Gallant Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Kirmizili fena durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kıpkırkızmı olsun bence. diğerlri normal tren işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 hyperloop'un uygulanabilirliği yok. sadece teorik. japonların milli sporu zaten tren. dünya şampiyonu adamlar sdf. son zamanların en büyük kazası ispanya'da olmuştu. makinist hatasıydı. biz de şimdi onlardan tren alıyoruz. hızlı tren geçmişimiz belli. o yüzden diyorum hacı yeşili yapsınlar, bildiğin tabut olacak bu trenler bir gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 tcdd'nin renklerinden vazgeçilmesin bence. sol alt veya sağ üst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Sol üstten 2. yi seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sol üstten 3 e verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sağ alttan 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sağ alttan ikiye verdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 en çirkin olana verdim en alt sıradaki soldaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sostizm said: L_Zero said: sol üstten ikinci. bastım oyumu Ben de buna verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 fransa bayraklı güzelde fransa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Bence ilki gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 oy spam edebiliyoruz aferin tcdd lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 senko said: ahaha ne yalan söyliyim ama, bana renkli geliyor eskişehir. bir izmir değil gerçi ama her şekilde ankara'dan renkli bir şehir. Mal said: pardon offtopic oldu senko said: eskisehir kahverengi mi naptin abi kahverengi olan ankara hatta zift siyahi burasi sdf http://www.turkiye-resimleri.com/data/media/31/eskiehir_k_fotoraflar.jpg http://www.sehirler.net/data/media/22/eskisehir6.jpg http://www.harikasozler.net/data/media/393/www.harikasozler.net_-_Trkiye_Resimleri_Eskiehir_4.jpg bunalım anlamında kahverengi değil zaten ya. heykeller sütlü kahve. kaldırımlar çitler kahverengi. arda kahverengi binalar var.bide ışıklandırmada turuncuya kaçan kahverengi merkezde. yoksaa renkli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 pembe olsun adını da monoblaine koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 arcane said: son zamanların en büyük kazası ispanya'da olmuştu. makinist hatasıydı. biz de şimdi onlardan tren alıyoruz. hızlı tren geçmişimiz belli. o yüzden diyorum hacı yeşili yapsınlar, bildiğin tabut olacak bu trenler bir gün... Üstüne nazar boncuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sağ alttan ikinci güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 O değlde şu istanbul kocaeli hattı hala bakımda ne bakımmış be kardeşim. Dangalaklar hesap kitap yapmadan dua ile hızlı treni salıyorlar sonuç belli. Noldu yine yabancıdan onların deyimiyle gavurdan alınıyor. İlla birşeyleri değiştirmek için birilerinin ölmesimi gerekli. Zihnine girdiklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 tc no ile oy vereceğiz sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Osirix said: pembe olsun adını da monoblaine koyalım jake, sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sağ alttan 2.güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hiç biri güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sağ alttan 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Kırmızı olsun, raydan çıkıp slaughter yaptığında kan lekesi göstermez fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 xaty said: İnternet sayfalarından oylamaya sunmuşlar 8 farklı modeli; http://www.tcdd.gov.tr/upload/Files/BannerFiles/anketyht.html Bence en baştaki ve en sondaki fena durmuyor ama oyumu ilkine verdim. turkuaz seçilmiş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar