monoscope Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Şöyle güzelinden, mümkünse ücretsiz, ücretliyse de aylık 10 lira(sdfsdf) üyelik ücreti olan falan bişey söylesin de başlayayım. İşyerinde deli boş vakit var ve öyle pis bi şekilde bağımlı olasım var ki bi oyuna anlatamam. rappelz'e başlıycam en sonunda oyun bulamamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 dota 2 LEL Team Fortress 2 bunlar hep belej, oyna dur. MMO'daymışız pff. MMO yok ya, moba oyna salla sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 final fantasy 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 warhammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 mmorpg yok piyasada ama round tarzı moba var ,world of tank gibi işler var onlarla vakit geçir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Ayrıca burası Allahsızlığı yayma ve geliştirme forumu. Kimse yardımcı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kırıldım oyunsuzluktan takip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Anime/Manga ile ilgilenip, side scroller seviyorsan Elsword. steamden indirebilirsin, ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 stimpak said: dota 2 LEL Team Fortress 2 bunlar hep belej, oyna dur. MMO'daymışız pff. MMO yok ya, moba oyna salla sen. tf2 ye girdimn geçen biri velet yazdı baska birine velet yazdigi eleman mikrofonla "abijim velet dediğin adam 17 yaşında yalnız" diye ince acaip bi ergen sesle cevap verdi oyunu nasıl kapattım bilemedim elim ayagıma dolaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 velet dedigin adam 96-97 li haddini bil haddini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ahhahahhahahah fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 animeden hoşlanmam da şöyle wowumsu bişeyler iyi gider gibime geldi ya. ne bileyim wowa mı başlasam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 monoscope said: animeden hoşlanmam da şöyle wowumsu bişeyler iyi gider gibime geldi ya. ne bileyim wowa mı başlasam ki dragon nest eu ya basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 beğenmedim pek ya. runes of magic devam ediyomu ki hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 http://islamwars.org/main/anasayfa senin ilacın bu namaz kılmak, cumaya gitmek, sevap kasmak ne ararsan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 adsasdasd jaegerasdasıjhdsa ince görmüş, tebrik ediyorum. allahını sevenlerin adresi : islamwars. abdestte buluşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 :/ dini oyunlar bizi bozar aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 mmo yok piyasada 1 senedir sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 1 sene önce ne vardı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 gw2 oynayın abi işte adamlar peç getirmiş subs derdi de yok, akıcı kısa süreli her türlü tatmin eder. onun dışında wow'da garrosh öldürün karakteriniz varsa bir ay 12 avro verin, garrosh'u tokatlayın. ff14 var bana hızlı kombat lazım değil diyorsan. vakit geçircek şeyler var yani. ama allahını seven için islamwars'u öneriyorum. cuma günleri namazı kaçırmayın, buff geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 GW2'yi alıp evladiyelik kenara koymayı bende düşündüm ama pvp hiç zevkli gözükmüyor ya videolardan,streamlerden gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 The Division, Wildstar gelene kadar gg. Dark Souls yılın oyunu olarak geliyor ama siz casuallar için fazla. git gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Fistan said: stimpak said: dota 2 LEL Team Fortress 2 bunlar hep belej, oyna dur. MMO'daymışız pff. MMO yok ya, moba oyna salla sen. tf2 ye girdimn geçen biri velet yazdı baska birine velet yazdigi eleman mikrofonla "abijim velet dediğin adam 17 yaşında yalnız" diye ince acaip bi ergen sesle cevap verdi oyunu nasıl kapattım bilemedim elim ayagıma dolaştı şuna sesli güldüm gece gece dsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 monoscope said: Şöyle güzelinden, mümkünse ücretsiz, ücretliyse de aylık 10 lira(sdfsdf) üyelik ücreti olan falan bişey söylesin de başlayayım. İşyerinde deli boş vakit var ve öyle pis bi şekilde bağımlı olasım var ki bi oyuna anlatamam. rappelz'e başlıycam en sonunda oyun bulamamaktan abi vereyim benim gw2 hesabını gir oyna boş boş duruyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 xunn sen hangi oyunlar oynadın abi geçtiğimiz yıllarda? merak ediyorum baya iyiymişsin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar