Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 cizgi film gibi izlenmez. fazla hızlı. yalnız diğer karade gardenig clubun el kürekleri fena girmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 İyi 2016 da izlerim bunu :) Bitmiş serilerle uğraşmak zor oluyor 20 dakka 20 dakka Ohooo Buna Gintama'yı hariç tutmam lazım arka arkaya izlediğim için 150 den sonra midem kaldırmadı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Anime sezonlari uc ay suruyor, bir yil degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 seri guzel de, IMBASTIKBAZORD falan degil bence. meme class cerezlik. bereket versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 said: "Up until now, the only friends I had were in my head." abi hayir nippona ucar sudoku cozdururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ahah yok ya sanmam öyle yapacaklarını. o kadar anlam çıkarırsak işimiz var. :p seri IMBASTIKBAZORD değil, OMGWTFBBQAWSUMICUOUS. 20 dakikayı çok görenine, ciksi film mi diyenine hiç yorulmayın anlatmaya. ANSWER NOT THE SPARROW HOW THE EAGLE SOARS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Abi dün /a/ delirdi. Mako final boss. http://i.imgur.com/N7HIVAY.jpg Karuta klubünün süpürgeleri yok abi. Sadece kartları var. Mako confirmed for badass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 GERGE said: Anime sezonlari uc ay suruyor, bir yil degil. 26 diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 yalniz mako hadi suratina top yedi siddet gordu etc comedic effectten saydik da igneleri yediginde hakkaten devrildi hafif sakaciktan da olsa dramaya baglar gibi oldu dikis kulubunun atik suyundan icip bu hale gelmedigi ne malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Yine çok iyiydi. Yalnız aksiyon sahneleri kesmedi sanki ya, bayağı vardı gerçi ama ya yüksek dozda aksiyona bağışıklık kazanmaya başlıyorum ya da bu bölüm diğerlerinin yanında sönük kaldı. Neden bilmiyorum ama önceki bölümler kadar aksiyona doyamadım. Mako "up until now the only friends i had were in my head" den anlam çıkarmıycaz da, o süpürgelerden anlam çıkarmıycaz da neyden anlam çıkarıcaz ya. Main villain mı çıkar, beraber mi çarpışırlar, işin içine 3. bi kamui mi girer bilinmez de Mako bayağı sağlam çıkıcak herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 "agalar sucker punch anime'ini yapalım, hepsi meselaaa yani olsun" dediklerini sanmıyorum ama evet güçlü çıkabilir gayet mümkün. unlimited süpürge works. ya da iyice arkadaş olduktan sonra "BABANI BEN ÖLDÜRDÜM RYUUKO" http://i2.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/250/draft_lens17791425module149216804photo_1301719214what_a_twist.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 inanılmaz güzelmiş bunu söylemek için geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 4 bölümü indirip izledim. Süper başlangıc, iyi gidiş. İzlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Yalniz mako twisti olmazsa daha iyi olur gibi ya, cok tutarsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 evet bence de olmazsa daha iyi olur, böyle tom bombadil gibi kalması daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ShadowFury said: Yine çok iyiydi. Yalnız aksiyon sahneleri kesmedi sanki ya, bayağı vardı gerçi ama ya yüksek dozda aksiyona bağışıklık kazanmaya başlıyorum ya da bu bölüm diğerlerinin yanında sönük kaldı. Neden bilmiyorum ama önceki bölümler kadar aksiyona doyamadım. Mako "up until now the only friends i had were in my head" den anlam çıkarmıycaz da, o süpürgelerden anlam çıkarmıycaz da neyden anlam çıkarıcaz ya. Main villain mı çıkar, beraber mi çarpışırlar, işin içine 3. bi kamui mi girer bilinmez de Mako bayağı sağlam çıkıcak herhalde ^^ Benim 5'teki o sahnede gözlerim doldu abi, hatta kendime kozmik pay çıkardım o monologdan. Bu arada her bölüm öncekiler gibi paldır küldür değil de daha inişli çıkışlı olsa izlerken daha güzel olur kesinlikle, bkz: Trigger. Çünkü çok aksiyonlu, memeli, göğüslü, vücutlu, popolu, baldırlı vs olunca zaten başın dönüyor ve yine izliyorsun, değişik şeylerin olması güzel olabilir. Hem Mako'nun tam kendi halinde bir nerd olması güzel abi, bence de böyle kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bir türlü izlemeye fırsatım olamdı ya mınıskim.. neyse yarın sabah artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mako teorileri gerçek olmasın lütfen, o sevimli surat badass'e dönüşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Badass olmaz da, kıç tekmeler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 triggerın bütün işi foreshadowing expect it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 BELIEVE IT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 HABEEB IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 naptınız beyler öldürebildiniz mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 +18 kill la killin ruhu http://i.imgur.com/PEqAIav.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Kaede said: +18 kill la killin ruhu http://i.imgur.com/PEqAIav.gif Böyle ruhu yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar