reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 friendzoneların alayı ilerde milf olarak geri dönüceği için kafam rahat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yani sıçtın shean diyorsun. çünkü 3 yıldır seven insan illa silkelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ilk sayfayı kaçırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 4s diye bişi var ya been there done that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 fedenin tecrübelerinden faydalan bolca zone yemişliği vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bir kere sana shean demem. ayrıca 18 yaşındasın, bu kadar takılma, sana dünyanın sonu gibi geliyorda üniversite ortamına girince bir gecede sana unuttururlar merak etme. lise aşkı herkesin geldi geçti, üniversite asıl maceranın başladığı nokta. ciddi ilişki, uzun/kısa, deneyimsel herşeyi orada yaya yaya yaşarsın. lisede yaptığın yanına yapmadığın yarına kalır, dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 saat kaçta buluşacaksınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Lan 18 inde birak aalesen friendzone ayaklarini.O yaslarda 2 tarafinda amac bellidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 öğlen 2 gibi. PARAM VAR. İnsan gibi bir yere götürürüm. Karşılıklı konuşuruz diyorum ama tünelin sonu bok götürüyor gibime geliyor. Korkuyorum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Dark_Soul said: Lan 18 inde birak aalesen friendzone ayaklarini.O yaslarda 2 tarafinda amac bellidir :) Ya abicim keşke öyle olsa yav. 11 senelik arkadaşımla sevgili oldu kız. Ben ondan hoşlanırken. 2 sevgili geçirdi. İğrenç bir duyguydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Jaegerjaquez said: Shean said: -yarın senle konuşmam gerek. buluşabilir miyiz? -ne oldu? biri benim hakkımda birşey mi dedi? -ne alakası var? sen ve ben ile ilgili. diğerlerinin alakası yok. -ya böyle şeyleri sevmiyorum ben. -ne demek istiyorsun? sevmiyorum derken? -merakta kalıyorum--- neyse kapı çaldı yarın konuşuruz. -şimdilik telefonda geçiştirebilirsin ama yarın lütfen geçiştirme. konuşalım düzgün şekilde. tamam mı? -tamam. :( baştan sıçmışsın sanırım üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 lan olum öğle yemeğine çıkma pff sonra diyosun neden friendzonedeyim. ara akşam sekize al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 baska insan yok friendzone tek çare tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bingildak said: eğer hatunu gerçekten elde etmek istiyorsan, seven silkilir silken sevilir temellerinden ayrılma. istisnasız olarak çalışır. kendini garantiye almak istiyorsan iyicene çek kendini, sallamıyormuş gibi yap, başka kızlarla takıl et ama asla iletişimi tam olarak kesme, böyle casual olarak sallamıyormuş ama coolmuş bir edayla belli aralıklarla yemle. böyle yelteniyormuş, sinyal veriyormuş gibi yap, ertesi gün buz kes 1 hafta hiç iletişim kurma falan. ondan sonra sen 1 adım atarsın o senin üzerine atlar. konu kilitlenebilir. teşekkürler bıngıldah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 caps locksla yazılmış param var'da beni kaybettin, http://static.fjcdn.com/gifs/Abandon_1aac0f_2316212.gif basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bi kızla 3 yıl arkadaş mı olunur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Ohoo onlar daha birsey degil.Simdilik sen skor yapma derdinde ol gerisini salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Claiborne said: Jaegerjaquez said: Shean said: -yarın senle konuşmam gerek. buluşabilir miyiz? -ne oldu? biri benim hakkımda birşey mi dedi? -ne alakası var? sen ve ben ile ilgili. diğerlerinin alakası yok. -ya böyle şeyleri sevmiyorum ben. -ne demek istiyorsun? sevmiyorum derken? -merakta kalıyorum--- neyse kapı çaldı yarın konuşuruz. -şimdilik telefonda geçiştirebilirsin ama yarın lütfen geçiştirme. konuşalım düzgün şekilde. tamam mı? -tamam. :( baştan sıçmışsın sanırım üzgünüm :( moral bozmayın olm. sen yarın kendinden emin sekilde konus cevirmeye calısma sı.ıp sıvamıs olursun. olursa olur olmazsa da denizde balık cok. ayrıca baktın kız olumsuz hic uzatma. yoluna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 başka sevgililerim oldu falan yazmış. çok net yalan. sevişiyor olsan 3yıllık firentzonlarda işin ne. belli ki yokluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi moral bozmak değil malesef 3 yıl hoşlan, kız 11 yıllık arkadaşınla çıksın. sonra sen adım attığında geçiştirsin. yazık etme kendine OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Red said: başka sevgililerim oldu falan yazmış. çok net yalan. sevişiyor olsan 3yıllık firentzonlarda işin ne. belli ki yokluk var. sevişmedim. bakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 18-3 = 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Claiborne said: abi moral bozmak değil malesef 3 yıl hoşlan, kız 11 yıllık arkadaşınla çıksın. sonra sen adım attığında geçiştirsin. yazık etme kendine OP abi kendi dusunup duracagına kıza atsın topu. yoksa baska bi hatun bulana kadar yalan olur cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kitleyin lan bu topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Lancelion said: 18-3 = 15 DÜŞÜN DOSTUM DÜŞÜN. Çocukluktan gençliğe uzanan dönemde kafanda sadece birinin olması nasıl bir duygu? fede said: kitleyin lan bu topiği fede sen alınma dostum. sen de biliyorsun durumu en azından. iğrenç bir duygu belirsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar