df Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 4 atlı, 7 günah vs gibi temalar onlarca kez kullanıldı. çalıntı vs denemeyecek temalar. illa denecekse hepsi incilden çalmış diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Anlıyorum, bir başlıkta her yazılan mesajı okumak uzun iş, ama bari doğru düzgün okumadığınız mesajlara yorum yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Omg walter bishop.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Abi Crane gerçekten müthiş performans sergiliyor da senaryo çok koştura koştura ilerliyor gibi, toparlamaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 adamlar masonları good guys yaptı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bad guy olduklarini kim soyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 kurtlar vadisinin etkisinde kalmış longshanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Abi geçen haftaki bölümün makyajını kim yaptıysa ağzına sıçayım ya götüm çıktı korkudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 oha sezon finali dehşet ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 final efsaneydi böyle bişi beklemiyordum fena ters köşe yaptılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 2. sezon başlamış. Zenci abla kilo vermiş. Diziye hareket gelmiş. 2. sezon anlaşması yapılınca, gaz vermişler diziye yani. İlk bölüm hoşuma gitti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Basladim. Ilk bölümü izledim simdi. Begendim gideri var. En azindan oyunculuk rahatsiz etmiyo the strin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 2.bölümde iyiydi ya sonuda baya şok bence.. güxel güzel aynen devam böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Her şey bi yana çekimler ve Ichabod çok iyi, sırf ondan izlenir yani. The Strain faciasından sonra 2. sezon ilaç gibi geldi yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ilk sezon bitti, yoklukta gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 dizi seçmeye çalışıyorum da fantasy genre de gezinirken rastladım buna. başlık yeraltına gömülmüş patide =) o kadar kötü mü? izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar