Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 5. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 22.09.2013 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kavurma said:

merak ettiğim bir husus var;
şimdi real madrid galatasaraya 6 attı, galatasarayda beşiktaşa 2 tane attı. beşiktaş bu durumda 8 mi yemiş oluyor?

Fenerbahçe'li misin ? Genelde bu hesapları onlar iyi yapıyor , bu metodla Avrupa kupası almışlıkları bile var :P
Mesaj tarihi:
Editor said:

Tatil edildi diyorlar ee nasi oynancak peki ? Tekrarmi edilecek

Tatil se kanun ( 19. kanun) sabittir. Tekrar oynanmaz asla ve tff karar verir. Muhtemelen 0-3 karar verecek. Daha kötüsü olmaz umarım. Bjk ya yazık oldu
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

bu işin içinde şu geçenlerde kurulan 1453 beşiktaşlılar grubu vardır...

olabilir. tekbir getiren ilginç bi taraftar grubundan bahsediliyor beşiktaşlılar arasında.
Mesaj tarihi:
olm ntv şimdi fotoğrafları gösteriyor,bayağı polisi kovalamış lan taraftar. kesin polis tahrik etmiştir taraftarı,onlar da "yeter lan" demiştir. şu 1453 grubunun da bu işlerde payı olabilir diye düşünüyorum. ciddiyim lan.
Mesaj tarihi:
Grast said:

3 yorum izledim 3ündede elle kontrol ediyor deniyor ama bence vucuda yapışık el gol temiz

Mçı izlemedim ama Ahmet Çakar da o gole gol demedi.
Mesaj tarihi:
cok kotu oldu bu gece. besiktas icin gezi olayi icin.
twitterda takil ettigim kadari ile gezi goygoyu baslamis. ona yukleyip al geziciler polis dovduye getrcekler.

bu takim ilk kez kaybetmiyor. ama boyle rezillik ilk kez goruyorum. 1 2 degil 300 500 kisi indi.

olaya yenilince atlama tarafindan bakilmasi dogru gelebilir bir de soyle bir aci var.

adamlar 10 kisi freekick kullaniosun daha 2 3 dk var. 4te 4 yapmissi daha 5. hafta sanki log gidiyor mac gidince. sahaya inmenin hic bir amaci yok cidden.

son gunlerde en kolay kullanilan kelime oldu ''provakasyon'' . umarim oyle bir rezillik cikmaz. bizim 300 kisinin aptalligi olur.

ama mac oncesi turnikelerden giris falan cok sallamaydi. yukarda yazdim dogu ve kuzeyde turkileler patladi ve gecislere goz yumuldu.

olaylar sicak daha zamanla cikar kokusu
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

zaten şu anda 2 taraf da birbirine bok atmaya başladı, beyaz tv'de rasim kırmızı atkılı redheyk yaptı, halk tv allahüekberciler saldırdı bıdıbıdıbıdı
o rasimi sikleyen varmı ya ? cidden ağzından şu güne kadar mantıklı laf duymadım. Galatasarayın Real Madridi 5-4 yeneceğini iddia ediodu hadi yenebilirde 5-4 ne ya
  • Yeni Oluştur...