Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sleepy Hollow (2013) - Fox

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Fox dizisi olduğunu görünce atlamıştım ben, Fox'ın bir vizyonu var yani, iptal edilmemiş sevdiğim dizisini görmedim daha.
Mesaj tarihi:
Şu gibi diziler niye illa günümüzde çekiliyor ona ayrı bi kılım.Çek Orta Çağ feodalitesinde daya mistisisizmi,gizemi bin kat daha etkileyici olucak.Araba kornası çalarken headless horsemanin otomatik tüfeklerle ortamda bulunması acayip havasını kacırıyor.

Sanırım tek sebebi bütçe.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Cok Amerikan. FBI polisiyesi olan White Collar bile bundan daha az Amerikan, hic propagandasiz.

Iki bolume baktim ama yok, bakmam daha. Fox zaten iste.
Mesaj tarihi:
Ya adamlar polislerini bildiğin iyi pazarladı. Düşünsenize bizim ülkemizde "POLİS" t-shirtleri satıldığını vs. Başlarda o gizemli derin devlet muhabbetleri. Polis büroları vs eğlenceli geliyorduda artık herşeyin içine katınca boku çıktı
Mesaj tarihi:
Dizilerde polisin sıkça kullanılması propaganda amacıyla falan değil, tamamen teknik sebeplerle yapılıyor. Yasadışı olaylarla haliyle polis ilgileneceği için, karakterlerin polis veya benzeri devlet görevlileri olması senaryoları kolaylaştırıyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Polisin kullanılması değil proğaganda olan, kullanılma şekli ki burada tüm propaganda polis değil. White Collar demiştim işte örnek olarak, sıfır propaganda. Bu dizi daha başından kurucu babalarımız dünyayı kurtardı vaktinde diye başladı.
Mesaj tarihi:
George Washington'ın karanlık güçlere karşı da mücadele vermesinin ötesinde bir şey yok ki.

Tabii biraz da bakış açısına bağlı. ABD'nin kurucularını severim, iyi adam olarak gösterilmeleri -abartılmadığı sürece- beni rahatsız etmez.
Mesaj tarihi:
altı üstü bi founding father muhabbeti döndü ya. buna gelen kadar milyon tane dizi var propagandayı abartmış şukadarçık şeye mi takıldınız.
  • Yeni Oluştur...