Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 d2de gamble ne guzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bütün parayı basıyoduk askdjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi trade oyunda olabilir ama karakterlerin doğrudan trade üzerine kurulması çok farklı ya. Şu son patchten beri gerçekten zevk alarak oynadım diabloyu, üzerimde kendi craftladıgım item ı görünce kendi düşürdüğüm item'ı görünce mutlu oluyorum gerçekten hasret kalmışız şu hisse. şimdi gene trade olur general chatten yine alışveirş olur ama sistem bize bunu dayatmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 d2 tecrübemi de düşünerek yazdım onu zaten, trade bulaştırdığım karakterlerden en hızlı soğudum orada. sadece kendi düşürdüğümle oynadığım karakterler en uzun soluklu oynattı oyunu. poe'yi öyle yaptılar işte mö3000 ticaret sistemi ile, tam bir ömür törpüsü. drop rate de facia, birşey bulunmuyor. ah'siz ticaret isteyenlerin yönelebileceği bedava bir seçenek olması iyi elbette ki böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 hayır iste suan ne gold ne item hic birsey tradelenemiyor vur diyince oldurduler. olması gereken rmahın ve "itemlar tradelensin" droprate felsefesinin kalkması olucaktı. bırak baska oyuncu ile tradei kendi runındaki adamla bile drop degisemiyosun cunku item dusurene gore rollanıyor. "AA abi bana su dustu al sana yarar" bile diyemiyosun eger farklı classları oynuosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bana başka class'a ait, unusable yazan weapon legendary bile düştü başka sınıflarla coop oynarken, o kadar abartı bir durum yok. ve evet yani benim işime yarayacak item düşsün bana öncelikle. bundan doğal ne var yani? bundan da şikayet edildiğini görmek ilginç doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 wizardım ve monk um var. wizardla dusunce int. monkla dusunce dex rolluyo. daha str rollamadım itemlarımda 100 legendary + set olmustur dusen patchden sonra. ya 2h weapon dustu. barbla kosuyoruz acmadan attım itemı ac ben 2h kullanmıycam monkla dedim. dex rolladı tabiki sonra baska 2 3 item daha attım denemek icinları onları da dex rolladı. ben saatlerce beraber oynadıgım arkadasıma item atabilmek istiyorum ihtiyacı olan bi slota. wizard oynuyorsam barb alt gearlamayamamak neden bi de mesela? 100 droptan 6 sını falan kullanıyorum 2 classda bu arada. upgrade bulmak gayet zor legacy itemlara bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bu arada baska classla kullanılabilcek silah dusurmenin hele hic anlamı yok. wizard offhandini monkla dusurdugunde dex rolluyosun zaten dusmesin daha iyi oyle item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 madcow said: "itemlar tradelensin" droprate felsefesinin kalkması olucaktı. trade olması demek o felsefenin olması demek, bundan birbirinden ayrılabilen şeyler değil. hesap kitabı açık ve net olaylar bunlar, yapılabilen birşey yapılır. "izin verdik ama yapmazlar belki ya" diye bir olay yok devreye online girince. fosur fosur legendary düşebilmesinin sebebi bunların kalkması zaten, hem o olsun hem de bu olsun dersen ay sonunda herkes full max ekipman gezer ve oyunu bırakır zaten, pvp yok bişi yok. bunu öngörmek zor değil online oyunlar oynamış insanlar için, eminim siz de farkedersiniz dikkat ederseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 madcow said: bu arada baska classla kullanılabilcek silah dusurmenin hele hic anlamı yok. wizard offhandini monkla dusurdugunde dex rolluyosun zaten dusmesin daha iyi oyle item. mystic var bunun için de, yolda işte geliyor. rerollayacağız o statı. ayrıca o dediğin olay olmuyor, wizard offhand dex ile düşmez. ben bizzat gördüm örnek dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 d2 de trade vardı ama herkes gayet memnundu demekki olmayabiliyomus o felsefe. ben de bizzat gordum her itema dusurdugum class stattını rolladıgımı. sen wizardla gidip wd itemı dusurmussundur onun icin int rollamıssındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 yok bayağı rezildi d2'deki son durum, dupe vs'nin dibine vurulmuş oyun. bu constant online illeti d2'nin trade rezilliklerinin mirası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 dupe ile trade in ne alakası var? sen diyosunki oyunu cheatliyolardı onun icin trade sorunluydu? suan oyun cheatlenmiyor neden sorunlu olsun ki trade etmek? birine esya verip almayı dert edinmeyi anlayamıyorum ya. gayet de birine esya verip alıp drop rateleri buna gore ayarlamayabilirsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 nasıl alakası yok, item hunt üzerine kurulu oyunda item enflasyonu demek oyunu öldürmeye eşdeğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Vardı ya birkaç ay önce benzeri... İlk kestiğin elite 2-3 rare atarsa devam atmazsa log out tekrar dene.. Server sorgulatıyodu hatta millet yok 32 çok düşürüyo bu aralar 65-74 de iyi fln :) Nasıl bi kıtlıkmış arkadaş nelerle uğraşmışız.. MasterHapLo said: Ayrıca d2 den kalma bir şehir efsanesi: Karakteri açıyorsun. Den of evildan sari eşya çıkarsa o karakterle devam ediyorsun. Eğer çıkmazsa çıkana kadar yeni karakter deniyorsun. Eşya çıkan karaktere droplar akıyor. Defalarca deneyip olumlu sonuç almıştım. Benzerini d3 ile de denedim. Fazla oynamama ramen 250+ euro cash gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 item dupelenmezse item enflasyonu da olmaz. dupe ile trade in bir alakası yok. ki item enflasyonu olsun, drop rateler trade uzerine kurulmazsa trade etmeden oynayabilirsin gayet oyununu ve blizzardın umrunda degil diabloyu kac gun oynadıgın aylıgı yok biseyi yok. bak 2 yıldır oyunu oynamıyoruz hop bi patch geldi geri donduk expansionı satın alıyoruz blizzard buna bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 madcow said: birine esya verip almayı dert edinmeyi anlayamıyorum ya. gayet de birine esya verip alıp drop rateleri buna gore ayarlamayabilirsin ya. ya arkadaşlar oturup düşünün, roket bilimi değil bu. item pool pasifik okyanusu vs item pool yüzme havuzu. elbette balık yoğunluğu aynı olmayacak, yoksa item enflasyonunun cılkı çıkar, eşyaların değeri kalmaz, herkes herşeyi şakır şukur alır toplar birkaç haftada. ne anladık bu oyundan şimdi? arkadaşa item vermek istiyorsan beraber oynadığın adama gene verebiliyorsun, o da statını rerolluyor. elin çinlisine de vermeyiver yani ne eksilecek oyundan? e alma madem memnun değilsen, poe var işte aynısının tıpkısı d2'nin. aynı trade sistemi. bedava alternatif seçenek olmasa anlayacağım şikayeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 suan statını rerollayamıyorum. 1 aydır da oynuyorum ve memnun degilim mystic ile hangi statların rollanacagı belirlendi mi? secondary diyolardı bi ara. yarın obur gun wow reforgeu gibi "main stat" rerollanamaz yapadabilirler. Bir mantıgı yok trade olmamasının. Su anki drop ratelerle trade i ac hic bisey farketmez. 1 haftada 70 saate yakın oynadım 100 legendary dropladım 6 sını giyiyorum geri kalan 94 unu versem giyicek 3 item bulabilirsin belki. VE O 3 ITEMI VEREBILMEK ISTIYORUM. Cok basit ya. 100 saatte 3 item trade edebiliyosam gayet uygun bi trade rate degil mi bu ya. zaten dandik olanlar trade olsa ne olur? kotu itemin enflasyonu olsa ne olur? dupe iyi item enflasyonu demektir cheatlenmeyen oyunda iyi item "enflasyonu" diye bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 reset facia kötü bir olay, kim niye garanti silinecek birşeyi oynar bilmem zaten. ömür sınırsız olsa belki anlam verebilirdim ama 50 yıl filan uyanık ve sağlıklı geçen hayatımız var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 diabloyu oyunu bitirdikten sonra oynamaya niye devam ediyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 madcow said: suan statını rerollayamıyorum. 1 aydır da oynuyorum ve memnun degilim mystic ile hangi statların rollanacagı belirlendi mi? secondary diyolardı bi ara. yarın obur gun wow reforgeu gibi "main stat" rerollanamaz yapadabilirler. Bir mantıgı yok trade olmamasının. Su anki drop ratelerle trade i ac hic bisey farketmez. 1 haftada 70 saate yakın oynadım 100 legendary dropladım 6 sını giyiyorum geri kalan 94 unu versem giyicek 3 item bulabilirsin belki. VE O 3 ITEMI VEREBILMEK ISTIYORUM. Cok basit ya. 100 saatte 3 item trade edebiliyosam gayet uygun bi trade rate degil mi bu ya. zaten dandik olanlar trade olsa ne olur? kotu itemin enflasyonu olsa ne olur? dupe iyi item enflasyonu demektir cheatlenmeyen oyunda iyi item "enflasyonu" diye bisey olmaz. hayır yok öyle birşey, mystic sayfası var, okuyabilirsiniz detayını. kısa zaten iki paragraf. farkeder. hesabını anlattım işte yukarıda. kendinize göre düşünmeyin bütün oyunu, 9700 item'ı satacak çinli sen 97 item kasanda tutsan da. iyilik/kötülük diye birşey yok, enflasyon arttıkça zaten iyinin de değerinin düşmesi demek, enflasyon denen kavramın tanımı bu zaten. ah sisteminde gördük bunu. trade ile ah'nin efektif olarak farkı yok, sadece kolaylaştırıyor trade olayını hepsi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi AH kapanacaksa acc bound olayı da kalksın ya... yere atıp arkadaşına veremiyorsun itemı, ne anladım o işten. niye bana düşüyor o item o zaman=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi levie, çinliler gene üçüncü parti siteler üzerinden para mı kırsın istiyorsunuz anlamıyorum ki sizi. yıl 1998 değil artık. gerçek paranın içine edemediği bir oyun neden bu kadar üzüyor sizi anlam veremiyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 adamlarin keyfine engel oluyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Abi ne biliyim trade kökten kalkınca bir tuhaf geliyor bana da. Diablo2 yıllarca oynandı, bir nesili satanist yaptı, 2 sene sonra kurdun yine sardın, 4 sene sonra kurdun yine d2jsp'lere dadandın. Şimdi trade 0ken, tradele bilmemneyle fire wizardı bırakıp lightning wizarda geçemicekken 1-2 aylık random AAA title'dan fazlası olmayacak gibi. Hani gayet iyi güzel şu ana kadar da, işte insan diablonun halefinden yine yıllarca oynancak kült bekliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar