BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 şarjın ömrünü uzatırken şarj süresini de mi uzatmışlar dasdas halbuki yeni ipod nanolar baya hızlı sarj oluyor. bu arada yeni itunes ile de müzik atılamıyor telefona manuel olarak. ilk bakışta şunları yazdım: http://sahiciaraba.com/2013/09/19/ilk-bakista-ios-7/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yav said: 4'e yükliym mi? Ben yukledim herhangi bir sorun yada yavaslama hissetmedim, aksine daha iyi oldu sanki begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 scorch said: Patide ki youtube embed previewleri bir bende misapıtıyor sizde nasıl ios7ciler Eet bende de oyle, chrome-safari farketmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 toggie said: hazır ios konusu varken bi sey sorucam ben de. simdi ben ios7 ile birlikte telefonu restore edip tekrar backup yuklemeden sıfırdan baslayarak kullanmak istiyorum. ama whatsapp logları, mesaj logları falan da kalsın istiyorum. boyle bisey mumkun mu? HALP!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 iclouda backuplasan olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 mesajlar rehber falan tamam da whatsapp için söz vermek olmaz şimdi. muhtemelen uçacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Wazzap in log file uretme opsiyonu yok muymus alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 wazzap zaten online olarak tutmuyor mu logları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bi arkadaşım ücretli olduğu dönemde benim account üzerinden yüklemişti, sonra ücretsiz olunca onu silip kendi accountu ile tekrar yüklediğinde cillop gibi bir whatsapp geldi karşısına. telefon aynı telefon, numara aynı numara. değişen tek şey apple id ki o da whatsapp'in çok bi tarafında olacak değil. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yilda bir lira lan, adam bu kadar mi cimri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Theridone said: wazzap zaten online olarak tutmuyor mu logları? hesap yok ki nasıl online tutacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wiLntlCpKP4&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ikonlar, keskin hatlar ve çizgisel arayüzü hiç beğenmedim. iphone 4s kullanan arkadaşlara sordum güncellemeyi 6 kişiden sadece ikisi yapmış diğerleri daha güncellemeyi düşünmüyor hiç biri beğenmemiş 4s'te ara sıra takılmalar oluyormuş. zaten yukarıdaki videoda da 4s üç kere takılıyor özellikle de hava durumu ekranında.. hani ben iphone kullanmadığımdan mı kötü geldi acaba dedim ama alakası yok bariz ios 6 daha güzel yeni gelen özellikler yüzünden zoraki ios 7'ye geçecek pek çok kişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ipad pilini haşat etmiş. findmyiphone kapalıyken bile standbyda 1 saatte 15% pil gidiyor lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 IP4'te deneyen oldu mu? Eşimin telefona yükleyecegim ama sapıttırıyorsa hiç uğraşmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Al yenisini abi, e$ bu zora gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Fin said: ipad pilinin mınakoymuş. findmyiphone kapalıyken bile standbyda 1 saatte 15% pil gidiyor lel. ipad3 var bende hiç öyle gelmedi bana gayet iyi gidiyor şarjı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 öğlen 12 gibi eve çıktım şarjdan çıkarıp masanın üstünde hiç bi app çalışmıyorken 100% battery 5gibi geldim eve 60%a düşmüş -_-. çok fazla mail trafiği var zaten ama o eskidende vardı hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çok gitmiş yav. yutupta ios7 battery saving tips videolarına bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 steve kardeşim hayatta olsa kalbin ürettiği elektirikle iphone sarj edicek bi alet yapardı ama işte kısmet. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bi bok anlamadım ama açık çıkmış? http://shiftdelete.net/ios-7-yukleyenler-yandi-47138.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Telefonuna sifre koyan köylü ve serfler icin acik cikmis evet. Sanki kayincon senin donlu fotograflarina bakmak icin telefonu kurcalayacak amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 baslik atanin kafasi karismis, yanildigi falan yok. Telefonu fiziksel olarak ele geciren herhangi bi insanin daha once de yapamayacagi biseyden bahsetmiyorlar. Sadece biraz daha basit su haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Esh said: Telefonuna sifre koyan köylü ve serfler icin acik cikmis evet. Su kisim bana biraz koydu. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 benim çektiğim fotoğrafları vs kim napsın ya çok önemli adam değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar