Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kill la Kill #1

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
CR'de cikti 1080p saatler once, gelir. Bu arada cok isteyene:

AT6D3VKDWGD
QWN3MAB4LDU
F3VMKXSGMAW
ACXRGTS9EDH

Crunchyroll Guest Pass 4 tane. Bizim bolgede var ayrica Kill la Kill, VPN filan gerekmiyor yani.
Mesaj tarihi:
Bu seri fazla iyi. yirmi dk tüylerim diken diken izledim. Sonunu bıraktım ikiye dönerken bakicam.

Bizim kaos teorileri hakikaten patlamış gibi duruyor ama ben hala bir şeyler bekliyorum.

12

Satsuki'nin alana inişinde soundtrack ile birlikte evde bayrak falan salliyodum ahahcjjahc.

Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

12

Satsuki'nin alana inişinde soundtrack ile birlikte evde bayrak falan salliyodum ahahcjjahc.

yatarak izliyordum im going down dedi o soundtrack falan direk saygı duruşuna geçtim zaten asdaf

Mesaj tarihi:
^^

berserk olayını beklemiyodum ama önceden hazırlamışlardı aslında, ilginç oldu sevdim

dl ettiğim sayfada biri mako'nun ölmesini hiç beklemiyodum yazmıştı iyi saydırmıştım adama, meğer trollmüş fds iğrenç herif

ryuuko ve satsuki-sama hala kanka olup dünyanın anına koymadılar ona üzüldüm biraz ama umudumu yitirmiş değilim
hani direk şöyle bişey olucak:

http://www.youtube.com/watch?v=VgPwXlTRuHs

Mesaj tarihi:

Nui

Nasıl o kadar güçlü olabiliyor? Tek olayı dikiş sökmek değil yani, superhuman gücü ve hızı da var.

Onun kıyafeti de Kamui filandır herhalde, başka türlü nasıl bağlayabilirler aklıma gelmiyor. Tekrar izledim ona dair bir ipucu filan bulamadım ama goku uniform/kamui olmadan böyle olması konsepte bayağı aykırı duruyor
(en azından şimdilik - belki başka şekilde açıklarlar, üniforma neden/nasıl güç veriyor onu da bilmiyoruz mesela)

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...