quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 aquila said: quixef said: Niye lan Shake Shack iyi bence. Double Shack Burger da ne eti ne yağı kullanıyorlarsa, küçük ama çok lezzetli geldi bana bilemiyorum. Ayrıca da sağlıklı çünkü içinde et var. Senin yuzunden shake shackteyim su an. May the horse's death be due to (excessive consumption of) barley. demişler. Afiyet olsun.
Soris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Büyüş baş hayvan eti yenir mi ya ayrıca patates de yenmez proteinle birlikte.
Mal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 fotoğrafları çekerken görmemiş derler diye çekinmedinizmi
Tori Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 İlk posttaki fotoğraflar menüden hangisi oluyor sdsfsfd ne güzelmiş
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 senko said: hicbiri bir whopper degil. eheh faşist gurme varsa diye zarf atmışsın kimse "hayır fakir zevksiz!!!" diye atlamamış
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hepsi kıyma değil mi ne farkı oalbilir hamburgerlerin zaten kıyma, kavrulmus kıymalı makarna harici yenmez bence
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Shake & Shack in yurtdisi versiyonu da cacik. Hele TR de o fiyatlara hayatta gidilmez.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 shake & shack bi boktan anlamayan sırf istinye parkta diye gideceklerin mekanı olarak yerini almış. 2 kere gittim ikisi de dandik. hele sosisliye sakın girmeyin, bari sosisi sıradışı gelsin dedik bildiğin minik pınar sosisi yaslamışlar içine. sırf turşulu mayonez var diye yenmez 10 tlye bi sosisli. ikeada 2 sosis + sınırsız kola 3 lira, bayramğaşalı / ümraniyeli kekelerle apaçilerle birlikte yiyebilirsiniz
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bi deniyorum ben bunu en kısa zamanda.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 samaella said: Shake and stack e girmeden kapısının önünde internetten araştırmıştım, gidipte memnun olan kimseye rastlamadım :D Fat burgere gittim, fena değil güzeldi ama pahalıydı ya. Gevurların köşe başı tinerci hamburgerci ve noodle mekanlarını getirip burada seçkin biryermiş gibi itelemelerini sevmiyorum. yahu bildiğin mc donalds ekmeğine mc donalds dan accık daha fazla eti koyup önüne koyuo. adama dedik "bu ne biçim ekmek" diye "abd den özel gelio" dedi gitmeyin gitmeye kalkanı da uyarın abi.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Deneyenler soylesin nasil lezzetli mi? Ayrica shake shack gayet iyi bence. Sizin damak zevkinize hitap etmemis demek ki.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 izmirde yok mu lan bu güzelmiş
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Virginia Angus'un fiyatları güzel ama yeri cok offside miş
samaella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Az önce denedim şahane lezzetli bir yer. Şefin bıdısından yedik 2 kişiye yetti çok aç değilseniz. Füme + minik burger +sucuk + lokum + antrikot ve patates kızartması geldi. LEzzet olarak baya güzel. Etleri damağa yapıştırık emdik :D Çok açsanız daha ekmekli bişiler yemenizde fayda var. 2 kişi 49 liraya kalktık. Sonrasında Ağa kapıda osmanlı şerbeti ve kahve içtik süper manzara eşliğinde :D checkin yaparsanız sucuk hediye ediyorlar bu arada
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Walla fotoğrafları facebookta da paylaştım. Biraz görgüsüzlük gibi oluyor ama kendime saklamama gerek yok güzel şeyleri paylaşmak lazım. Virginia Angus'un yeri ufak, alkol yok, yemeği yedikten sonra kalkıyorsun keyif yeri değil.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 alperozg said: Walla fotoğrafları facebookta da paylaştım. Biraz görgüsüzlük gibi oluyor ama kendime saklamama gerek yok güzel şeyleri paylaşmak lazım. Virginia Angus'un yeri ufak, alkol yok, yemeği yedikten sonra kalkıyorsun keyif yeri değil. keyif yeri diil mi? oturamaz mıyız 1.5 saat falan yani? kötüymüş bi de koyduğun fotoğraflar hangisi menüde
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 samaella said: küçük ve yükseğe benziyor hamburgeri, pek sarmıyo beni o tür ya. Yaygan seviyorum ben numnumdaki gibi. numnum da nasıl bir patates geliyor yahu, resmen 1 kilo.
samaella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 http://i40.tinypic.com/2uh349c.jpg Şefe teslim menü 1 kişilik 42 tl 400gr et :D / iki kişi yedik sol üsttekki füme tabağı sağ üstteki hamburger + kaşarlı köfte + 2 lokum ve patatesten oluşan tabak (yedikten sonra çektik :D Sol alttaki 2 antrikot 2 ....kot ve 1 adet sucuk Sağ alttaki de hediye sucuk.
Goering Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 goldbären said: shake & shack bi boktan anlamayan sırf istinye parkta diye gideceklerin mekanı olarak yerini almış. 2 kere gittim ikisi de dandik. hele sosisliye sakın girmeyin, bari sosisi sıradışı gelsin dedik bildiğin minik pınar sosisi yaslamışlar içine. sırf turşulu mayonez var diye yenmez 10 tlye bi sosisli. ikeada 2 sosis + sınırsız kola 3 lira, bayramğaşalı / ümraniyeli kekelerle apaçilerle birlikte yiyebilirsiniz ne alaka lan tunelde de var istinye konusunda sivadin yenmez cidden ama shake shack menu yok, icecek / dandik mc burger / patates = +30tl tursulu mayonez degil olm o japon tursusu
Goering Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sabonis said: alperozg said: Walla fotoğrafları facebookta da paylaştım. Biraz görgüsüzlük gibi oluyor ama kendime saklamama gerek yok güzel şeyleri paylaşmak lazım. Virginia Angus'un yeri ufak, alkol yok, yemeği yedikten sonra kalkıyorsun keyif yeri değil. keyif yeri diil mi? oturamaz mıyız 1.5 saat falan yani? kötüymüş bi de koyduğun fotoğraflar hangisi menüde göt kadar yer, haftasonu yer bulamacağının garantisini veriyorum
Goering Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bir kasabım değil, bir nusr-et değil, f/p mekanı, et yemiş / yedirmiş adam çok memnun kalmayabilir efsane abilik bir olay yok, antrikot / kontrafile vs taraflarına abanmaları bundan mı? bonfile yiyen yok mu la burda nasıl mekan?
Öne çıkan mesajlar