akirafes Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Bence kesimlikle geri adım atılacak . Oficial forumlarda çok fazla tepki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Neye itiraz ediyo millet anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Regalya said: One la akp anketi gibi oyunun zevki kişiden kişiye göre değişir bıraksınlarda benim için neyin uygun olduğuna yandaki adam değilde ben kararvereyim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bende karşıyım abi gold ah nin kalkmasına, millet gene salak salak sitelerde alışveriş yapmak zorunda kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yine bilizarta paramı haram etirdiniz bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Sparkcaster said: oyunun ömrünü kısaltan şeyler bunlar. amaç full itemla donanmak değil bunu yaparken eğlenmek olmalı. bende aynı fikirdeyim, oyunu alırken "oyun" oynarım diye almıştım, bu tür ıvır zıvır ilerle, uğraşmak, üstelik oyunun seni o noktaya sürüklemesi hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 vur diyince olduruyor blizzard. gold ah durmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 oyun hem basit, hem kısa, hemde özensiz, hal böyle oluncada ahe mhe olmadan da oynanmaz zaten, ki diğer türlüde oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Rmah resmen pay-to-win'di gold ah de kaldırılıyor oldschool röhröh hülooooğğğ falan değil olay bana kalırsa. Hani tamam güzel gelişmeler de. Diablo3ün diabloluğunu bozan ahlerden çok oyunun kendisinin resmen ADINI DİYAPLO ÜÇ KOYDUK YA ATB*KU VERSEK SATIN ALIRLAR şeklinde bağırmasıydı. Predecessor'unda olup bilerek eklenmeyen mekanikler mi dersin, broken sınıflar mı dersin, abuse edilen buglar mı dersin, http://forum.paticik.com/read.php?85,6234551,page=52#msg-6386912. Build çeşitliliği diye int-str-dex-vit diye 4 tane gem dayamaları, runeların bir tane viableın yanında 5 tane süs şeklinde olması. İtemizationun şaka formatında olması, frostburn gauntlets gibi gamechanger olması için yapılan ama olamayan failler, witching hourun yanında geri kalanların hepsi çöp beltler. Daha gider böyle. Bottom line; ahlerin kaldırılması iyi bir gelişme falan da KOMÜNÜTÜYÜ DİNLİYORUZ diye poserlık yaparak developer timeı heba etmesinler plx. Onlara gelene kadar daha neler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi şu olayı anlayamayanlar var hala. ah nin durması demek saatlerce yaptığın farmın, düşürdüğün binlerce item ın çöp olduğunu bilerek oynamak demek. oyunu oynuyorsun ama biliyorsunki bibok düşmeyecek. eğer yılbaşındaki tek büyük ikramiye tahlilisi olmanı beklersen malak gibi oynarsın aylarca. Oyunun ana konusu git mob kes item düşsün. hack&slash dedikleri bu yani.sen diyorsunki ah dursun,oyun benim umrumda değil şanslı salağın biri 1 liraya item koysun önce ben davranıyım onu alıyım gidiyim 1000 liraya satıyım. oyun bu amaçla çıkmadıki. böyle bi saçmalık adı altında çıkmadı yani. arkadaş doğru söylemiş bu oyun ekonomi simülatörü değilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 itemization kötü olmasının suçu ah değil ki. diablo 2'de de ah olsa gayet olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Tori said: > AHden blizz birşey kazanamıyordu artık o yüzden kapattılar pazarlama 101 lölölö. http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/05/Musically-Oblivious-8th-Grader-Nirvana.jpg evet tori cim ne kadar basit bi düsünce olsada dogru bu, gaza gelmiş cogu kişi görüldügü üzere,alıcaklar ek paketi bi kaç aya yerin dibine sokmaya başlıycaklar oyunu değişmez bu olay. bi kaç ay iyi bi süre de olabilir bi oyun için tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 5 ay sonraya gold siparişleri alınır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 gold ah nin kalkması çok saçma birden diablo 2 damarları kabardı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Adamlar boşuna dememiş orda "it ultimately undermines Diablo's core game play: kill monsters to get cool loot." Çok doğru söylemişler. Aylarca bekledim release'i ve oyunun 2. ayında millet loot parası için oynamaya başlayınca bıraktım. Content montent milletin umrunda değil. Senaryo da zaten eyterince kısaydı. İyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Bunca alınan itemler ne olacak ? Karakteri hayvani düzeye getiren getirdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yeni expansionda bu itemler çöp olacağından dolayı sıkıntı yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Blizz her oyununda oldugu gibi oyunculari hice saydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Blizzconda marketplace diye birşey getirirlerse hiç şaşırmam ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 getirsinler abi yanımıza pet alırız :) oyun ilk çıktığında genel chat den uçan binek yokmu diye bağıran bebeler mutlu olur hiçolmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 genç çinliler rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msirvan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 çinliler kuduruyorlardir şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Arkadaslar sorun mu var d3 de ? Giremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bende birşey yok valla gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar