Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para koymus cocugu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Para hiçbir zaman çocuğu koymaz. Noyzura ve Sequoa son dönem Paticik Celebrityler. Konularına yazıldıkça gazlanıyorlar, gazlandıkça terbiye sınırılarını aşıyorlar. Ağızlara vuruluyor, banlar geliyor, adamlar hala akıyor. Bitmez bunlar.
Mesaj tarihi:
valla ne yapılsa mübah bu adama. o kadar iğrençleş sonra düzelip sana insan gibi davranılmasını bekle. eheh yesinler.

ama hakkaten sequo'dan daha acınılacak durumda olanlar yancılarıdır esas. hani böyle sırf mevzuya dahil olayım diye bana laf atıyosunuz falan çok gülüyorum.
Mesaj tarihi:
blackice sende nasıl bir arch enemy oluyormuşun arkadaş, parasını dolandırıcılara kaptırmış hacı gibi saldırıyon.

benim sana bir yanlışım olmaz artık, saygılar.
Mesaj tarihi:
:D
Yok abi gerçek hayatta nefret ettiğim insanların yaptığı şeyler var. Bu bir davranış olabilir, bir laf olabilir yada komple sequo gibi bir insan olabilir.

Burada da bunlarla karşılaşınca tepkimi hemen koyarım zaten forum morum dinlemem. Takığım.

Sequo hem ağır bir troll olmakla beraber oynadığı rol parasını önplanda tutan bir yetersiz. En gelemediğim şey. Bu yüzden arch enemilik kaldı ne yapayım.
Mesaj tarihi:
arcane'i de sevmemem lazım mesela ama hatırlamıyorum tam sebebini. uo'da bişeyler oluyordu zamanında çok kıldım.

10 sene geçti unutmuyorum bak nefreti ama olayı hatırlamıyorum işte. bu sebeple şimdilik seviyorum seni arcane.
Mesaj tarihi:
yanlışa yanlış diyen adam doğruya da doğru dediğinde otomatik yancı oluyor ya, ben de ona çok gülüyorum =)

bir süre sonra adam gelip, "bir topic açtım yine çeneleriniz yorulmuş" diyecek bak gör
Mesaj tarihi:
Var öyle huylarımız.

Birine taktık mı, adam haklı da olsa haklı diyemiyoruz. Ya da en basitinden görmezden geliyoruz haklılığını.

Ama ola ki, "adam haklı" dersek direk "yalaka, yancı" damgasını vuruyoruz.
Mesaj tarihi:
bana geliyorsa bu laflar;
ben bu konuda bile o kadar sıkıntı yokmuş niye insanlar tepki verdi mesajlarda diye sorgulayabilecek kadar açık görüşlü birisiyim. yazdım da.

benim yancı dediklerim böyle bir topic oluyor arka sayfalarda iğrençlikler yapmış sequo biri geliyor böyle son 2 postu okumuş ya yine haterlar dolmuş falan diyor. yani sırf konuya dahil olayım birilerini gıcık edeyim.

mesela herifin geçmişi iğrençlik dolu yine iğrençlik yapıyor adam gelip yok yeter adamın üstüne gittiğiniz mesaj atmayın rahatsız oluyosanız falan. en gıcık oldugum da bu. gıcık oluyorsam esas mesaj atacağım zaten. ha kalın kafalı.

e ne yapayım laf yetiştiriyom bende herkese.
Mesaj tarihi:
ya sonradan görme, artistlikten başka bi olayı olmayan mal bi herifi şurada savunmaya gerçekten gerek yok.

para'da bildiğin çocuğu koymuş o mesajı okuyunca zaten tokat yemiş gibi olmuştur.
Mesaj tarihi:
vucut geliştirmede olan orada kalır
lazer mazer karıştırmayın

züğürdün çenesi yorulmuş yine
seqo genelde haksızdır da işte ekran kartı bekleyenler trolden ne düşerse diye saldırıyor
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Modların içerisinde konu açanla tartışılması dışında başka içerik sağlama yetisi olmayan konuları kitlemesi gerektiğine katılıyorum. Hatta silerlerse daha bile iyi olur.

Fakat patinaj kısmına uğramadığımdan ve adamı tanımadığımdan ne gibi bir yanlış yaptığını pek algılayamadım. Patide araç modifiyesi üzerine ilgisi olan insanlar varsa bilgilendirici bir şeyler yazması ilginç olabilirmiş sanki. En başta performans nasıldı, ne yaptık, ne oldu tarzında.

Daha önceden sabıkası vardır herhalde diyerek geçiyorum.

ya fakirler bilmiyor işte
adam hazır modifiye edilmiş araba alıyor daha ortada hiç bir şey yok
buraya gelince koyacaktı devamını
seqoyu boş yere üzdüler ya
Mesaj tarihi:
Konuyu bastan beri izlemeden gelip savunuyorsunuz hater falan diye. Haterlik yapacak kadar ciddiye almiyordur heralde kimse burayi.

Hersey bir yana su thread te hiçbirsey olmasa bile actigi konu kitlensin forumda yaptigi muhabbetleri biliyoruz.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

bana geliyorsa bu laflar;

Yo ben kimseyi hedef almadım. Genelleme yaptım sadece.

Ben bahsettiğiniz kişiyi ve sizi bir ay kadar önce yine sizinle tartışırken tanıdım. Hatta bana epey komik ve eğlenceli gelmişti. Kusura bakmayın.

Ama dışarıdan bakan bir kişi olarak, ne bileyim sanki aşırı tepki gibi geliyor bana sequo'ya karşı yapılanlar. Ha öncesini bilmiyorum. Ayrıca ben de hiç sevmem sadece parasından sözeden insanları. Ama son modifiye olayında benim öyle bir şey dikkatimi çekmedi.

Bir de şu "para koymuş çocuğu" olayına gelirsek. İşte yine bakış açısıyla ilgili. Adama kılsındır. Biri laf çarpar, hoşuna gider. Yani tarafsız gözle bakıldığında öyle çocuk koyma gibi görülmüyor.
Mesaj tarihi:
konuda bu haliyle çocuk koyulacak, kitlenicek bir şey göremedim ben de. görgüsüzlükse görgüsüzlük yani, parası bok olan bi herifin sıfır m6 m5 alıp modifiye etmesi bence enteresan bi olay abi kim ne derse desin. patinaj bölümünde de gayet konuşulabilecek bir konu. ortada ne fiyat var ne bir şey var, belli ki araç gelince devamı da gelecek konunun. bariz haset var hacı.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

blackice sende nasıl bir arch enemy oluyormuşun arkadaş, parasını dolandırıcılara kaptırmış hacı gibi saldırıyon.

benim sana bir yanlışım olmaz artık, saygılar.

Ahahahahhaahhaahahah cok guldum buna ya
Mesaj tarihi:
bazen diyorum ki benim hayatım çok monoton, ben de paticikte tartışmalara giriyim, belli başlı nickleri ezberliyim, gördüğüm yerde laf sokmaya çalışiyim falan, ne biliyim haklı çıkayım, karşımdakini mosmor edeyim, bazen de döt olayım sinirden kıpkırmızı olup gece uyuyamayayım falan. sonra geçiyo neyseki.
  • Yeni Oluştur...