şey sunmadılar. TressFX güzel bir adımdı bu tarz şeylerin devamı gelmeli. Nvidia'ya fiyat uygulamasından dolayı kızıyoruz belki ama konsolları kötü gösterecek grafikler ve yeni teknolojiler üzerine emek harcamasını da unutmuyoruz. AMD'de aynı ölçüde yeni teknolojiler üzerine yatırım yapmaya başlar umarım. Neticede konsollardan gelecek olan para ile artık kısıtlı kaynak bahaneleri de kalmadı :) Nvidia'ya yanıt olarak Geforce Experience benzeri bir yazılım hazırlamışlar o da yeni seri ve sürücülerle beraber AMD kullanıcılarına sunulacak, ismi Raptr. http://cdn.videocardz.com/images/2013/09/250.jpg http://cdn.videocardz.com/images/2013/09/260X.jpg http://cdn.videocardz.com/images/2013/09/270X.jpg http://cdn.videocardz.com/images/2013/09/280X.jpg http://www.techpowerup.com/img/13-09-25/23.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 512bit olayı ap ayrı bir olay abi bit herşeyi değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Raptr zaten varolan bir platform idi. Bunun AMD ile birleşmesi bence baya iyi oldu. RAPTR AMD BETA CLIENT i indirip inceleyebilirsiniz. TressFX'e zaten Tomb Raider'dan bir aşinalığımız vardı. Ayrıca TrueSound'u ayrıntılı olarak işlediler. Kısaca bana bu seri ile iyi bir durum sergileyecekmiş gibi görünüyor ama denildiği gibi önce test sonuçlarını görmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Adamlar Mantle ve TrueAudio'yu duyurmuş, Mantle vaad edileni gerçekleştirirse oyunu değiştirir. Daha evvel yazmıştım, önümüzde ki 5 yıl AMD'nin geri dönüşünü izleyeceğiz diye, başlıyor gibi ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Son grafikte var işte 290X in Firestrike sonucu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 LathspeLL said: Adamlar Mantle ve TrueAudio'yu duyurmuş, Mantle vaad edileni gerçekleştirirse oyunu değiştirir. Daha evvel yazmıştım, önümüzde ki 5 yıl AMD'nin geri dönüşünü izleyeceğiz diye, başlıyor gibi ufaktan. bence bunu büyük olanda AMD'nin iki konsolun da APUlarını üretiyor olmasına borçluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Onu yazmıştım zaten ben de, bütün konsol oyunları AMD optimizasyonlu gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abi kaç tane amd kart alıp kullandıysam hepsinde sorun yaşadım, hiçbirinde OC'de yapmadım, ÇOK ÇOK ÇOK iyi bir şey olması gerekiyor ki benim gibi müşteriler tekrar amd düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bingildak said: abi kaç tane amd kart alıp kullandıysam hepsinde sorun yaşadım, hiçbirinde OC'de yapmadım, ÇOK ÇOK ÇOK iyi bir şey olması gerekiyor ki benim gibi müşteriler tekrar amd düşünsün. direk hislerime tercüman olmuş şu asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ben de hayatımda 2 defa ATI aldım, ikisini de çok kısa süre kullanıp nVidia aldım direkt. Ben her çıkan beta driver'ı kurup test eden biriyim, o yüzden nVidia daha esnek ve keyifli bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar