applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 biliç 3 maç alırken melonun 2 maç alması mı ayrı komedi. yoksa klüp 1200 güvenlik istedi ama şirketten 960 tane geldi diye bizim ceza almamız mi ayrı komedi. yoksa turnikelerin kırılmasına izin veren istanbul emniyeti yerine bizim ceza almamız mi ayrı komedi karar veremedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bu 1453 bir daha ki maça gelsin dayaktan öldürürler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Öldürsünler, haketti adamlar, bu ne be, saçmalığa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 melo'nun direk kırmızıdan zaten kafadan 2 maci var, sonrasi temizmiş demek lol Fırat aydunus'a da 3 maçi topsuz yönetme cezası gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 applev0dka said: biliç 3 maç alırken melonun 2 maç alması mı ayrı komedi. yoksa klüp 1200 güvenlik istedi ama şirketten 960 tane geldi diye bizim ceza almamız mi ayrı komedi. yoksa turnikelerin kırılmasına izin veren istanbul emniyeti yerine bizim ceza almamız mi ayrı komedi karar veremedm Besiktas tarafarinin sahaya girip fotograf cektirmesi mi komedi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 iyi bari ceza normal bakalım cezalara eklenen olur mu fernandes motto ya falan ceza gelir mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 onlara gelirse selçuk a da gelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 apsingir said: applev0dka said: biliç 3 maç alırken melonun 2 maç alması mı ayrı komedi. yoksa klüp 1200 güvenlik istedi ama şirketten 960 tane geldi diye bizim ceza almamız mi ayrı komedi. yoksa turnikelerin kırılmasına izin veren istanbul emniyeti yerine bizim ceza almamız mi ayrı komedi karar veremedm Besiktas tarafarinin sahaya girip fotograf cektirmesi mi komedi bilemedim. ben sahada foto çektiren beşiktaş taraftarı göremedim. ben pazar günü 7 de oynanacak bir gs macina formayı falan geçtim, atkısız hadi onu da geçtim bilekliği bile olmadan gelen beşiktaş taraftarı görmedim. TFF baskanı'nın spor bakanının bile o sahaya girenler beşiktaş'lı değil dediği ortamda bu cezaları komik buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 peh ya, fenerliyim ama bu yıl bjk maçlarını izliodum keyifle, herkese de olm beşiktaş baya iyi oynuyor izlemesi daha keyifli fln diodum, sağlam dedim 3 gün yaşamıyor açık mert korkusuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Selçuka ceza nerde Selçukaa hıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 4 maç mı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 fernandes almamış mı lan hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bilic sadece hakeme "fuck you" dediği için 3 maç ceza almış. Melo'nun iki maç cezası da sadece direkt kırmızıdan kaynaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 fernandesin lisansi iptal edilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Yüzlerce taraftarın girdiği maçta 4 maç ceza için yatsın kalksın dua etsin BJK yönetimi. Ona birde ayar çekilir 2-3 maça bağlanır. Bilic için kimse yorum yapamaz az çok diye. Hakeme ne dediğini bilmiyoruz. Meloya az olmuş ceza. Zaten direkt kırmızının cezası 2 maç. Burada BJK mağdur evet ama ceza verilmez ise çok büyük yanlış olurdu. Sahaya her taraftar girdiğinde ne yapalım biz bütün güvenlik önlemlerimiz aldık polis falan filan diye sürekli suçu üstünden atmak adet haline gelecek. Nasıl olsa ceza yok diye sahaya ipini koparan girecekti. Şu olay bir CL maçında olsa BJK heralde 2 başkan değiştirdikten sonra CL maçı görürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 sahaya yüzlerce insanın girmesi takımlar ve hakem sahayı bosaltınca oldu. bu tabi bişeyi değiştirmez ama sahada mac oynanırken girenlerin sayısı öyle 100lerce falan değil. bir kaç kişi girdi, güvenlikten kurtulunca oyuncular ve hakem soyunma odasına kaçmaya basladı, aha kaciyorlar diye indi aptallar sahaya sonra sdsfs ceza gelmesi normal, sacmalıklar klübün üstüne düşeni yapmasına rağmen verilen para cezaları, ve o gişe patlatmaların neticesinde oluşan sacmalıklar. üzerinde bjk'ye ait tek bir şey olmayan insanlar doluştu içeri. köfte ekmek satan adama kadar herkes girdi yani. en bastan o şartlarda başlaması yanlış bir maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 souldarkorn said: Bilic için kimse yorum yapamaz az çok diye. Hakeme ne dediğini bilmiyoruz. Meloya az olmuş ceza. Zaten direkt kırmızının cezası 2 maç. Benim yazdıklarım direkt hakem raporundan, bilic sadece fuck you yüzünden 3 maç yemiş. Melo'ya da ekstra ceza yok, direkt kırmızı cezası onanmış. Melo zati taraftarı kışkırtıp olaylara sebebiyet vermekten PFDK'daydı. Olayların onla veya gs ile ilgili olmadığı ortaya çıkınca adama ekstra ceza vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Olaylar Melodan önce çıktıydı zate. Melonun cezası normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 aynen öyle. asıl sahaya inenler tribündeki kavgadan dolayi indiler kuzey tribünde, sonra melo olayı oldu falan derken hadi meloyu dövelim diye indi 2. grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Melonun cezasi normal geliyor bana ya, yaptigi bisi yoktu ki adamin, forma gosterdi bi tek onun nesi tahrik edici olsun ki, millet gol atinca formayi falan opuyor onlara da ceza gelirdi o zaman. He bu olayin disinda eboue 1 melo 2 irkci yaparlar adami o denli sevmiyorum adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Fırat Günayer @firatgunayer 20 dk ''Seyircisiz oynama cezası = Kadın ve 12 yaş altı çocuklar'' uygulaması devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Hayret, makul cezalar verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/526930_10151890717524399_994661231_n.jpg hak yiyip, hakkımızı yiyorlar demeyin bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 fotoşok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 maç konusundaydı sanırım tartışmıştık, o fotoğraf hiç sağlıklı bir fotoğraf değil. Renkler, açılar, boyutlar vs. birbiriyle uyumsuz. Renkler için hadi şey denebilir, Slow-mo kameralardan alındıysa görüntü frame geçişlerinde bölümlük kaymalar, hatalar vs. olabiliyor spot ışık kalitesine ve konumuna bağlı olarak, onları yakalayabiliyor o kameralar ve ona denk gelmiştir. Ama işte açılar vs. cidden göze hatalı geliyordu. Olaylardan 3 gün sonra ortaya çıkmıştı hem fotoğraf. Lig TV bütün görüntüleri teslim ettikten ve raporu yazdıktan sonraydı hemde yanılmıyorsam. yani photoshop olma ihtimali cidden yüksek. gerçi motta tükürecek tipte adam. Yapmış olma ihtimali photoshop olma ihtimalinden yüksek asdfsda Zaten PFDK'ya sevkedilmişlerdi, ikisine de bir şey çıkmadı. Ceza verilmedi. Gerçi sonradan ikisine de başka soruşturma açılma hakkı varmış ama itiraz vs. gerekiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar