Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ağla ya iyidir closure olur ama sonra da ko götüne gitsin nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 on numara adamsın lan niye üzülüyosun. eminim o kaybediyodur. lütfen artık şişmanlara düşman gözüyle bakma ama ok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 babacum almandı eşin değil mi? alman kızlarının üzdüğü erkekler kulübüme katılmak ister misin? terapi olarak nietzsche, schopenhauer falan okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Fransuxa said: reampage said: Aynen Rahman gitsin rahvan o hacı Bilmiodum lan eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ben evi boşaltıosun sandım ,de get lan dedim meğer ince işmiş dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 sana manitamı yok babacumum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 içim sıkıldı be abi okurken, ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 abi çoktan düşünmüşsündür oraları ama eğer yürütebilmenizde binde 1 bile ihtimal varsa bir daha dene, bir daha konuşun. perşembeye kadar da zamanınız varmış. yazdıklarından anladığım kadarıyla eşini çok seviyorsun. iş dönülmez raddeye gelmeden elinizden geleni yapın. ha diyorsan ki o aşamaları geçtik, kesin bitti.hakkında hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Şu an bosanmakta olan baska bi arkadasin evinden televizyon tasiyorum, ne garip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 dominant ol abi. kadına şiddet uygula. olmaz de bağır kır dök. tavana as filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Abi çok denecek birşey yok, senden kral herif mi var? Elini sallasan ellisi amk afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 geçmiş olsun. ben evlenmedim ama genç yaşta 4,5 yıl birlikte oldum bi kızla. 1 yıl oldu biteli ve hayatımın net en dolu 1 yılını geçirdim acayip mutlu ve iyiyim şu anda. umarım böyle olur senin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 zaman abi. herşeyin ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ^^ THIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 nasıl ya. geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 şuan kendine zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsun bunun farkına varman gerekiyor ilk önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 yav said: geçmiş olsun. ben evlenmedim ama genç yaşta 4,5 yıl birlikte oldum bi kızla. 1 yıl oldu biteli ve hayatımın net en dolu 1 yılını geçirdim acayip mutlu ve iyiyim şu anda. umarım böyle olur senin de. ben demiştim sana akıcaksın güzel zamanlar seni bekliyo diye dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ben döndüm abi istanbula. gelsene bana ildeniz bi içeyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Ev ariyorum dedigi konuda da burdada herkesin ortak tepkisi La sen yeni evlenmemismiydin ?!?! Asaasasdasdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Oce4n said: dominant ol abi. kadına şiddet uygula. olmaz de bağır kır dök. tavana as filan. Şu durumu belki şaka olarak yazdı ocean ama gerçek bazende bu. Tabi kadını döv ,hakaret et, kır,dök değilde her dediğini kabul etme. Ay her dediğini kabul edeyimde bana tapsın mantığı yanlış. Kadını isteklerini kabul etme konusunda inişli- çıkışlı ;evetli -hayırlı kulvarda durdurmak hem sürpriz etkisi yapar hemde heyecan verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bi büyüğe danışmak lazım. ankaraya gelirsen rakıyla kafanı karıştıralım, rakı beyazlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Babacum un olayı bilmiyoruz tam olarak. Dilekçeye gelmiş mevzu ama salakça nedenlerle bile mahkemeye gidenler var. Durumlar nasıl, ilk teklif kimden çıktı, bir süre ayrı takılsanız nasıl olur vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 abi ickiye verme kendini yaziktir. ve gecer zamanla cok klasik biliyorum ama gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 İÇKİYE VERME KENDİNİ MORUK. DAHA İYİ OL KISKANSIN "NİDİN BİRİKTİM Yİ" DESİN. yeni bir dul playboy doğacak ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Aci biber ye ildo, herseyin ilaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar