Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tacizcisini instagram'a koyan kız

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

yalniz birisine taciz etti diye iftira atip insanlari inandirmak ta cok kolay, cunku turkiyede siradan birsey haline gelmis artik. dayi gayet sucsuz da olabilir.

edit: ben sahsen overconfident fat attention whore olarak yorumladim olayi.
edit2: ha bu demek degil ki dayi taciz etmedi, etmis te olabilir ama insanlarin direk oha tacizciye bak hede hodo diye tavir almasi yanlis bence.
Sosyal ağlarda paylaş

kek said:

Insallah size tacizde bulunurlar, oturdugunuz yerde kudurur durursunuz.

kalabalık otobüsde arkanıza dayarlar, nefesini de ensenizde hissedersiniz o zaman görürüm sizi.

şuda var,

inşallah, manyağın biri tarafından, yok yere, tacizci/tecavüzcü diye yaftalanmaz, gazetelerde, internet de cümle alem size küfür etmez, sokağa çıkamaz vaziyete gelmez, bunun üzerine oturduğunuz yerde kudurur durmazsınız...

o kadar kolay ki böyle iftiraları atmak, al cepten foto çek, internete koy, kimse sorgulamasın bile,
Sosyal ağlarda paylaş

BioHazarD said:

yalniz birisine taciz etti diye iftira atip insanlari inandirmak ta cok kolay, cunku turkiyede siradan birsey haline gelmis artik. dayi gayet sucsuz da olabilir.

edit: ben sahsen overconfident fat attention whore olarak yorumladim olayi.
edit2: ha bu demek degil ki dayi taciz etmedi, etmis te olabilir ama insanlarin direk oha tacizciye bak hede hodo diye tavir almasi yanlis bence.

15 yaşındaki bir kız öyle iftira atmış galiba,adamı yok yere içerde tutmuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...