Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

biliç 3 maç alırken melonun 2 maç alması mı ayrı komedi.

yoksa klüp 1200 güvenlik istedi ama şirketten 960 tane geldi diye bizim ceza almamız mi ayrı komedi.

yoksa turnikelerin kırılmasına izin veren istanbul emniyeti yerine bizim ceza almamız mi ayrı komedi karar veremedm

Besiktas tarafarinin sahaya girip fotograf cektirmesi mi komedi bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

apsingir said:

applev0dka said:

biliç 3 maç alırken melonun 2 maç alması mı ayrı komedi.

yoksa klüp 1200 güvenlik istedi ama şirketten 960 tane geldi diye bizim ceza almamız mi ayrı komedi.

yoksa turnikelerin kırılmasına izin veren istanbul emniyeti yerine bizim ceza almamız mi ayrı komedi karar veremedm

Besiktas tarafarinin sahaya girip fotograf cektirmesi mi komedi bilemedim.

ben sahada foto çektiren beşiktaş taraftarı göremedim.

ben pazar günü 7 de oynanacak bir gs macina formayı falan geçtim, atkısız hadi onu da geçtim bilekliği bile olmadan gelen beşiktaş taraftarı görmedim.

TFF baskanı'nın spor bakanının bile o sahaya girenler beşiktaş'lı değil dediği ortamda bu cezaları komik buluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yüzlerce taraftarın girdiği maçta 4 maç ceza için yatsın kalksın dua etsin BJK yönetimi. Ona birde ayar çekilir 2-3 maça bağlanır. Bilic için kimse yorum yapamaz az çok diye. Hakeme ne dediğini bilmiyoruz. Meloya az olmuş ceza. Zaten direkt kırmızının cezası 2 maç.

Burada BJK mağdur evet ama ceza verilmez ise çok büyük yanlış olurdu. Sahaya her taraftar girdiğinde ne yapalım biz bütün güvenlik önlemlerimiz aldık polis falan filan diye sürekli suçu üstünden atmak adet haline gelecek. Nasıl olsa ceza yok diye sahaya ipini koparan girecekti.

Şu olay bir CL maçında olsa BJK heralde 2 başkan değiştirdikten sonra CL maçı görürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

sahaya yüzlerce insanın girmesi takımlar ve hakem sahayı bosaltınca oldu. bu tabi bişeyi değiştirmez ama sahada mac oynanırken girenlerin sayısı öyle 100lerce falan değil. bir kaç kişi girdi, güvenlikten kurtulunca oyuncular ve hakem soyunma odasına kaçmaya basladı, aha kaciyorlar diye indi aptallar sahaya sonra sdsfs

ceza gelmesi normal, sacmalıklar klübün üstüne düşeni yapmasına rağmen verilen para cezaları, ve o gişe patlatmaların neticesinde oluşan sacmalıklar.

üzerinde bjk'ye ait tek bir şey olmayan insanlar doluştu içeri.

köfte ekmek satan adama kadar herkes girdi yani.

en bastan o şartlarda başlaması yanlış bir maçtı
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Bilic için kimse yorum yapamaz az çok diye. Hakeme ne dediğini bilmiyoruz. Meloya az olmuş ceza. Zaten direkt kırmızının cezası 2 maç.

Benim yazdıklarım direkt hakem raporundan, bilic sadece fuck you yüzünden 3 maç yemiş. Melo'ya da ekstra ceza yok, direkt kırmızı cezası onanmış.

Melo zati taraftarı kışkırtıp olaylara sebebiyet vermekten PFDK'daydı. Olayların onla veya gs ile ilgili olmadığı ortaya çıkınca adama ekstra ceza vermeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Melonun cezasi normal geliyor bana ya, yaptigi bisi yoktu ki adamin, forma gosterdi bi tek onun nesi tahrik edici olsun ki, millet gol atinca formayi falan opuyor onlara da ceza gelirdi o zaman.

He bu olayin disinda eboue 1 melo 2 irkci yaparlar adami o denli sevmiyorum adamlari.
Sosyal ağlarda paylaş

maç konusundaydı sanırım tartışmıştık, o fotoğraf hiç sağlıklı bir fotoğraf değil. Renkler, açılar, boyutlar vs. birbiriyle uyumsuz. Renkler için hadi şey denebilir, Slow-mo kameralardan alındıysa görüntü frame geçişlerinde bölümlük kaymalar, hatalar vs. olabiliyor spot ışık kalitesine ve konumuna bağlı olarak, onları yakalayabiliyor o kameralar ve ona denk gelmiştir.

Ama işte açılar vs. cidden göze hatalı geliyordu. Olaylardan 3 gün sonra ortaya çıkmıştı hem fotoğraf. Lig TV bütün görüntüleri teslim ettikten ve raporu yazdıktan sonraydı hemde yanılmıyorsam.

yani photoshop olma ihtimali cidden yüksek. gerçi motta tükürecek tipte adam. Yapmış olma ihtimali photoshop olma ihtimalinden yüksek asdfsda

Zaten PFDK'ya sevkedilmişlerdi, ikisine de bir şey çıkmadı. Ceza verilmedi. Gerçi sonradan ikisine de başka soruşturma açılma hakkı varmış ama itiraz vs. gerekiyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...