Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 5. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 22.09.2013 19.00

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Arkadaş stada politikayı sokmayacaksın sonra devran dönüm keser sana dönünce komplo demeyeceksin.

Gorus, Amaç ne olursa olsun statlara politika girmemesi lazım sonucu hep boyle olacaktır.

Ne Rabia Ne gezi ne AKP ne CHP stada girince unutucaksın atacaksın üstündeki politik bakışı oraya deşarj olmaya gireceksin. Maalesef sen bunu yapamadığın sürece bu süreçler tekrarlanacak.

GS li bana komplo kuruyorlar FT üzerinden diyecek, BJK çarşıya komplo diyecek, FB şike komplo diyecek vs...

halk bu kadar politika içinde olmaycak arkadaş. Politika politikacıların yeri olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Alfred said:

Arkadaş stada politikayı sokmayacaksın sonra devran dönüm keser sana dönünce komplo demeyeceksin.

Gorus, Amaç ne olursa olsun statlara politika girmemesi lazım sonucu hep boyle olacaktır.

Ne Rabia Ne gezi ne AKP ne CHP stada girince unutucaksın atacaksın üstündeki politik bakışı oraya deşarj olmaya gireceksin. Maalesef sen bunu yapamadığın sürece bu süreçler tekrarlanacak.

GS li bana komplo kuruyorlar FT üzerinden diyecek, BJK çarşıya komplo diyecek, FB şike komplo diyecek vs...

halk bu kadar politika içinde olmaycak arkadaş. Politika politikacıların yeri olacak.

aha da doğru diyor, dünyada siyasi ve dini rekabetin olmadığı tek ülke idik.ama çarşı sağolsun çok burnunu soktu siyasete çok fenomen olmanın rüyasına girdi.aga futbol bu üzeirne o takımın formasını giydiğin anda direk sen beşiktaş taraftarı sıfatını alıyorsun.yarın herkes kullanır o formayı öyle. fenerde protesto ediyor statında ama böyle bir şeye malzeme olmaz.

çarşının hatasıdır bu kısasa kısas.
Sosyal ağlarda paylaş

blackhavvk said:

Alfred said:

aha da doğru diyor, dünyada siyasi ve dini rekabetin olmadığı tek ülke idik.ama çarşı sağolsun çok burnunu soktu siyasete çok fenomen olmanın rüyasına girdi.aga futbol bu üzeirne o takımın formasını giydiğin anda direk sen beşiktaş taraftarı sıfatını alıyorsun.yarın herkes kullanır o formayı öyle. fenerde protesto ediyor statında ama böyle bir şeye malzeme olmaz.

aha işte çok güzel kafalar.

siz gezi olaylarından dolayı ölen kişiler içinde oh olmuş hiç bulaşmasalardı diyorsunuzdur kesin
Sosyal ağlarda paylaş

Ben açıkçası Çarşı'yı sevmezdim, hatta Beşiktaş'a zararı olduğunu, çoğu futbolcuyu iç sahada deplasmandan daha stresli oynattıklarını da biliyorum kötü gidişlerde. Özellikle Sinan Engin ile yaşadıkları olaylar tribüne çok büyük darbe vurmuştu ondan sonra bazı çakallara kaldı tribün fazlasıyla. Fakat Çarşı burnunu çok soktu diyen adamla da neyi tartışıyoruz diyip gitmek lazım, haklı olunan noktalar var fakat dün yaşananları Çarşı'ya bağlayarak bazı kurumların ekmeğine daha fazla yağ sürüyorsunuz.

Yükselenim Çarşı demedim hiçbir zaman çünkü Galatasaraylılık benim için altkimlik değildir fakat Haziran ayında yaşadıklarımız ve Çarşı'nın güzelliğini inkar eden Beşiktaşlı değildir, bizden de değildir
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

blackhavvk said:

Alfred said:

siz gezi olaylarından dolayı ölen kişiler içinde oh olmuş hiç bulaşmasalardı diyorsunuzdur kesin

abi konu gezi değil,tribünler sokaklardaki olaylardan daha tehlikeli.abi düşün bu ülkede 'takım destekeleme' konusundan ötürü adamlar bir birini vuruyor.böyle fanatik gruplar var tribünlerde.tribüne siyaset girerse iş tehlikeli olur,sırf takım için karşısındaki adama döner bıçağı sallayan adam dolu.

insanlar statlara takım desteklemek için geliyor,akpli chpli bdp li zilyon partili adam var.kimse statda oy verdiği adama küfür ettirmez sonra iç kavgalar zartlar zurtlar ooo sonra fight.

konu gezi değil yani,
Sosyal ağlarda paylaş

sorun su ki. carsi hangi gorusu savunursa savunsun. aylarca sokakta catissa da olay besiktas olunca kimse takima zarar vermez.

bu 1453 kopeklerinin besiktasli olduklari bile supheli.
olsalar da hala nouma ilhan sifo var sananlardir. akli basinda adam siyaseti klubunun onune koymaz.

yoksa ben siyasete uzak ve nefret eden biri olarak yanlis mi dusunuyorum

gezide goz altinda yasananlar malum iken neden dun aksamki 67 kisi sabaha karsi serbest ?
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

sorun su ki. carsi hangi gorusu savunursa savunsun. aylarca sokakta catissa da olay besiktas olunca kimse takima zarar vermez.

bu 1453 kopeklerinin besiktasli olduklari bile supheli.
olsalar da hala nouma ilhan sifo var sananlardir. akli basinda adam siyaseti klubunun onune koymaz.

yoksa ben siyasete uzak ve nefret eden biri olarak yanlis mi dusunuyorum

gezide goz altinda yasananlar malum iken neden dun aksamki 67 kisi sabaha karsi serbest ?

yani şimdi anıtkabir yıkılsa şeriat gelse sevgilimi taşlayarak öldürecek duruma gelse stadda siyaset yaparım külüp sikimde olmaz ha ama işler böle değil tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

maçlarda 34. dakikada sesi ne gür çıkan taraftar hep çarşı oldu.diğer takımların taraftarları genelde uA ve gfb tarafından susturuluyordu.çarşı da ise 34. dk tezahüratlarını digiturk bile kısamıyordu öyle gür çıkıyordu sesleri.bir şekilde susturulmaları gerekiyordu.bu maçta olmasa bile başka bir maçta elbet olucaktı

bu olayların aynısı yarın fenerbahçe maçlarındada olucak,gs maçlarındada olucak.tribünlere bir kere siyaset karıştı artık bu işin kaçarı yok

ki gs ve fb maçlarında da küçük çapta yer yer kavgalar oluyor ve bu kavgalar gün geçtikçe büyüyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

blackhavvk said:

abi bn beşiktaş ezecek diyordum ama veli ile serdar ın öyle dingillik yapacağını tahmin edemedim.burakın ne kadar kötü bir golcü olduğu bu maçta da ortaya çıktı.adam kale ağzında yere bakarak şut çekiyor.bu arada bruma dandik çıktı be bi omuzda topu kaybediyor.martins e benzettim ben bunu.drogba zaten herif tokato yaptı resmen

olaylara gelirsek çarşı siyasete çok girmeyecekti,yaktı beşiktaşı boşu boşuna.komple momplo hikaye,sahaya adam atmış bir grup bu(ebue nin üstüne)akşldaşhah

bu arada melo kadar çirkef br adam yok

bu maçla ilgili okudugum en saçma sey ilan ediyorum bu şeyi
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

blackhavvk said:

Alfred said:

Kafa aynı şimdide forumu politikleştirmeye çalışan bir subyan velet.

Bak çocuğum benim kim olduğumu neler yapıtğımı bilmeden yazmayacaksın. Sen gezide nerdeydin dersen sana kanıtlı fotograflarını atarım eve gittiğimde. Gece 3 te çekilmiş, sen evde mutlu mutlu uyurken merak etme ben tepkimi gosteriyordum ancak senin gibi forumda, televizyon başında yapmıyordum bunu. Statta kıcım rahat rahat dururken yapmıyordum. Ondan sevgili çocugum bilmediğin işlere yorum yapmayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...