Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Terim 'in gene kovulmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Galatasaray Yönetim Kurulu, Fatih Terim ile sözleşmesini uzatmayıp yollarını ayırması üzerine Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız" dedi.

Ulan tüpçü yatacak yerin yok.
Mesaj tarihi:
Kim gelirse gelsin 1-2 gün içinde hemen gelsin bari.

Şu durumda bir de kaos ortamı çıkarsa hayatta belini doğrultamaz gs bu sezon.

edit: dimatteo diyorlar hay emenike
Mesaj tarihi:
Ahaha Yıldırım Demirören size musallat oldu nasıl sevindim valla , YEEEEEETttttTTTTTttEEEERrrRRR diye siz bağırın biraz. Adam türk futbolunu batırmaya geldi dedik inanmadınız =P
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Ahaha Yıldırım Demirören size musallat oldu nasıl sevindim valla , YEEEEEETttttTTTTTttEEEERrrRRR diye siz bağırın biraz. Adam türk futbolunu batırmaya geldi dedik inanmadınız =P

6 yaşındayken Adana'nın bir köyünden kaçırılan ve zengin bir aileye evlatlık verilen küçük yıldırım, sadece ve sadece bu özel görevi için yetiştirilerek günün birinde BJKya üye oldu ardından çeşitli görevlerle kulüpte görev yapan yıldırım... sdfsfsdsd
Mesaj tarihi:
Heynckes kadar büyük yalan yok. Adam emekli olacağı için Münih'ten ayrıldı zaten, emekli adam emekli...

Döndürmek için kasa vuracaklarsa üstüne bilinmez. Ama Lucescu ihtimalinden bile düşük bir ihtimal bu
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

şu Fatih Terim denen adamı pişirip pişirip milletin önüne koymalarına kıl oluyorum ya. şimdiye kadar çoktan bitmeliydi adamın kariyeri

asdfgh bu ne lan jet fadıl mı amk terim?
Mesaj tarihi:
Muhtemelen tanınmış bir hoca getirecekler. Aragones-Del Bosque tarzı bir durumdan sonra kovulacak. Ünal Aysal başkan seçilemeyecek.

Seçilen başkan Fatih Terim'in kıçını yalayacak. Milli Takımın ilk başarısızlığında ayrılıp GS başına geçecek
  • Yeni Oluştur...