Nefr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kapalı sahamıza yeni video çektik, siz de izleyin, paylaşın, çoğaltın, beğenin; http://www.youtube.com/watch?v=PMJML4n57SQ güzel oldu fena değil, paylaşılır yani paylaşılmaz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Keşke spora koysaydın. Cıbıl erkek fotoları yerine gerçek spor görürdü millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 videonun sonundaki siteye erişilemiyor. armadada mı bu şimdi? eğer öyleyse en sonunda kolay ulaşılabilir, yakın bi yerde saha olduğu için allaha şükredeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 evet armada yeni binada -3 otoparkta. 2000m2 eglenceli bir saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 haydaa imamizer süpersin, farketmemiştim maillerde bir sıkıntı olmuştu, onu düzeltirken yönlendirmeyi patlatmışız galiba. hallolur şimdi bir iki saate. harbi sağol farkına bile varmadım sitede sıkıntı olduğunun, çok kötü zamanlama olmuş eet ankarada armadanın otopark katında bu saha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 asoult kurmuşunuz. güzelmiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi şahaneymiş ya ankarada olsam gelirdim valla bir türlü takım kurmak nasip olmadı antalyadayken ne zamandır istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 paticik özel indirimi var mı? (:P) duymuştum açıldığını ama bu kadar başarılı bir yer beklemiyordum, kışın güzel olur gibime geliyor, yeri de merkezi iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 site düzeldi şimdi, imamizere teşekkürlerimizle =] pati indirimi olmaz mı, rezervasyon için aradığınızda patidenim diyin, rezervasyon defterine not alsınlar. anlamasalar bile ben görürüm nasıl olsa =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ciddi ciddi takım kursanıza, ist, ank. TAF'ın resmi turnuvaları vardı şehirler arası onlara katılırız falan. İşin içindesiniz bir ön ayak olsanız gerisini biz getiririz sanırım. En fazla denedik olmadı deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 baya keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 nop ne demek. pug şeklinde maçlar oluyor mu? şimdi gidip 10-15 kişinin keyfini nazını çekip organizasyon düzenleyene kadar insan yaşlanıyor. direk oraya gelip yada öncesinde isim yazdırıp edip bir takıma katılıp oyuna dahil olabiliyor muyuz? yoksa ben gelirim tek başıma. yetti yıllarca milletin işi, derdi, nazı tuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Halı sahada kaleci misali diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Hiç gitme fırsatım olmadı şöyle paintball aktivitesine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 İlk 5 saniyede kelin gözüküyor sdfg Mühye köyündeki sahalar da süperdi. Altınoran olmayaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 abi paintball ne güzel şeydir bi kere yapabildim hayatımda hiç bu kadar eğlenmemiştim. öbür gün kalktığımda götümden enseme kadar hayatımda farketmediğim bütün kaslarım et kesmişti. ama malesef çok para akmıştı ya. zevkini kaçırıyor insanın o olay ve şu aşağıdaki gif çok doğru malesef. http://hugelolcdn.com/i/180145.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Sen ne kadar vermiştin mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Masakari said: Ciddi ciddi takım kursanıza, ist, ank. TAF'ın resmi turnuvaları vardı şehirler arası onlara katılırız falan. İşin içindesiniz bir ön ayak olsanız gerisini biz getiririz sanırım. En fazla denedik olmadı deriz. ben pro oynamıyorum tembelim ama var takımımız, resmi turnuvalara katılıyorlar, hatta fit ve sportif admin olarak zegna da takımda =] https://www.facebook.com/AnkaQuintet psx vardı eskiden, avrupa şampiyonluğu bile var onların. zaten her sene resmi federasyon turnuvası bizim mühyedeki sahada düzenlenir. pro video da koyayım size madem; https://www.youtube.com/watch?v=fj9OqYMExqE https://www.youtube.com/watch?v=jq7dZx8Okjk https://www.youtube.com/watch?v=_sy7auYokeM hepsi mühyedeki sahadan. takım kurmak isteyen olursa; 6 kişi bulun, pro marker + maske için bütçe ayırın, haber verin bize eğitiminizi ücretsiz verelim, antrenmanlarınız için belli günlerde sahayı bedava kullanın. hatta markerlarınızı ve ekipmanlarınızı ikinci el alabileceğiniz profesyonel oyuncularla da irtibata geçiririz sizi, nispeten ucuza mal olur grup toplama zorluğu için de şöyle birşey yaptık; https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946215_519385334788724_269912668_n.jpg sadece pazar günleri, 12:00 - 16:00 arası(12-18 arası diyor ama eski afiş bu, 12-16 oldu) kafanıza göre gelin, kaç kişi varsa dahil edelim sizi içerideki oyuna, istediğiniz kadar oynayın. pazar karma oyunları bunlar, rezervasyona da gruba da gerek yok. bu karma oyun fiyatına top dahil değil, onu ekstra alıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 inyormaynd said: Sen ne kadar vermiştin mesela? çok eski hatırlamıyorum ama kurşun alma base'i vardı sahada. kurşun bitince gidip alıyodun dayanamayıp. öyle öyle kaçtı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ankara'da olsam gelirdim Q_Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 İstanbul Anadolu yakası için adam arayan varsa, pazar günleri için ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 yakından ateş etmek aerbest mi veya adamın arkasından gidersem silahını bırak diyip dipcik vurabilir miyim sekiz seneömce dln ares diye biyere gitmiştim sipcik fln serbestti birinin omzunu çıkartmıştım ama efsane zevkliydi savaş gibi bilsigim kurasızdı burası nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Nefr said: site düzeldi şimdi, imamizere teşekkürlerimizle =] pati indirimi olmaz mı, rezervasyon için aradığınızda patidenim diyin, rezervasyon defterine not alsınlar. anlamasalar bile ben görürüm nasıl olsa =] abi üzgünüm ama patidenim deyip indirim alacağıma double öderim daha iyi :p Mahmut abi tanıyo bizi falan diyelim, sen yine anlarsın bi kod oluştur Nefr mağduruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar