aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 applev0dka said: kophenagdan saglam tokat geliyor gsye desene once yuve var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 juveden once biz variz aboo. ne zor bir ay gs icin ya. terim terim olali ust uste bu kadar tokat yememistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 arada rize varmis, bi de onlar makas alir yanaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 saka maka rize de fena top oynamiyor. ali adnanin golu var banko jeneriklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 o degil de, bruma size tiklaticak bi tane bombastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 burumadan korkmuyorum aydindan korktugum kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 gs cok pis asılcak cunku bu maca kaybederlerse terimin agzi yuzu birbirine girer iyice o yuzden 1-0 olsun bizim olsun diyorum gayet temkinli giriyorum hani bu sene iyi top oynuyor takım hoca ile uyum felan iyi ama belli olmaz tabi derbi bu hakem de yuvarlak olursa vay halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 terim gaz yapip allah allah saldirtirsa sicar, hirsinin kurbani olur, bilic cakal bi adama benziyo ona gore hazirlar takimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 galatasaraydan çekinmiyorum hakem doğtu yönetirse çok rahat kaanırız . gs bundan 3 sene onceki dönemine doğru gidiyor . büyük ihtimalle iflas ederler bizim mutlaka farklı yenmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Abi niye batsin yazik deil mi, olm amma nefret ediyonuz lan rakiplerinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 besiktasa yenilince feshediceklerimis klubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 BJK farklı yenerse direk iflas diyorsun, o da bir bakış açısı tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 çok dikkatli oynamalıyız. bilic'in de dediği gibi yaralı aslan dah tehlikeli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yarali stayla kazanicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Yaralı'dan çok takımda gerçekten birşeyler değişecekse oyuncudan taktiğe kadar, işte o zaman birşeyler değişir. FT kafasını toplayıp BJK'yi çalışması lazım, zayıf yönleri nedir, güçlü yönleri nedir. Yoksa aynı kafayla çıktıktan sonra maça, derbi merbi hikaye. Karşında senden iyi oynayan, formda bir takım var.. Ben sevmiyorum o açıdan FT'yi mesela. Rakibi analiz etmek, izlemek bunlar yok. Ezbere bildiğini oynuyor, ama Mourinho bile üşenmiyor gelip senin Kayseri maçını izliyor, 45dk yetiyor adama. Sense egon tavanda, biraz ciddiye alacaksın rakipleri, Biliç kimbilir nasıl çalışıyordur şimdi GS'yi, biz deki Hasan Şaş, Ümit Davala filan ne iş yapıyorlar merak ediyorum... Ama FT'nin olayı bu. Yanına alacak piyonları kimse fikrini söylemeden sesini çıkarmadan, o ne derse o olacak da, her zaman haklı değilsin be hocam. Bu yüzden yanına iyi yardımcı almıyor FT yıllardır, ben Müfit Erkasap'ın futbolu ne kadar bildiğini veya hocaya bu kadar yıldır kaç kez karşı çıkmış olabileceğini merak ediyorum mesela en basitinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1237551_10153304037485164_1882632731_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Esh said: Abi niye batsin yazik deil mi, olm amma nefret ediyonuz lan rakiplerinizden ne dememi bekliyosun gs her maçı kazansın her yıl şampiyon olsunmu demem lazım .. her maçı kaybetmesini beklemek yanlış bişeymi. her maçı kaybetsin zaten otomatikmanda iflas ediyor . eğer her maçı kaybettikten sonra iflas etmiyorsada oda yönetim başarısı olur zaten yada devlet yardım fln ediyordur . bütün gs lilerde aynı şeyi düşünüyordur . bjk yada fb kaybetsin biz hep iyi olalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 pontipati said: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1237551_10153304037485164_1882632731_n.jpg 6 sene icinde tr kupasi da aldik CL ye de katildik. bilmediginz seyleri koymayin da rezil olmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 hakkaten lan adamlar daha 2009 da almadılar mı çift kupa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Sotto said: Yaralı'dan çok takımda gerçekten birşeyler değişecekse oyuncudan taktiğe kadar, işte o zaman birşeyler değişir. FT kafasını toplayıp BJK'yi çalışması lazım, zayıf yönleri nedir, güçlü yönleri nedir. Yoksa aynı kafayla çıktıktan sonra maça, derbi merbi hikaye. Karşında senden iyi oynayan, formda bir takım var.. Ben sevmiyorum o açıdan FT'yi mesela. Rakibi analiz etmek, izlemek bunlar yok. Ezbere bildiğini oynuyor, ama Mourinho bile üşenmiyor gelip senin Kayseri maçını izliyor, 45dk yetiyor adama. Sense egon tavanda, biraz ciddiye alacaksın rakipleri, Biliç kimbilir nasıl çalışıyordur şimdi GS'yi, biz deki Hasan Şaş, Ümit Davala filan ne iş yapıyorlar merak ediyorum... Ama FT'nin olayı bu. Yanına alacak piyonları kimse fikrini söylemeden sesini çıkarmadan, o ne derse o olacak da, her zaman haklı değilsin be hocam. Bu yüzden yanına iyi yardımcı almıyor FT yıllardır, ben Müfit Erkasap'ın futbolu ne kadar bildiğini veya hocaya bu kadar yıldır kaç kez karşı çıkmış olabileceğini merak ediyorum mesela en basitinden.. abi en basitinden bilic bu sezon 3.ye sanirim gs macini canli izledi arenada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Red said: hakkaten lan adamlar daha 2009 da almadılar mı çift kupa sdfs cifte kupadan sonra da 2 tane aldik sanirim ya da 1 tanesi onceydi hatirlamiyorm. 4 senede 3 kupa mi ne aldik tr kupasinda edit baktim simdi 6 sezonda 4 kere almisiz 2si ust uste araya trabzon ile kayseri girmis bi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 beşiktaş'ta önder özen'in varlığı bir kere analiz olayını doğrudan etkiliyor. Zico döneminde rakip analizlerini hep o yapardı, onun analizleri ve Zico'nun takım yorumuyla neler oldu gördük. Önder Özen yine yapıyor analizlerini, ama onun yanında Edin Tezic gibi geleceğin Klopp'u denen bir eleman var yardımcı olarak. Jurcevic yine çok iyi bir analist olduğu söyleniyor. Onları geçtik işte Antep - GS GS-Antep maçından beri İst'teki her maçı gidip tribünde izledi Bilic, bizzat kendi. Antalya maçını Nevizade'de GS'liler ile birlikte izledi, fotoğrafları var. Analiz önemli, o sayede her rakibe göre çıkıp paşalar gibi oynadık. GS'ye yenilecek dahi olsak en azından bayağı zorlayacağız ve kolay lokma olmayacağız. Beni tek mutlu eden de bu aslında ssdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 En önemli şey zaten direk. Rakibi elinin avucu gibi bilirsen, kendi eksikliklerin, gücünün, yapabileceklerinin, başına geleceklerinin farkında oluyorsun. Şu an benim içimden bir ses GS başına BJK maçında ne geleceğini bilmemekle beraber, BJK oldukça bilinçli çıkacakmış gibi geliyor. FT'in sıkıntısı bazen maçı maçta keşfetmek oluyor, hatadan dönmek güzel ama, baştan hazırlıklı olmak önemli, hayattaki herşey gibi. Mesela Romanya maçını sanki daha bi çalışmış gibiydi Terim, neyse görücez artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 beşiktaş maçına kesin çolak emre çıkar. geçen sene gol atmıştı ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 emre colak aydin cikin banko sizin mac 2-0 onde baslarsiniz direk .d 90a asar yine. bu arada hic skor tahmini olmamis. 3-1 diyorum ben almeida olcay tore-sinaydir ya da xelcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar