Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köfteciden satılık GeForce GTX 580

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Full kullanamaz da, idare eder. BF 4'ün recommended'ini görünce 660'ı değiştirsem mi diye düşünmeye başladım ben sdf. Yeni nesil geldikten sonra PC'de de grafikler level atlar herhalde, o yüzden sıkıntı biraz.

Bu arada zotac tam f/p markası, tavsiye ederim. Kendi kullandığım kartta zerre sıkıntı yaşamadım 8-9 aydır.
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

dreagloth said:

O kadar köften var hala ekran kartı satıyosun lan, ver bi garibana sebeplensin.

o gariban ben oluyorum. MSI HD6870 verim üstüne 1 karton malbuş?

sıra var karde$$$ ilk ben geldim :p
Mesaj tarihi:
660 serisine ısınma problemi çok(bir tane kullanıp geri verdim) bu yüzden koskoca Corsair bile sesli çalışıyordu, GTX 580 kullandığımdan beri ses kesildi, şimdi yeni kart(Radeon 7900 Series) takılmasına rağmen o korkunç ses yeniden başladı...
Bunu satmamın tek sebebi BF4'ü yüksek çözünürlükte oynamak istiyorum ama kasanın fanı isyanlarda...
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Isinma problemi yoksa fiyat oldukca uygun ben 570GTX ile halen full oynuyorum aa vs tavan sekilde 1900x1080 cozunurlukte. Alan rahat 2sene full kullanir oyunlarda.

la ben gtx770 oc ile crysis3 ü full oynıyamıyorum helal sana mesir macunu vermişin kartına
Mesaj tarihi:
Crysisi 3 oynamadim ama BF3/Crysis 2/Witcher 2/Skyrim/Batman vs gayet calisiyor. Senin islemci ve ram ne olaki acaba?

Bende 16gb 1600mhz ram / i5 3570K islemci var.

Edit: Oyun fpssinde fark yaratirmi bilmem lakin ilk 120gb SSD deneyimimden sonra 240gb SSD daha almistim oyunlar icin. 1tb normal hdd de arsiv amacli kullanilir oldu tabi.
Mesaj tarihi:
Daha ekran kendine gelmeden aciliyor valla oyle 20sn hizli vs degil kasa ile ekrani ayni anda aciyorum ekran kendine geldiginde sifre kisminda bekliyor oluyor.

http://t1309.hizliresim.com/1f/u/t0uv4.png

9.6snde bilgisayar hazir konumda oluyor.

Konumuza donecek olursak iyi karttir ben tavsiye ederim.

Very High / 30-35fps

http://www.youtube.com/watch?v=uqr1TUrhWsg

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...