Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 sanki günümüzde dublaj yapmışlar eski reklama asdfsdaasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 http://amkspor.com/2013/09/21/besiktas-formali-aslan-195255/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Geceden gidip kamp kurarak maçı bekleyenler varmış. Fotolar vs. geliyor. Çok sakat var bizde cidden asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 böyle şeyler hep hüsranla biter ya bu arada drogba yok deniyor ama bilemedim. son dakkaya kadar netleşmez herhalde. gerçi bi maç kazanıcaz diye adamı komple patates etmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 besiktas niye bu kadar kasti anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Beşiktaş kasmıyor ki, taraftarı kasıyor. Başarı istikrarı kısa dönemde de yakalansa bu ülkede böyle yürüyor işler, herkesin kendisinden bilmesi gerekiyor gerçi niye bahsediyorsak sdfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 aquila said: besiktas niye bu kadar kasti anlamadim ben. Tek Beşiktaş kasmıyor merak etme Gs ye karşı herkes kasıyor sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 hörköz bözö dösmön höpömüz gs'yi yok etme PLANLARI kuruyoruz. 17v1 o degilde saat 7deki maç için 15dk sonra evden cıkcam ahaha işe bak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Gs ye karşı kasma gerçeğini değiştirmez bu. Fener yıllardan bu yana yapıyor ama bjk de son 1 hafta başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 17 v 1 fener degilmiydi ne zman butun takımlar cimboma dondu heee herkesin tek derdi cimbom ne yaptı 1 aydır mac kazanamynca kafalr iyice ucmus teee allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Millete üst üste şampiyonluklar felan yaramıyor direk paranoya ya bağlıyorlar. Yok herkes bize kasıyor yok bilmemne, geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 yaw he he Bu arada 76.561 seyirci olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 of cips alim, kola alim akşama bari ya. bi de fener'in zamanında yaptığı 17v1 de, gs'nin şimdi yaptığı ne olduğunu çözemediğim şey de(17v1 değil de daha çok, tff vs gs gibi yapıyo yönetim) çirkin abi. sevmiyorum ikisini de. maça gelince: selçuk frikikten yazsın, 1-0 bizim olsun maç. yoksa meh, beşiktaş iyi çünkü bildiğin. edit: formalı aslan inanılmaz tatlıymış lan. napıyom ak burda, bi uyanamadım zaten tarzı bi bakışı var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bu akşam desibel rekoru kırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 imkansız o stadda rekor kırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 o kadar açık alanda kırılması zor bir rekor sanırım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ama imkansız değil. çünkü this is çarşı bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Lan bileeeeeettttğğğ :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 üst tribünden alt tribüne ses gitmiyor diyorum. Ne rekoru abi geçin asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 said: SON DAKİKA! Drogba bugün oynanacak maçın ilk 11'inde kesin olarak yer almayacak.18'de olup olmayacağına kısa süre sonra karar verilecek. http://inciswf.com/gusul.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Beşiktaş tokat manyaa yapacak GSyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 itulu kartallar 4 otobus yola ciktik geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bu lanet stada nasıl gideceğiz abi? Nereden kalkar otobüs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 çok pis ezicez akşam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Drogba yoksa psikolojisi coker gs nin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar