Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 chrome said: ve orada noyan bu forumun admini. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8do7xrJIG1qf8btso1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 RTE bunları adam yaptı şimdi şerefsiz. Birde kürtçe konuşuyor and içmeden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Yazık resmen. Türkiyenin demokrasi tarihi işte. Ayı ayı yuhalayanı, "DUYMADIK Bİ DAHA SÖYLE HÖHÖHÖ" diye ezeni.Ne güzel bi sistem kurmuslar ki, başa kim gelse geri kalanı ezip geçiyor. Şu vidyo izledim de artık Türkiye'den adam olur mu ümidini çöpe attım. O gün ezen 12 eylül sonrası ezilen kürtler, bugün ezen "ılımlı islam" ezilen geziciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Yaa dünyanın düzeni o şekilde kurulmuş. Mutlaka bir ezen ve ezilen olacak. Bunun kaçışı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ezen ve ezilen ile ilgisi yok adam çıkıyor yemin edeceğine "ben bunu zorunluluktan okuyorum yoksa okumayacaktım" diyor alenen. sonra neymiş yuhalanıyormuş. yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Gimli said: Yazık resmen. Türkiyenin demokrasi tarihi işte. Ayı ayı yuhalayanı, "DUYMADIK Bİ DAHA SÖYLE HÖHÖHÖ" diye ezeni.Ne güzel bi sistem kurmuslar ki, başa kim gelse geri kalanı ezip geçiyor. Şu vidyo izledim de artık Türkiye'den adam olur mu ümidini çöpe attım. O gün ezen 12 eylül sonrası ezilen kürtler, bugün ezen "ılımlı islam" ezilen geziciler. orda çıkıcak adam senin anayasana höt höt laf sokacak orada çıkı okuması gereken metin belli olduğu halde, vekil yeminiyle bir derdin varsa meclise girdikten sonra çıkar anlatırsın derdini. biri gelicek pkk bayrağını kafasına band yapıp takıp kürsüye çıkacak senin gözüne baka baka taşşak geçicek SONRA KÜRTLER EZİLİYO. az bile eziyolar lan mademe böcek gibi ezsinler BÖYLELERİNİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sakin ol genç ban tehliken var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 leyla zana ve öteki yaratık için geçerli ifadem. genel olarak kürtlerle problemim olmadığı gibi çok sevdiğim bir arkadaşım bizzat has kürttür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kürt arkadaşlarım da var geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 balls of steel var cidden bu zazalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 mahallenin laf yedikten sonra atarlanan sonra dayak yiyip oturan, 2 gün sonra yediği dayağı unutup yine atarlanan yine dayak yiyen gıcık ergenlerine benziyorlarmış tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 şu videoyu izliyor ve lise müdürü disiplini kafasındaki meclis başkanını destekliyorsunuz öyle mi. asıl komik olan oradaki ilkel güruh bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 o gün leyla zana'nın yaptığı işi yapacak cesaret olan adam az mlsf sori bi de şunu izleyip hala kürtler siyaset yapsalardı canım diyorsanız üzücü biraz, muamele ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 tiLi said: kürt arkadaşlarım da var geldi kürtlerle derdim yok pkk destekleyen şerefsiz köpeklerle derdim var. kürt türk farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Lancelion said: o gün leyla zana'nın yaptığı işi yapacak cesaret olan adam az mlsf sori bi de şunu izleyip hala kürtler siyaset yapsalardı canım diyorsanız üzücü biraz, muamele ortada siyasetten kastın anayasal haklarını kullanarak girdiğin mecliste anayasaya "ya koyim anayasanıza mecburen okuyoz" diyerek yemin etmek midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=522770301140839&set=vb.210704022428427&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bazıları kürtleri değil orada pkk yı temsil eden kadını savunuyor. bu kadını savunanlar hiç açıp da araştırdı mı acaba kim bu kadın diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 cahil cahil yorumlar işte. kürtler siyaset yapamıyomuş. azcık açın da kitap okuyun şu kadının kim olduğunu görün. kitap okuyamıyorsanız internet var elinizin altında az araştırın gelip sonra konuşalım kürtleri haklarını bilmemnlerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 haydari said: eğlence bölümüne uysun diye herhalde komik şeyler yazmışınız. yoksa bu bölüm tencereyse bu konu kapak olmaz ? Memleket neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 çok hararetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 fakat dikkatimi çeken herkesin meclis başkanından acaip çekinmesi.. şuan meclis başkanı filan yaptıramaz böyle bitşey.. o kürsüden neler söyleniyor şuan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 her türlü tepki gösterimine sempatim var. evet yasa bellidir. o şartlarda onu söylemezse milletvekili olamaz. o paragrafı okumadan milletvekili yaptırmayacak konumda iken neden kuyruğuna basılmış başbakan gibi bütün tepkiyi eziyorsunuz. paşa paşa okuyacak onu o da biliyor. siz de biliyorsunuz. hadi bunu okuyup tahamülsüz değilim deyin. karşıdakinin söylemeye çalıştığı şeyi ne olursa olsun dinlemeden höeöaödsldöasda diye bastırmaya çalışan tipler şu dünyada en nefret ettiğim tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 nepal maymunu da karşıma çıksa dinlerim arkadaş. muz istiyordur bişey istiyordur. yoksa nepal maymunu konuşur mu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Gerçekten meclisimiz düz lise terk. Kürtler mecliste sınıfın dalga geçilen efendi ögrencileri gibi hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sicarim meclisinize der cikarim ucuncude, bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar