Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Way Status: [x]Lost [ ]Not Lost 1080p nerede allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 CR'de cikti 1080p saatler once, gelir. Bu arada cok isteyene: AT6D3VKDWGD QWN3MAB4LDU F3VMKXSGMAW ACXRGTS9EDH Crunchyroll Guest Pass 4 tane. Bizim bolgede var ayrica Kill la Kill, VPN filan gerekmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 var cr torrent bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Korkunc: http://cl.ly/image/2V1C1k3u2X0k/Screen%20Shot%202013-12-20%20at%2011.54.13.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 1080p horrib le düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 fenris said: yıllar sonra izleyecek bi anime buldum lan. çok şükür... Ooo fenris'in dönüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 AHAHAHAHHAHAHA güzel bölümdü soru işaretleri gitti yenileri geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 soundtrackler inanılmaz olmuş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Bu seri fazla iyi. yirmi dk tüylerim diken diken izledim. Sonunu bıraktım ikiye dönerken bakicam. Bizim kaos teorileri hakikaten patlamış gibi duruyor ama ben hala bir şeyler bekliyorum. 12 Satsuki'nin alana inişinde soundtrack ile birlikte evde bayrak falan salliyodum ahahcjjahc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ed şarkısından sonra bölüm devam ediyor, sonunu bırakma. satsuki ışıklar eşliğinde leitmotif adeta wagner (tu) (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ya Ryuuko şu an çok fazla tek boyutlu, biraz karakter gelişimi lazım. Satsuki çok agır basıyor. Hem vücudu da daha iyi. Dat hometown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://foregroundnoises.files.wordpress.com/2013/11/kill104.jpg HAAAAAAA?!! NANKA MONKU ARU?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 of mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kaç dakka kaç bölüm bu şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Darklight1903 said: 12 Satsuki'nin alana inişinde soundtrack ile birlikte evde bayrak falan salliyodum ahahcjjahc. yatarak izliyordum im going down dedi o soundtrack falan direk saygı duruşuna geçtim zaten asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ^^ berserk olayını beklemiyodum ama önceden hazırlamışlardı aslında, ilginç oldu sevdim dl ettiğim sayfada biri mako'nun ölmesini hiç beklemiyodum yazmıştı iyi saydırmıştım adama, meğer trollmüş fds iğrenç herif ryuuko ve satsuki-sama hala kanka olup dünyanın anına koymadılar ona üzüldüm biraz ama umudumu yitirmiş değilim hani direk şöyle bişey olucak: http://www.youtube.com/watch?v=VgPwXlTRuHs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 tek gözlü kancığa uyuz oldum iyicene bu bölüm, tez zamanda ölür umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Jim_E_Rustler said: Satsuki çok agır basıyor. Hem vücudu da daha iyi. Dat hometown. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/663/525/6fa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Claiborne said: yatarak izliyordum im going down dedi o soundtrack falan direk saygı duruşuna geçtim zaten asdaf hakediyor. su soundtrack ciksa da sokaklarda bagira bagira gezinsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 i cant sieg heil hard enough :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 WET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Nui Nasıl o kadar güçlü olabiliyor? Tek olayı dikiş sökmek değil yani, superhuman gücü ve hızı da var. Onun kıyafeti de Kamui filandır herhalde, başka türlü nasıl bağlayabilirler aklıma gelmiyor. Tekrar izledim ona dair bir ipucu filan bulamadım ama goku uniform/kamui olmadan böyle olması konsepte bayağı aykırı duruyor (en azından şimdilik - belki başka şekilde açıklarlar, üniforma neden/nasıl güç veriyor onu da bilmiyoruz mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 labcoat gibi üstündeki kamuidir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 artwork'ler inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar