hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 iyi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Güzel dizi ya 2 bölümde tatmin ediciydi izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 yalnız adam 2013 e hemen nası ayak uydurdu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Yardım alarak öğreniyor post-it'ler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Fox dizisi olduğunu görünce atlamıştım ben, Fox'ın bir vizyonu var yani, iptal edilmemiş sevdiğim dizisini görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Meh bir dizi havası var ilk bölümün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Butun bolumleri filler havasinda gececek orta kalite bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 okadar süper değil ama arada kaynayabilecek bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Filmi çok güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Diziden çıkarttığım sonuç, Yunanlılar çok güzel oluyor ama hepsi cadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Gladmir said: Butun bolumleri filler havasinda gececek orta kalite bir dizi. loop said: Filmi çok güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Böyle Supernatural'ın iyi olduğu zamanları gibi geliyor dizi bana. O yüzden sevdim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bi kerede o masum çocuk ölsün amk çokmu gaddarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Gladmir said: Butun bolumleri filler havasinda gececek orta kalite bir dizi. ahanda bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Şu gibi diziler niye illa günümüzde çekiliyor ona ayrı bi kılım.Çek Orta Çağ feodalitesinde daya mistisisizmi,gizemi bin kat daha etkileyici olucak.Araba kornası çalarken headless horsemanin otomatik tüfeklerle ortamda bulunması acayip havasını kacırıyor. Sanırım tek sebebi bütçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 herşeyin içine bi yüce amerikan polisini katmasalar olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Cok Amerikan. FBI polisiyesi olan White Collar bile bundan daha az Amerikan, hic propagandasiz. Iki bolume baktim ama yok, bakmam daha. Fox zaten iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Ya adamlar polislerini bildiğin iyi pazarladı. Düşünsenize bizim ülkemizde "POLİS" t-shirtleri satıldığını vs. Başlarda o gizemli derin devlet muhabbetleri. Polis büroları vs eğlenceli geliyorduda artık herşeyin içine katınca boku çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Warhero said: Diziden çıkarttığım sonuç, Yunanlılar çok güzel oluyor ama hepsi cadı. yunanlı değil çingene onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Yunanli dedigin bizden farksiz zaten tip olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Dizilerde polisin sıkça kullanılması propaganda amacıyla falan değil, tamamen teknik sebeplerle yapılıyor. Yasadışı olaylarla haliyle polis ilgileneceği için, karakterlerin polis veya benzeri devlet görevlileri olması senaryoları kolaylaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Polisin kullanılması değil proğaganda olan, kullanılma şekli ki burada tüm propaganda polis değil. White Collar demiştim işte örnek olarak, sıfır propaganda. Bu dizi daha başından kurucu babalarımız dünyayı kurtardı vaktinde diye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 George Washington'ın karanlık güçlere karşı da mücadele vermesinin ötesinde bir şey yok ki. Tabii biraz da bakış açısına bağlı. ABD'nin kurucularını severim, iyi adam olarak gösterilmeleri -abartılmadığı sürece- beni rahatsız etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 altı üstü bi founding father muhabbeti döndü ya. buna gelen kadar milyon tane dizi var propagandayı abartmış şukadarçık şeye mi takıldınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar