Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 5. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 22.09.2013 19.00

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Yaralı'dan çok takımda gerçekten birşeyler değişecekse oyuncudan taktiğe kadar, işte o zaman birşeyler değişir. FT kafasını toplayıp BJK'yi çalışması lazım, zayıf yönleri nedir, güçlü yönleri nedir. Yoksa aynı kafayla çıktıktan sonra maça, derbi merbi hikaye. Karşında senden iyi oynayan, formda bir takım var..

Ben sevmiyorum o açıdan FT'yi mesela. Rakibi analiz etmek, izlemek bunlar yok. Ezbere bildiğini oynuyor, ama Mourinho bile üşenmiyor gelip senin Kayseri maçını izliyor, 45dk yetiyor adama. Sense egon tavanda, biraz ciddiye alacaksın rakipleri, Biliç kimbilir nasıl çalışıyordur şimdi GS'yi, biz deki Hasan Şaş, Ümit Davala filan ne iş yapıyorlar merak ediyorum...

Ama FT'nin olayı bu. Yanına alacak piyonları kimse fikrini söylemeden sesini çıkarmadan, o ne derse o olacak da, her zaman haklı değilsin be hocam. Bu yüzden yanına iyi yardımcı almıyor FT yıllardır, ben Müfit Erkasap'ın futbolu ne kadar bildiğini veya hocaya bu kadar yıldır kaç kez karşı çıkmış olabileceğini merak ediyorum mesela en basitinden..
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi niye batsin yazik deil mi, olm amma nefret ediyonuz lan rakiplerinizden

ne dememi bekliyosun gs her maçı kazansın her yıl şampiyon olsunmu demem lazım .. her maçı kaybetmesini beklemek yanlış bişeymi. her maçı kaybetsin zaten otomatikmanda iflas ediyor . eğer her maçı kaybettikten sonra iflas etmiyorsada oda yönetim başarısı olur zaten yada devlet yardım fln ediyordur .

bütün gs lilerde aynı şeyi düşünüyordur . bjk yada fb kaybetsin biz hep iyi olalım .
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Yaralı'dan çok takımda gerçekten birşeyler değişecekse oyuncudan taktiğe kadar, işte o zaman birşeyler değişir. FT kafasını toplayıp BJK'yi çalışması lazım, zayıf yönleri nedir, güçlü yönleri nedir. Yoksa aynı kafayla çıktıktan sonra maça, derbi merbi hikaye. Karşında senden iyi oynayan, formda bir takım var..

Ben sevmiyorum o açıdan FT'yi mesela. Rakibi analiz etmek, izlemek bunlar yok. Ezbere bildiğini oynuyor, ama Mourinho bile üşenmiyor gelip senin Kayseri maçını izliyor, 45dk yetiyor adama. Sense egon tavanda, biraz ciddiye alacaksın rakipleri, Biliç kimbilir nasıl çalışıyordur şimdi GS'yi, biz deki Hasan Şaş, Ümit Davala filan ne iş yapıyorlar merak ediyorum...

Ama FT'nin olayı bu. Yanına alacak piyonları kimse fikrini söylemeden sesini çıkarmadan, o ne derse o olacak da, her zaman haklı değilsin be hocam. Bu yüzden yanına iyi yardımcı almıyor FT yıllardır, ben Müfit Erkasap'ın futbolu ne kadar bildiğini veya hocaya bu kadar yıldır kaç kez karşı çıkmış olabileceğini merak ediyorum mesela en basitinden..

abi en basitinden bilic bu sezon 3.ye sanirim gs macini canli izledi arenada
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş'ta önder özen'in varlığı bir kere analiz olayını doğrudan etkiliyor. Zico döneminde rakip analizlerini hep o yapardı, onun analizleri ve Zico'nun takım yorumuyla neler oldu gördük.

Önder Özen yine yapıyor analizlerini, ama onun yanında Edin Tezic gibi geleceğin Klopp'u denen bir eleman var yardımcı olarak. Jurcevic yine çok iyi bir analist olduğu söyleniyor.

Onları geçtik işte Antep - GS GS-Antep maçından beri İst'teki her maçı gidip tribünde izledi Bilic, bizzat kendi. Antalya maçını Nevizade'de GS'liler ile birlikte izledi, fotoğrafları var.

Analiz önemli, o sayede her rakibe göre çıkıp paşalar gibi oynadık. GS'ye yenilecek dahi olsak en azından bayağı zorlayacağız ve kolay lokma olmayacağız. Beni tek mutlu eden de bu aslında ssdfasf
Sosyal ağlarda paylaş

En önemli şey zaten direk. Rakibi elinin avucu gibi bilirsen, kendi eksikliklerin, gücünün, yapabileceklerinin, başına geleceklerinin farkında oluyorsun.

Şu an benim içimden bir ses GS başına BJK maçında ne geleceğini bilmemekle beraber, BJK oldukça bilinçli çıkacakmış gibi geliyor. FT'in sıkıntısı bazen maçı maçta keşfetmek oluyor, hatadan dönmek güzel ama, baştan hazırlıklı olmak önemli, hayattaki herşey gibi.

Mesela Romanya maçını sanki daha bi çalışmış gibiydi Terim, neyse görücez artık..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...