Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 fagotta http://www.youtube.com/watch?v=89ZSZEL9DMQ&feature=youtube_gdata_player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abi öküz düşündü düşündüüü... lan en kötü nolcak dedi bi tokat yerim atladı motorun üstüne ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 oha lan video ilk cıktıgında bende gülmüştüm de, videonun garipliğini gülmüştüm artniyet olmadan kızın şişmanlıgından girip kezbanlıgından kaşarlıgından çıkıp, kesin kendi vermiştir seviyesine gelmek gerizekalılığın zirvesi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Laorx said: Kaliko said: Insallah kariniza, kiziniza tacizde bulunurlar, oturdugunuz yerde kudurur durursunuz. AHSHAHSHAS Mal misin? Gulunecek bir sey mi soyledim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 o kadar malca bir şey söylemişsin ki komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 mal mısın demiş bir de hahah abi senin mallığın komik, ona gülüyoruz yoksa konsept olarak yazdığın komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Kaliko said: Laorx said: Kaliko said: Insallah kariniza, kiziniza tacizde bulunurlar, oturdugunuz yerde kudurur durursunuz. AHSHAHSHAS Mal misin? Gulunecek bir sey mi soyledim? değilim, ve evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ah yisssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 CHEESUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Basiniza gelsin bakalim bu kadar gulebiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 http://thegraph.com/wp-content/uploads/2013/01/32721023.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Insallah size tacizde bulunurlar, oturdugunuz yerde kudurur durursunuz. kalabalık otobüsde arkanıza dayarlar, nefesini de ensenizde hissedersiniz o zaman görürüm sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 keşke kızlar beni otobüste taciz etse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kek said: Insallah size tacizde bulunurlar, oturdugunuz yerde kudurur durursunuz. kalabalık otobüsde arkanıza dayarlar, nefesini de ensenizde hissedersiniz o zaman görürüm sizi. http://www.youtube.com/watch?v=vQGovXjA4Wo&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ülkeye iki edit lazım 1-güçlü, özgüvenli kelimelerini kadın lugatından çıkarmak 2- geçici olarak şu uyarı http://cdn1.bigcommerce.com/server1000/affc5/products/53/images/164/CA0233__04444.1280528418.1280.1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 suçlu suçsuz yakında anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 "Tatar Ramazan" said: valla canı sağolsun dayıyın eğer yaptıysa da, bu karının da sevinmesi lazım lan eğer doğruysa sdf zihniyetin böylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yalniz birisine taciz etti diye iftira atip insanlari inandirmak ta cok kolay, cunku turkiyede siradan birsey haline gelmis artik. dayi gayet sucsuz da olabilir. edit: ben sahsen overconfident fat attention whore olarak yorumladim olayi. edit2: ha bu demek degil ki dayi taciz etmedi, etmis te olabilir ama insanlarin direk oha tacizciye bak hede hodo diye tavir almasi yanlis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 o sıfat bence suçsuz olamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kek said: Insallah size tacizde bulunurlar, oturdugunuz yerde kudurur durursunuz. kalabalık otobüsde arkanıza dayarlar, nefesini de ensenizde hissedersiniz o zaman görürüm sizi. şuda var, inşallah, manyağın biri tarafından, yok yere, tacizci/tecavüzcü diye yaftalanmaz, gazetelerde, internet de cümle alem size küfür etmez, sokağa çıkamaz vaziyete gelmez, bunun üzerine oturduğunuz yerde kudurur durmazsınız... o kadar kolay ki böyle iftiraları atmak, al cepten foto çek, internete koy, kimse sorgulamasın bile, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 BioHazarD said: yalniz birisine taciz etti diye iftira atip insanlari inandirmak ta cok kolay, cunku turkiyede siradan birsey haline gelmis artik. dayi gayet sucsuz da olabilir. edit: ben sahsen overconfident fat attention whore olarak yorumladim olayi. edit2: ha bu demek degil ki dayi taciz etmedi, etmis te olabilir ama insanlarin direk oha tacizciye bak hede hodo diye tavir almasi yanlis bence. 15 yaşındaki bir kız öyle iftira atmış galiba,adamı yok yere içerde tutmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 http://tinypic.com/player.php?v=amfgqr&s=5#.Ujb5EMa-33- http://imgim.com/8744incin8274172.png böyle bir kaç paylaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar