karatan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 LG G2 baymış diyorlar. Ortalık toz duman ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 baymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Litminov said: 1500 liraya bulabiliyorsanız Nexus 4 yerine LG Optimus G alın. hazır kitkat 4.4 gelmek üzereyken çok saçma bişey olur bunu yapmak. bu arada hepsiburada da indirim vardı nexus4 1100 falandı, bence iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 öğleden sonra aldığımda 14 tane kalmıştı şimdi 8 tane kalmış http://www.hepsiburada.com/liste/lg-nexus-4/productDetails.aspx?productId=telceplge960nex&categoryId=371946 lan bir tane daha mı alsam bilemedim ahhasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 valla kitkatın neler getireceğini ve ne zaman geleceğini bilmiyorum ama pek çok benchmark testinde optimus tokatlamış nexus 4'ü lg'nin de yazılım sıkıntısı olduğunu düşünürsek custom rom ile halledilebilir diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 GELDİ LA GELDİ ALLAHIMA GELDİ!! şu anda o kadar çok üzülüyorum ki kendim için, bir insan şu nesneye bu kadar da heyecan yapmamalı ya.. neyse.. GELDİ LA GELDİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ahah 930a düşmüş hepsiburadada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 o kdv hariç fiyatı.. [xunn] top lel [/xunn] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bu yazılanlar hala geçerliliğini koruyor değil mi?birkaç aya telefon almayı planlıyorum.kuantum bilgisayarı olmasına gerek yok.ortalama özelliklere sahip olması yeterli.1200 tl yi geçmesini istemiyorum ve f/p açısından verimli bir ürün arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 birkaç aya olur ha fiyatı düşerse lg g2 al geç. olmadı s4 alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bence alma telefon ps4 al, eve doldur milleti içir falan elbet biri iphone unutup gider,"abi senin evde iphone kaldımı" diye ararlarsada "bakim" diyip oyalanıp "valla yok abi ya" der telefonu beleşe getirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 xperia sp 1200tl. lg g2'nin fiyatı da bikaç aya nah düşer yani 1200e sdfjhsdf nexus iyi de 1200e sp daha iyi bi seçim bence. özellikle batarya konusunda yıkar geçer yani. hafıza da bir artı. genel manada tokatlar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 iphone 4s en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Fiyatlar 2014'te geçince baya düşcek, yeni sezon yeni ürünler olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nexus 4 ve xperia sp arasında yap seçimini. ben xperia sp aldım. bir tek şarj konusunda şansızım diye düşünüyorum, milletin baya gidiyormuş bende birşeyler oluyor 5 saatte bitiyor kullanınca. 2 aydır garantiye götüreceğim sadaddsm. onun haricinde görüntüsünden renginden hızından baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 5 saatte bitiyorsa media server falan sömürüyordur abi onu. mümkün değil yani iyi bi bataryası var sp'nin. ha 5 saati oyun başında geçirmemişsen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 note2, lg g2 veya discovery alacağım. flac, mkv ve yüksek kapasite olmazsa olmaz. hangisi gider ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben note 2 den çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ekran ppi'sinin düşük olması canımı sıktı bi, yoksa direk gidip alıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ekran pipisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 pixels per inch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 g2'yle note2 kıyaslanır mı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 devasa ekran, stylus falan iyi olur diyorsan note2, ucuz olsun işimi görsün diyorsan discovery, aksi halde g2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 piyasadaki en hızlı işlemcilerden birine sahip G2. samsung eski telefonlarına pek destek vermiyor. bence G2, ama 600 tlde bana uygun diyorsan discovery çok iyi. ayrıca g2 4k video oynatabiliyor. tabi 5 inç ekranda ne kadar fark yaratır şüpheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 g2 dururken note2 konuşmak bile abes abi. her açıdan ezer yani. jenerasyon farkı var direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar