Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ios7 güncelleştirme şeysi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şarjın ömrünü uzatırken şarj süresini de mi uzatmışlar dasdas

halbuki yeni ipod nanolar baya hızlı sarj oluyor.

bu arada yeni itunes ile de müzik atılamıyor telefona manuel olarak.

ilk bakışta şunları yazdım: http://sahiciaraba.com/2013/09/19/ilk-bakista-ios-7/
Mesaj tarihi:
toggie said:

hazır ios konusu varken bi sey sorucam ben de.

simdi ben ios7 ile birlikte telefonu restore edip tekrar backup yuklemeden sıfırdan baslayarak kullanmak istiyorum. ama whatsapp logları, mesaj logları falan da kalsın istiyorum. boyle bisey mumkun mu?

HALP!!
Mesaj tarihi:
bi arkadaşım ücretli olduğu dönemde benim account üzerinden yüklemişti, sonra ücretsiz olunca onu silip kendi accountu ile tekrar yüklediğinde cillop gibi bir whatsapp geldi karşısına. telefon aynı telefon, numara aynı numara. değişen tek şey apple id ki o da whatsapp'in çok bi tarafında olacak değil.
bilemedim.
Mesaj tarihi:
ikonlar, keskin hatlar ve çizgisel arayüzü hiç beğenmedim. iphone 4s kullanan arkadaşlara sordum güncellemeyi 6 kişiden sadece ikisi yapmış diğerleri daha güncellemeyi düşünmüyor hiç biri beğenmemiş 4s'te ara sıra takılmalar oluyormuş. zaten yukarıdaki videoda da 4s üç kere takılıyor özellikle de hava durumu ekranında.. hani ben iphone kullanmadığımdan mı kötü geldi acaba dedim ama alakası yok bariz ios 6 daha güzel yeni gelen özellikler yüzünden zoraki ios 7'ye geçecek pek çok kişi..
Mesaj tarihi:
öğlen 12 gibi eve çıktım şarjdan çıkarıp masanın üstünde hiç bi app çalışmıyorken 100% battery 5gibi geldim eve 60%a düşmüş -_-.
çok fazla mail trafiği var zaten ama o eskidende vardı hani
Mesaj tarihi:
Telefonuna sifre koyan köylü ve serfler icin acik cikmis evet.

Sanki kayincon senin donlu fotograflarina bakmak icin telefonu kurcalayacak amk.
Mesaj tarihi:
baslik atanin kafasi karismis, yanildigi falan yok. Telefonu fiziksel olarak ele geciren herhangi bi insanin daha once de yapamayacagi biseyden bahsetmiyorlar. Sadece biraz daha basit su haliyle.
  • Yeni Oluştur...