Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH ve Gold AH Kapanıyor

axedice

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

oyunun ömrünü kısaltan şeyler bunlar. amaç full itemla donanmak değil bunu yaparken eğlenmek olmalı.

bende aynı fikirdeyim, oyunu alırken "oyun" oynarım diye almıştım, bu tür ıvır zıvır ilerle, uğraşmak, üstelik oyunun seni o noktaya sürüklemesi hoş değil
Sosyal ağlarda paylaş

Rmah resmen pay-to-win'di gold ah de kaldırılıyor oldschool röhröh hülooooğğğ falan değil olay bana kalırsa. Hani tamam güzel gelişmeler de.

Diablo3ün diabloluğunu bozan ahlerden çok oyunun kendisinin resmen ADINI DİYAPLO ÜÇ KOYDUK YA ATB*KU VERSEK SATIN ALIRLAR şeklinde bağırmasıydı.

Predecessor'unda olup bilerek eklenmeyen mekanikler mi dersin, broken sınıflar mı dersin, abuse edilen buglar mı dersin, http://forum.paticik.com/read.php?85,6234551,page=52#msg-6386912.

Build çeşitliliği diye int-str-dex-vit diye 4 tane gem dayamaları, runeların bir tane viableın yanında 5 tane süs şeklinde olması.

İtemizationun şaka formatında olması, frostburn gauntlets gibi gamechanger olması için yapılan ama olamayan failler, witching hourun yanında geri kalanların hepsi çöp beltler. Daha gider böyle.

Bottom line; ahlerin kaldırılması iyi bir gelişme falan da KOMÜNÜTÜYÜ DİNLİYORUZ diye poserlık yaparak developer timeı heba etmesinler plx. Onlara gelene kadar daha neler var.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu olayı anlayamayanlar var hala. ah nin durması demek saatlerce yaptığın farmın, düşürdüğün binlerce item ın çöp olduğunu bilerek oynamak demek. oyunu oynuyorsun ama biliyorsunki bibok düşmeyecek. eğer yılbaşındaki tek büyük ikramiye tahlilisi olmanı beklersen malak gibi oynarsın aylarca. Oyunun ana konusu git mob kes item düşsün. hack&slash dedikleri bu yani.sen diyorsunki ah dursun,oyun benim umrumda değil şanslı salağın biri 1 liraya item koysun önce ben davranıyım onu alıyım gidiyim 1000 liraya satıyım. oyun bu amaçla çıkmadıki. böyle bi saçmalık adı altında çıkmadı yani. arkadaş doğru söylemiş bu oyun ekonomi simülatörü değilki.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

> AHden blizz birşey kazanamıyordu artık o yüzden kapattılar pazarlama 101 lölölö.

http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/05/Musically-Oblivious-8th-Grader-Nirvana.jpg

evet tori cim ne kadar basit bi düsünce olsada dogru bu, gaza gelmiş cogu kişi görüldügü üzere,alıcaklar ek paketi bi kaç aya yerin dibine sokmaya başlıycaklar oyunu değişmez bu olay.

bi kaç ay iyi bi süre de olabilir bi oyun için tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar boşuna dememiş orda "it ultimately undermines Diablo's core game play: kill monsters to get cool loot."

Çok doğru söylemişler. Aylarca bekledim release'i ve oyunun 2. ayında millet loot parası için oynamaya başlayınca bıraktım. Content montent milletin umrunda değil. Senaryo da zaten eyterince kısaydı.
İyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...