dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Erken bunları konuşmak için, ttgl gibi başlayıp sonlara doğru abartmazsa iyi. Tam olarak 2-3 bölüm sonra bir twist görmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bence görmemeliyiz. sen yalancısın bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 mechalar & ttgl ttgl'de toplu intihar eden bir birlik vardi nia anons cekmeden once direk ona gonderme olarak algiladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Twist önümüzdeki bölüm gelir büyük ihtimalle, geçmişi anlatıcam filan diyordu işte 15 bölüm buna yüklendiler toparlasınlar artık. Çünkü bir de daha ilk başlarda yazarın sözü vardı 2. yarıda emotional rollercoaster ı vurucam ağzınıza diye. Konuyu toparlar diye umuyorum. çok fazla kelle uçurmasalar bari :p 16 preview En sonunda Ragyo sahnesi ve şaşırmış Satsuki var. Ayrıca profesörün de flashbacklerde hep söylediği ama 15 bölümdür atladıkları sırrını da açıklıyorlar. Kesin kardeş çıkıcak bu ikisi ^^ Gerçi sır büyük ihtimalle "main villain aslında revocs/cover" dı şeklinde bir şey olucak ta çok bariz o, yeterince twist sayılmaz, şu noktada konuyu toparlamak ve hatta kurtarmak için sağlam bi twist çakmaları şart oldu. Bu arada Aikuro da Ragyo'nun ailesinden çıkarsa şaşırmam, tipleri Satsuki/Ryuuko ile bayağı benziyorlar, ayrıca bol bol ışık saçıyo kesin genetik o da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 adamlar neler yapmıs be... nasıl bi bölüm yapmıslarsa zor sığdırmıslar verilen süreye, op endingi falan atmıslar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 oha ne kadar iyiydi yani öyle böyle iyi değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hah yeni sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 öl de ölelim satsuki reiz! gifimi düzeltsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 editleyip http:// kısmını kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 yemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 np, balık vermektense balık tutmayı öğretmek daha iyi. :) img tag'i olacak diye belirtelim tekrar bilmeyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 dürümü hakettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 direk şu ifadeyi alıyorum http://i113.photobucket.com/albums/n212/soosheex3/fsjal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 aaabi oooof of. Arada farkettim, durdurdum yaklaşık 1 dakika öylece şu kareye baktım... şimdi söyleyin ya soldaki mi? sağdaki mi? NSFW... Ben ağır solcuyum abi... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ortayolculuk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 SATSUKİ DOMİNATE MEEEEE!!! http://31.media.tumblr.com/tumblr_lew1js5rFn1qdc388o1_500.gif http://www.hongfire.com/cg/data/14/GoldenBoy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 SATSUKIIIEEEEEEE http://i.imgur.com/CEPs320.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 kill la budget sonda production ig yazıyordu, onlar mı yaptı acaba böyle cgi'lı felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Regalya said: oh oh abi yarıldım ben orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 SPOILER DAT SHIT ÇOCUKLARIMIZ OKUYOR BU FORUMLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar