Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 5. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 22.09.2013 19.00

Wyand

Öne çıkan mesajlar

herkes melo'yu bokluyor da adam ne yaptı abi ?

bir faul yaptı. bana göre sarıydı ama hadi dengesiz hareket kırmızı kart dğru diyelim. adamın suçu bu mu yani ?

maçın başından beri başka bir tahrik edici hareketi bilmemnesi yok. gayet sakin bi ortam vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kusura bakmayın da, 2 sene önce de İnönü'de bunun mini versiyonu olmamış mıydı. O zaman da bahane Eboue'ydi.

Keşke orada olan bütün BJK taraftarı gerçekten Rew'in dediği gibi bilinçli olmuş olsun ve olaylar hakikaten bundan çıkmış olsun. İnanmıyorum açıkçası, Gezi'yle alakası olan vardır, ama o stadın yüzde 70-80'i de Gezi'yle alakası olmayan, hakikaten çapulcu adamlar muhtemelen....
Sosyal ağlarda paylaş

aslında buraya "ZAAAAAAA,NE KOYDUK,GÖZ YAŞLARI SEL" gibisinden mesajlar atmaya gelmiştim ama cidden son dk da yapılan akıl karı değil.

abi nasıl olur anlamış değilim taraftar neden sahaya girdi hala anlamıyorum.son 2 dk,rakip 10 kişi ve önemli bir yerden duran top kullanıcaksın akıl karı değil abi.özel güvenlikte neden kaçtı orda anlaşılır değil.hani maçta olan bir pati elbet vardır çıkıp anlatsa iyi olur.hani ben galatasaraylıyım ama olayların sırf holiganlıktan dolayı çıktığını düşünmüyorum.

sonuçta çarşının karşısında ua,ve gfb deki gibi rakip taraftar grupları yok bu maçla çarşının ve gezi sloganlarının önüne geçmek istemiş olabilirler.

sahaya girenler elbet ayı herifler bunun açıklaması yok ama özel güvenliğin anında kaçması ondan önce 2-3 taraftarın elini kolunu sallayarak sahaya girmesi falan çok ilginç.2 yıl önce bjk-gs maçını statda izlemiştim ve sahaya giren taraftarı stadın nerdeyse tamamı yuhlamıştı
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır yani bu 80k kişinin geziyle bir alakası varsa nerdeydi abi bu adamlar bütün protestolar boyunca. 80bin kişi mi vardı BJK'li protestocu. Onun gibi yani, adamlar sandalyeler de gelmişler it kopuk bir sürü adam girmiş sahaya. Eh sahaya dalinca da polis vurunca bu sefer öbürleri de dalmak istiyor falan filan.

Maç boyu F.Aydınus'a küfür edildi, Gezi neredeydi yani, eminim stadın yüzde 80'inin filan Gezi'yle meziyle alakası yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Ya kusura bakmayın da, 2 sene önce de İnönü'de bunun mini versiyonu olmamış mıydı. O zaman da bahane Eboue'ydi.

Keşke orada olan bütün BJK taraftarı gerçekten Rew'in dediği gibi bilinçli olmuş olsun ve olaylar hakikaten bundan çıkmış olsun. İnanmıyorum açıkçası, Gezi'yle alakası olan vardır, ama o stadın yüzde 70-80'i de Gezi'yle alakası olmayan, hakikaten çapulcu adamlar muhtemelen....

o zaman ki taraftar profili ile şuan ki bir değil en temelinden

o zaman ben bir inceleme yapmıştım, sahaya girme olaylarının tamamı kapalı tribün alttan kaynaklıydı. o tribünün yarısı kombine olarak kulüp tarafından beleş dağıtılıyor, diğer yarısı da yine beleş olarak belirli kitlelere veriliyordu. Dağıtan belliydi.

O engellendiğinden beri 1.5-2 senedir küfür dışında hiçbir sorun yaşanmadı BJK tribünlerinde, tek tük girmeler oldu ama biri GS'li çocuktu öpecektim demişti yanılmıyorsam vs. ufak şeyler.

Şu maçta, maç öncesinde vs. olaya ciddi anlamda yer yoktu. O günlerle kıyaslamamak gerek. Zaten yaşanan olayda sahaya girmelik bir şey yoktu.

Zaten kavgaların kırmızıdan öncesinde başladığı söyleniyor ki gerilimi arttırırsan böyle olur.

Ha yine gerçi turnikeleri kıranların çok olduğu da söyleniyor ki o tayfa sahaya girmeye zaten alışık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...