Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Selam, geçen hafta önce yeni iş yerimde işe başladım. patron gezdirdi çalışanlarla tanıştırdı falan ama hiçbirinin adını falan hatırlamıyorum tabi hala sdf neyse kızlardan biri dikkatimi çekmişti içimden bi şeyler söylemiştim içimden ^^ bugüne kadar hiç bi sohbetim muhabbetim yok adını dahi bilmiyorum sabah günaydın dışında bi iletişimimiz yoktu. sigraa içerken geldi benim bilgisayarım bozuldu evdeki, anlar mısın yapabilir misin cumartesi buluşsak getirsem falan dedi numarasını verdi tabi önce muhabbet etmeye çalıştı şunu şunu izleyemiyorum telefondan izlemeye çalışıyorum şunları çok severim tarzı. yazılım işinde çalışıyorum bu arada ve şirkette 2 IT elemanı 3 programcı daha var. nedir durum napiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Gülücüğe odaklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yeni bir komşu-storm durumu ile karşı karşıyayız. lan olum sorma işte . seks yapıcan len seks yapıcan. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Forumdaki insanlar kız buldukça ben çok seviniyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kanal tedavisi iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yerimizi alalım önlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 eksik parametreler var bence pat diye geliosa kız böbrek.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ilk sayfadan yerimi ayırtmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 böbrek falan bilmiyorum da bi çekim hissi vardı bende gördüğümden beri, tatlı bi kız, ya niyeti sadece bilgisayarını tamir ettirmekse? kullanacak beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bombilo said: "diaboliq müthiş bir insan onu sevin sayın" diye bi reklam versem ya ben oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 dişçi olayına benzemesinde. (hani vardı ya köpeğime bakar mısın olayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 """bilgisayarını""" tamir et onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 herkese birileri talip vay hameneke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hasiktir bedava kız düşürmüş herif! BU NE YA ÇEKERİM SİPARİŞİ S*KERİM GÖBEĞİNİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yakala bu fırsatı şampiyon ve ona büyük sürprizler yap lanet olsun ilk sayfayı kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ofiste o kadar bilgisayarcı / IT'ci olduğunu düşünürsek; [list] [*] ya senden önce hepsi sırayla tamir etmiş. [*] ya da ilk tamir sana kısmet olacak. [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=x9yixwAYhWw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kız da benden 1 hafta önce başlamış, diğer IT/yazılım elemanlarıyla aram iyi şuan sordum ne iş diye, hiç muhabbetimiz yok PR tarafıyla ilişkimiz yok dediler, haremlik selamlıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ustune maas alacak adam. goldbären said: hasiktir bedava kız düşürmüş herif! BU NE YA ÇEKERİM SİPARİŞİ S*KERİM GÖBEĞİNİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kızı reddet birde tokat at jacabo sana bira ismarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 cumartesi söyle senin evine getirsin """bilgisayarını""" kız. sonra sen onun grafik kartını öp işlemecisini em kasasını okşa ve bize pazartesi günü herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 goldbären said: hasiktir bedava kız düşürmüş herif! BU NE YA ÇEKERİM SİPARİŞİ S*KERİM GÖBEĞİNİ metformin panpa, doktora sor ama eriorum ak ne güzel ilaçmiş senin o göbek insulin direncinden dolayı ise yediğin direk göbeğe gidiosa gg no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi direk sekse girme konusunda tecrübem yok :( nası davranayım ben cumartesi nerde buluşsam falan, direk eve getir de diyemem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 doğal ol olayların gelişeceği varsa gelişir zaten. bakımlı ol, nazik ol ama kasma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar