Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1000-1500 TL Arası Telefon Önerisi vol . X

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Litminov said:

1500 liraya bulabiliyorsanız Nexus 4 yerine LG Optimus G alın.

hazır kitkat 4.4 gelmek üzereyken çok saçma bişey olur bunu yapmak.

bu arada hepsiburada da indirim vardı nexus4 1100 falandı, bence iyi fiyat
Mesaj tarihi:
öğleden sonra aldığımda 14 tane kalmıştı şimdi 8 tane kalmış

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-nexus-4/productDetails.aspx?productId=telceplge960nex&categoryId=371946

lan bir tane daha mı alsam bilemedim ahhasdf
Mesaj tarihi:
valla kitkatın neler getireceğini ve ne zaman geleceğini bilmiyorum ama pek çok benchmark testinde optimus tokatlamış nexus 4'ü lg'nin de yazılım sıkıntısı olduğunu düşünürsek custom rom ile halledilebilir diye düşünüyorum ben.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu yazılanlar hala geçerliliğini koruyor değil mi?birkaç aya telefon almayı planlıyorum.kuantum bilgisayarı olmasına gerek yok.ortalama özelliklere sahip olması yeterli.1200 tl yi geçmesini istemiyorum ve f/p açısından verimli bir ürün arıyorum.
Mesaj tarihi:
xperia sp 1200tl.

lg g2'nin fiyatı da bikaç aya nah düşer yani 1200e sdfjhsdf

nexus iyi de 1200e sp daha iyi bi seçim bence. özellikle batarya konusunda yıkar geçer yani. hafıza da bir artı. genel manada tokatlar net.
Mesaj tarihi:
nexus 4 ve xperia sp arasında yap seçimini. ben xperia sp aldım. bir tek şarj konusunda şansızım diye düşünüyorum, milletin baya gidiyormuş bende birşeyler oluyor 5 saatte bitiyor kullanınca. 2 aydır garantiye götüreceğim sadaddsm.

onun haricinde görüntüsünden renginden hızından baya memnunum.
Mesaj tarihi:
piyasadaki en hızlı işlemcilerden birine sahip G2. samsung eski telefonlarına pek destek vermiyor. bence G2, ama 600 tlde bana uygun diyorsan discovery çok iyi.

ayrıca g2 4k video oynatabiliyor. tabi 5 inç ekranda ne kadar fark yaratır şüpheli
  • Yeni Oluştur...