Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 saga cekme gesture i tum native app lerde back tusu olarak calisiyor. Hizlica right swipe atildiginda onceki ekrana gidiyorsunuz. left swipe dan silme veya context menusu cikar. duruyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bok gibi olmuş su motion değişikliği menüden çıkmaya alışmıştım negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 2 finger swipe ile önceki app dönme olayı kalkmış galba olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Youtube thumbnailler sicti yalniz ios7 de. Chrome veya safari farkmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 MrLevie said: ne kadar beyaz ya... sarj yemesine sasmamak lazim. Ekran resmini değiştirince tamamen değişiyor renkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 amma ağır indiriyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kath said: MrLevie said: ne kadar beyaz ya... sarj yemesine sasmamak lazim. Ekran resmini değiştirince tamamen değişiyor renkler. O beyaz kısımlar değişmiyor... Bu arada resmen tabletleri hiç düşünmeden tasarlamışlar bariz belli. herşey telefona göre ayarlanmış koskoca ekran fındık kadar 5 ikon var gerisi fıs boş ekran. alt dock barı telefona göre ok'da tablette ekranın 1/4 kaplıyor. safari fail bi kere, fullscreen açılmıyor hani o üstteki adres barı yok olmuyor telefondaki gibi asdff yine 1/4ü çöpe gidio ekranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ben beğendim. bir yamuğu yok gibi. iphone 5 var bende kasılma falan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Esh said: Youtube thumbnailler sicti yalniz ios7 de. Chrome veya safari farkmiyo. Tüm sitelerde mi öyle çünkü o paticigin bok yemesi olabilir, nedenko'ya yük oluyor diye güncellenmiyor. bu arada pil olayı nasıl .Daha mi iyi,daha mı kötü or aynı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 5-10% daha çabuk azalıyor her gün vapurda 20-30 sayfa manga okuyorum 100'den 93-92ye falan dusuyordu bugun 85%e falan düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Pilde var biraz sıkıntı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 cok yavas sarj oluyor gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Pil daha az gidiyo bu arada, location sevices i kapattim falan filan pek bisi ifade etmedi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Fistan said: cok yavas sarj oluyor gibi geldi bana Aa evet bana da oyle geldi, belki bir kalibrasyon hatasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 arabirim şık ama animasyonları, geçişler filan bariz ağırlaştı, kare kare atlıyor iphone4'te. iyidir kalanı herhalde ama bu aletlerde maalesef ömürlerini tamamlarken artık fazla yavaş kalma sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 İçimden bir ses önümüzdeki update'lerden birinde menü animasyon hızını bir tık arttırırlar diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 İpad için konuşuyorum her daim aynı kullanırım ve normalde şu saatlerde pil %80-75 aralığında olurdu şuan %65 hatta %64 sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Ayfonun şarjı bariz daha iyi dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 2 saat 20dk da %1 den %89 oldu 20 sn telefonla konustum sarjdayken o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Patide ki youtube embed previewleri bir bende misapıtıyor sizde nasıl ios7ciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 esh bi kaç sayfa önce aynı sorundan şikayetçiydi ben denemedim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 hazır ios konusu varken bi sey sorucam ben de. simdi ben ios7 ile birlikte telefonu restore edip tekrar backup yuklemeden sıfırdan baslayarak kullanmak istiyorum. ama whatsapp logları, mesaj logları falan da kalsın istiyorum. boyle bisey mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 apple yola gelmiş, ios'i android çakması yapmış adhsufhudashfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 4'e yükliym mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 of cok kotu lan. tema falan olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar