Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni iş yeri macerası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

geçen hafta önce yeni iş yerimde işe başladım. patron gezdirdi çalışanlarla tanıştırdı falan ama hiçbirinin adını falan hatırlamıyorum tabi hala sdf neyse kızlardan biri dikkatimi çekmişti içimden bi şeyler söylemiştim içimden ^^

bugüne kadar hiç bi sohbetim muhabbetim yok adını dahi bilmiyorum sabah günaydın dışında bi iletişimimiz yoktu. sigraa içerken geldi benim bilgisayarım bozuldu evdeki, anlar mısın yapabilir misin cumartesi buluşsak getirsem falan dedi numarasını verdi tabi önce muhabbet etmeye çalıştı şunu şunu izleyemiyorum telefondan izlemeye çalışıyorum şunları çok severim tarzı. yazılım işinde çalışıyorum bu arada ve şirkette 2 IT elemanı 3 programcı daha var. nedir durum napiyim ben
Mesaj tarihi:
böbrek falan bilmiyorum da bi çekim hissi vardı bende gördüğümden beri, tatlı bi kız, ya niyeti sadece bilgisayarını tamir ettirmekse? kullanacak beni :/
Mesaj tarihi:
Kız da benden 1 hafta önce başlamış, diğer IT/yazılım elemanlarıyla aram iyi şuan sordum ne iş diye, hiç muhabbetimiz yok PR tarafıyla ilişkimiz yok dediler, haremlik selamlıkmış
Mesaj tarihi:
cumartesi söyle senin evine getirsin """bilgisayarını""" kız.

sonra sen onun grafik kartını öp
işlemecisini em
kasasını okşa

ve bize pazartesi günü herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlat.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

hasiktir bedava kız düşürmüş herif!

BU NE YA ÇEKERİM SİPARİŞİ S*KERİM GÖBEĞİNİ

metformin panpa, doktora sor ama eriorum ak ne güzel ilaçmiş senin o göbek insulin direncinden dolayı ise yediğin direk göbeğe gidiosa gg no re.
  • Yeni Oluştur...