toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ios7 waterproof yapıyomuş telefonu diyolar :D http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/sahte-ios-7-reklami-sayisiz-iphoneu-kullanilmaz-hale-getirdi.html?position=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Survival of the fittest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Beyler bu ios u telefona otomatik indirme kapanmıyor mu? Tutmuş 7 indirmiş benim iphone 4 e. Boşa yer kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 DENEMEYİN http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000489318.jpg http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/sahte-ios-7-reklami-sayisiz-iphoneu-kullanilmaz-hale-getirdi.html?position=0 said: Sahte iOS 7 reklamı sayısız iPhone'u kullanılmaz hale getirdi Apple'ın yeni işletim sistemi iOS 7'yi sunmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada dolanmaya başlayan sahte bir reklam, dikkatsiz Apple kullanıcılarının telefonlarını kullanılmaz hale getirdi. lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 7.0.2 çıktı 1 saat evvel falan. Telefon şifre ile kilitliyken resimlere ulaşma bug'ı falan fixlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abi allah kahretsin iosunuda 7 sinide. telefonun şarjı şardayken bitme durumuna falan geldi. günde 3 kere şarja takıyorum ya böyle bişey varmı? eskiden standby durumundayken %2 de bırakıyodum 1 saat boyunca %2 de kalıyodu. halı saha macına gırdık %17 idi altta hiçbişey açık değil ışık kısık maçtan çıktım telefon kapanmış böyle bişey varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Biraz kontrol et backgroun updateler, appler vs yiyodur belki , bende bi sıkıntı yok nası gidiyosa sarj hemen hemen aynı gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Dworgian said: Beyler bu ios u telefona otomatik indirme kapanmıyor mu? Tutmuş 7 indirmiş benim iphone 4 e. Boşa yer kaybı Itunes'a bağladığında oluyo sanırım otomatik update olayı bugün bana da oldu benzer bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 o değilde şu waterproof olayına inanmak cidden gerizekalılık ya. Hadi inandım diyelim. Apple.com'dan adamlar yayınladı diyelim. Hangi gerizekalı dener şunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 kath said: Dworgian said: Beyler bu ios u telefona otomatik indirme kapanmıyor mu? Tutmuş 7 indirmiş benim iphone 4 e. Boşa yer kaybı Itunes'a bağladığında oluyo sanırım otomatik update olayı bugün bana da oldu benzer bi durum. wifi a bağlanıp fişi takınca gg abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 oh be dunya varmis kalitesinden, elde durusuna, ios 7 den hizina. ozlemisim, android ve note serisi baymisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 muthis ios7.. cok guzel detaylar var ya. ya da onceden de vardi ben yeni iphone'a gecince kesfetmeye basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Yeni bir suoer detay farketmedim ben. Ama Turkce klavyenin en guzel oldugu versiyonda geldigin icin sansli bil kendini. iOS 5'de yoktu, iOS 6'da da nokta, virgul filan yoktu ilk klavye ekraninda. Sunu yukle bir de: http://mercury-browser.com/ Safari'den de, Chrome'dan da daha iyi bence. Chrome ve Firefox ile sync da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 safaride ileri geri gidisi cok sevdim ben. muthis rahat. ekranin solundan sagina parmakla gidisi diyorum. safariyi cok sevdim tek sikintim forumdaki youtube linki gostermemesi, bir kere gordum bastim youtube acildi izledim falan. sonrasinda bos ekran geliyor.. abi birde laflarimi yiyorum ekran boyutu yeterliymis. note 2 de cektigim cilelerden sonra tek elle kullanmak bir telefonu yucelten bir sey. rahatlik muhtesem. ekran cozunurlugude yuksekce oldugu icin nette sayfalar cok rahat okunuyor vs. ve cok acaip bir olay ayni appleri cektim 3 senedir androidde kullandigim hepsi cok daha hizli cok daha rahat kullanimli ve guzel detaylara sahipler. abartmadan sunuda diyebilirim google in her app (maps google+ vs) i ios da daha guzel ve keyifli kullanmasi. telefonun kucuklugununde bunda etkisi var. iphone 1 den 4 e kadar iosdaydim, sonra 3 sene kadar android. su anda ios ve ekosistemi cok ama cok guzel.. sahsi isteklerimi oldukca iyi karsiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 turkce klavye kullanmiyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Kanuni said: safaride ileri geri gidisi cok sevdim ben. muthis rahat. ekranin solundan sagina parmakla gidisi diyorum. safariyi cok sevdim tek sikintim forumdaki youtube linki gostermemesi, bir kere gordum bastim youtube acildi izledim falan. sonrasinda bos ekran geliyor.. abi birde laflarimi yiyorum ekran boyutu yeterliymis. note 2 de cektigim cilelerden sonra tek elle kullanmak bir telefonu yucelten bir sey. rahatlik muhtesem. ekran cozunurlugude yuksekce oldugu icin nette sayfalar cok rahat okunuyor vs. ve cok acaip bir olay ayni appleri cektim 3 senedir androidde kullandigim hepsi cok daha hizli cok daha rahat kullanimli ve guzel detaylara sahipler. abartmadan sunuda diyebilirim google in her app (maps google+ vs) i ios da daha guzel ve keyifli kullanmasi. telefonun kucuklugununde bunda etkisi var. iphone 1 den 4 e kadar iosdaydim, sonra 3 sene kadar android. su anda ios ve ekosistemi cok ama cok guzel.. sahsi isteklerimi oldukca iyi karsiliyor. su geride kalmasin. safaride youtube linkini gorebilmem icin ne gerekli. bir kere gordum simdi gorunmuyor. arastirdim youtube html5 versiyonunu gormuyormus vs bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Kanuni said: safaride ileri geri gidisi cok sevdim ben. muthis rahat. ekranin solundan sagina parmakla gidisi diyorum. Bu ne olmuyo ipadle yetemedim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 O Youtube sorunu 6'da da vardı bende. Yapacak bir sey yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 iphone da safaride, ornegin nette dolaniyorsun, bir geri sayfaya gitmek icin ekranin solundan sagina cekiyorsun tam tersi icinde sagindan soluna.. tum ios isletim sisteminde bu olay boyle genelde. destekleyen seylerde. sayfa gibi saga sola ilerliyorsun nette. muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Olm tmm kaç kere yazıcan sevmişsin ileri geri gitmeyi anladık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 böle böle yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 opera varken safari mi kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Scorch anlamamis yahu ona yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bu nasıl bir haber sdfdfsfda http://t24.com.tr/haber/ios-7-hasta-ediyor-bas-donmesi-mide-bulantisi-ve-halsizlik-belirtileri/240838 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar