Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL-Galatasaray-Real Madrid 17.09.2013 21:45 Star Tv

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabonis said:

her şey eboue'nin suçu yemin ediyorum ya. yenik duruma düşene kadar gayet güzel oynuyorduk. 0-1 olunca sıçtık.

biz ondeyken skoru korumayı bilen bir takımmıyız ki ? real bi gaza basardı yine apişip kalırdık
Mesaj tarihi:
Esh said:

Red said:

ulan haketsek valla üzülmeyecem

şu maçın hakkı maks 2-2 falandır

3-6 abi macin hakki

abi atamayınca takımda direnç falan kalmıyor. sonuçta futbolu gol atmak için oynuyorsun. bütün emekler bunun için. antalya maçının aynısı oldu. tek farkı karşıdaki takım real madrid bu yuzden 0-4

sen o gollerden bi tanesini atsan tribün çoşacak takım gaza gelecek falan.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

geçen herifler oynamayı bıraktığında 4 tane atınca bir havalara girmiştiniz, adamların intikamı acı oldu

ilk yarım saatte de mi oynamayı bırakmışlardı
Mesaj tarihi:
içerde 1'er almak lazımdı juve ve real'den. kopenhag'a puan kaptırırsa juve o zaman rakibimiz juve'dir çıkmak için gruptan.

ilk 30 dakkadaki futbola bakınca hala çıkabiliriz diyorum açıkçası ama son 60 dakkadaki futbol: SMH...
Mesaj tarihi:
burak bir forvetten beklenilen hiçbir şeyi yapamadığı için gol falan atamayız. kanatsız takım ne kadar saçma. çıksaydık tek forvet bi halta benzerdi takım öyle 30 dk oynamakla maç mı kazanılır
Mesaj tarihi:
Red said:

Myshkin said:

geçen herifler oynamayı bıraktığında 4 tane atınca bir havalara girmiştiniz, adamların intikamı acı oldu

ilk yarım saatte de mi oynamayı bırakmışlardı

maçlar 30. dakkada bitse haklısın
Mesaj tarihi:
lan ne kadar basit oynuyor adamlar ya...
bir öğrenemedik arkadaş şöyle oynamayı.hep anlık başarılar,şanslı başarılar...
adamlar takımın tamamı da değişse,antrenör de değişse hep formanın hakkını veriyorlar.ben 7 yaşımdayken de böyle,40 yaşımdayken de böyle,ölmezsem 77 yaşımdayken de böyle olur...
Mesaj tarihi:
Yok arkadaşlar şans filan hikaye. Kendimizi kandırıp romantikliğe gerek yok. FT bu sene ağır failladı, bu taa 1-1,5 aydır görünen tablo. Bugün yemezsin yarın Juve'den yersin değişen birşey yok, takım ağır, dinamik değil, koparamıyor, yaşlı, ve Galatasaray'a şu an lüks gelen bazı oyunculardan kurulu bu kadar basit.

BJK'ye tıklatırızcılar da hayal görüyor kimse kusura bakmasın, daha geçen dedim perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye. Engin'ler onlar bunlar oynadığı sürece GS'den cacık olmaz.

Bu defans kurgusu ligde oynayabildi de mi burada mükemmel oynayacaktı. Eboue'ye kızıyoruz da, o sırada defans nerede, Chedjou bildiğin ne yapacağını bilemedi.

Takım olmak beraber oynamakla oluyor, 1 hafta tribünde olup ertesi gün maça çıkmakla değil.Plansızlık, kadroyu kuramamanın sonucu böyle oluyor işte..
Mesaj tarihi:
Zegna said:

twitter said:

o değil de, pankart gerçek oldu, Ronaldo önde, cincon'un stoperleri arkada koşup duruyorlar:))

ahah

Cincon fenev lafları yasak değil herhalde artık?

Ya da çok mu eğleniyorsunuz?

Şikebahçe falan diye dalalım madem öyle?
  • Yeni Oluştur...