Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Bodoslama girdiler birbirlerine, insan 40-50 bölüm dram ekler araya. Pek sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 hiçbir şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kendi başlığını hak edecek ne yaptı la bu anime ? Coppelion olsa neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Cuce said: 8:15'te muza dikkat. 22.00'da dagıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ilk bölüm çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 benimde cok hosuma gitti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ilk 6-7 dakiaksını izledim de aklıma geldi FL-CL ile aralarında yapım konusunda bir bağlantı var mı? animasyon tekniği ve çizimler birbirine çok benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 key animayor falan aynı. fl cl zaten, 2000'den beri gainaxın tarzını belirlemiş anime, triggerdanda gainaxtan ayrılan bi ekibin kurduğu studyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 abi ben çok sevbdim ya.. konu da güzel duruyor sahneler de iyi çizimler ide çok sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 kill la kill öldür la öldür my work here is done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ben de böyle "kesin sevmeyecem flcl'e benzer demişler" diye önyargıyla başladım, 3dk'den sonra filan acayip sardı. gittim çevirip çevirip izledim sonra, ttgl için bile yapmadığım şey. hatta dur tekrar açasım geldi lol. medaka box meets ttgl olmuş tam, anego (tu), seitokayço (tu). önümüzdeki bölüm dişi viral var lewl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 komikli kınayt videosu diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 iyi bölümdü; based trigger umarım bu tempoda devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 japonlar satın alsa da bari little witch acedemia 3 için kickstarter yapmak zorunda kalmasa adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ON NUMARA! 2 "fanservisu hariç iyi" diyenlere sensei'yi çıkarıp çarpmışlar o dragon's crown vs kotaku olayındaki gibi ahahah daha birkaç bölüm underling dövecek derken zart diye final boss mu gelecek, ama aslında desco imiş denecek lordgenome gibi ehu of herşeyiyle gold. ilk bölümü kaç kere çevirip izledim bilmiyorum, bunu da çevirip izliyim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 süper olm 2. bölüm :D gurren legan ekibi mi yapıyodu bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ben hala moriarty nin kim oldugunu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 oh oh, sağlam build upta basladı. yallah tazzik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 2 de çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Abi çok saglam gidiyor ya. daha sakinli, settingi oturtan bölüm de geldi. Ooooh. En çok merak ettigim gerçek villian kim, kesin daha görmedik. Bunlar co-op yapıcak eninde sonunda. Kamui'ler aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 olsun çünkü iki karakter de süper. urahara sensee da çok iyi. hatta dojikko mako bile iş görüyor. "öf bayık çar" dedirten kimse çıkmadı ki cidden bravo. http://i.imgur.com/VNIS0Tf.gif damardan high-octane (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Çok iyi ya, zamanın nasıl geçtiğini bile farkettirmeyecek kadar iyi, bittiğinde oha bu kadar mı ne çabuk bitti dedirten çok az anime var. Bi bölüm yetmedi resmen ya. Jim_E_Rustler said: Abi çok saglam gidiyor ya. daha sakinli, settingi oturtan bölüm de geldi. Ooooh. En çok merak ettigim gerçek villian kim, kesin daha görmedik. Bunlar co-op yapıcak eninde sonunda. Kamui'ler aynı. Kardeş çıkmazlarsa bayağı şaşırırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Kaşlar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bu ne biçim isim ulan allahsızlar, neyse izleyelim bakalım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 1080p izle pleb-kun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar