aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 webplayeri da var tabi, onu da unutmayin.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ben bugüne kadar ne yapmışım ya. kendimi sorguladım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Amerikadan Türkiyeye geçiş olmuyor sanırım. Yeni hesap açın, eksi profilinize girip playlistleri sürükle bırak ile alın. Bu kadar yani. Niye bu kadar heyecanlandınız ki, Deezer ve Rdio daha iyi bundan yani. Spotify'ın tek üstün tarafı radyosu.
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ZaugnaKhaldun said: işte bu ya. amerikadan kaydettirdiğim spotify'ı nasıl türkçe kayıta geçireceğim tabi, o da ayrı mesele odeme yontemini degistirdikten sonra ulke degistirebiliyorsun.
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Offline dinleme olayı süper,dün gece playlisst indirdim 320kbps ile bugün dinliyorum telden.rewendordan aldığım 64gb microsd sonunda dolacak
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 320k destegini gorunce gozumden yas akti
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Standart abi o, Rdio'da da var, Deezer'da da var. Hatta ucunu de uzun sure denedim, en iyi mobil ses kalitesi Rdio'da. Deezer en kotusu mobil kalitede, bu ortada iste. PC'de hepsi ayni ama. Deezer daha kullanisli ama bunun radyo turunun en iyisi. Gececekseniz radyo icin gecin. Mobil kalitelerindeki fark o kadar degil.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bu arada ayarlarina girip HQ'yi acmayi unutmayin. Bir de Mac kullaniyorsaniz sunu tavsiye ederim: http://skiptunes.com/
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 GERGE said: Standart abi o, Rdio'da da var, Deezer'da da var. Hatta ucunu de uzun sure denedim, en iyi mobil ses kalitesi Rdio'da. Deezer en kotusu mobil kalitede, bu ortada iste. PC'de hepsi ayni ama. Deezer daha kullanisli ama bunun radyo turunun en iyisi. Gececekseniz radyo icin gecin. Mobil kalitelerindeki fark o kadar degil. nası yani şimdi deezer en kötüsü mü, abbovv, senin tavsiyenle deezer kullanıodum ben, arabada dinlemek için, bu daha mı iyi şimdi ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Deezer en iyisi bence, tek kotu yani mobil kalite. Ama iki gun onceye kadar sadece Deezer vardi zaten, otekiler icin VPN gerekti, iki kati para gerekti. Fark o kadar cok degil bu arada. Biri 10MB yer kapliyorsa oteki 6-7MB yer kapliyor sarki olarak. Kalite ekipman olmadan fark edilmesi guc farklar bunlar. Spotify'in guclu yani radyosu ama. Radyo kullaniyorsan mesela dusunmeden gec.
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 benim için daha çok içerik önemli aslında, arattığım şarkıyı bulamayınca canım sıkılıyor sdfasd, türkçe şarkıları en çok olan hangisi ki
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Onu bilmiyorum. Bakmak gerek. Ilk ay ucretsiz Spotify, kontrol et.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 spotifyda mor ve ötesi yok lan. iki şarkısı var. neden ikisi var da diğerleri yok anlamadım.
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bazen yapımcı yayımlanmasını engelliyormuş,bazı şarkılar için izin veriyormuş.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 spotify da kızıl ve ötesi dinleyeceksen bize de iki çay bi oralet getir bari. köylü.
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 miyaw33 said: Offline dinleme olayı süper,dün gece playlisst indirdim 320kbps ile bugün dinliyorum telden.rewendordan aldığım 64gb microsd sonunda dolacak bu sadece premium üyeler için mi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Evet. 5TL'lik sadece reklam kaldiriyor. Offline, mobil ve ses kalitesi icin 10TL vermek gerekli. Degiyor ama.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 çarıklarımı saman yatağımın yanına bıraktım elimde laptop keyif yapıyorum ağabey. jerry martin mateo pascal falan yazdım çıktı bana yeter zaten sfsdfs. arkadaşlar için söylüyorum yani. cem karaca falan da yok. benzer sanatçılar diyor tıklıyorum içerik yok sdf. hande yenere de o ümitle tıkladım ama hüsran :(
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 i tunes match de kurayım diyorum aslında. 40 lira 100gb
Korax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 GERGE said: Bu arada ayarlarina girip HQ'yi acmayi unutmayin. Bir de Mac kullaniyorsaniz sunu tavsiye ederim: http://skiptunes.com/ ben bunun yerine bytecontroller kullaniyorum, bedava alternativi :) Buarada, simdi trden ödeme seklini secip aylik 10 lira ödersem herhangi bi fark oluyomu? TR premium accountumu isvecte rahatlikla kullanabiliyomuyum? Isvecte premium 100 kron cunku, oda aylik 30 liranin ustune denk geliyo. 6 aylik tr premiumu 2 aylik isvec premiumuna denk geliyo Edik: Isvec kredi kartiyla ödersem kabul etmiyo, tr kredi kartiyla ödeme yapmam lazim
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 15 günde bir vpn ile kendini turkiyede göstermen lazım.anam ne dedim lam ben,amerika falan değil vpn ile turkiye
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Yillarca buradaki insanlar USA versiyonu kullandi VPN ile, TR'de bir arkadasa aldirirsin sen de hesabi. TR kredi karti ister ama. Skin Tunes daha iyi bence bir de. Album kapagini gostermesi ve fareyi uzerine getirince seeking seyini cikarmasi: http://cl.ly/image/071B0w213Y2q/Screen%20Shot%202013-09-24%20at%2022.30.33.png Beles olan sadece play/pause dugmesi koymuyor mu?
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 HQ olayını açınca ne kadar farkediyo normalden?
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ses kalitesi de çok iyi ya şimdi extreme quality e getirince stream ve download u - online dinlerken direkt download ediyor fakat saklamıyor eğer istersen download edip saklıyor ve offline mode'da dinleyebiliyorsun öyle mi? iphonedaki gibi 25 gb müzik yüklemek istemiyorum alete, 10 tl de son derece makbulmuş.
Öne çıkan mesajlar