Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4. Hafta | Galatasaray - Antalyaspor | 13.09.2013 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi şimdi özeti izledim de yanlız Ne fatih terim antremana çıkmamış, ne galatasarayı çok boşladı, ne o ne bu nede başka bişey değil bu gece berabere kalmamızın nedeni. Ressmen takım cenabet çıkmış sahaya başka hiçbişey değil. Yani kimse ona buna şuna bok atmasın. takım direk kütür kütür atak yapmış bruma zaten yardır yardır top oynamış çocuk. tamamen bütün takım burak - drogba - umut üçlüsünün cenabetliğinden dolayı biz bu gece berabere kalmışız. yoksa çok rahat 7 8 olurmuş maç. çok rahat yani.

sıkıntı yapmayın hiç biz çok kan akıtırız bu sene.
Mesaj tarihi:
abi yok direk yok. hani gol yollarının bok olmasından başka ben hiç bir sıkıntı göremedim takımda. bi ton yazı yazmışlar heryerde yok ft takımı çok boşladıda bilmemne falan diye. barça gibi olmuş takım malzemeci çalıştırsa yine 3 5 gol atar edasıyla top oynanıyo. havadanmıdır sudanmıdır yoksa hep beraber karıyamı gittiler maçtan önce onu bilmem ama inanılmaz bir cünupluk söz konusu olmuş bu gece. 7 8 atılabilicek maçmış. altı pasın içinden drogbanın vuramaması umutun direğin dibinden dışarı vurması falan bunlar tamamen şanssızlık.
Mesaj tarihi:
almeida ile galatasarayın futbolcularını bir tutamazsınız ki. almedia bildiğin uzun boylu çingene. ne kalite konusunda nede repütasyon konusunda hiç bir futbolcu ile teker teker yan yana bile duramaz.
Mesaj tarihi:
Sonra kaybedilen 6 puanları arıyoruz.

1-1 olunca ne özet baktım ne yorum okudum.

Bizde dev sendromu var

Bize gelen takımlar hayat meyat meselesi yapıp oynuyor.

Bir çeşit reklamlarını yapıyorlar ki akıllıca.

Haftaya o Antalya denen takım öyle uyduruk oynayacak ki bununla nasıl berabere kaldık diyeceğiz
Mesaj tarihi:
Esh said:

Almeida sendromu diyoruz biz buna

this. umut çok net almeida'ya bağlamış. hat-trick yap üzerine boş kaleye kaçır falan, textbook almeida sendromu semptomları bunlar sdfsdfsd.

bruma iyiymiş. tita çok net yazmış.

melo'nun pozisyonu 100% penaltı. GS'ın hakkı yenmiş.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

almeida ile galatasarayın futbolcularını bir tutamazsınız ki. almedia bildiğin uzun boylu çingene. ne kalite konusunda nede repütasyon konusunda hiç bir futbolcu ile teker teker yan yana bile duramaz.

3 macta 3 golu var o yuzden.
Mesaj tarihi:
GS golü yiyene kadar iyi oynadı, ama golü yiyince bir dağıldı.

Antalya güzel kadro kurmuş, 3 büyüklerde tutunamayanları toplayıp araya da 2-3 iyi Anadolu topçusu yerleştirmiş.

Chedjou'yu beğendim ben, gayet kaliteli adam.

Zaten Selçuk yok, üzerine Sneijder'i de koymamak hataydı, rakibi o kadar küçümsememek lazım.

Drogba hep iyi, en iyi.

Burak saç baş yoldurdu, o kadar gol kaçırılmaz artık.

Sabri yine iyi dönemlerinde, kadroda yer bulmalıydı, Emre yerine ilk 11 çıksa çok daha iyi olurdu.

Emre hiçbir şey yapmadı.

GS'nin attığı golde Drogba bana ofsayt gibi geldi. Tekrar izlemek lazım da, gördüğüm o yönde.

GS'nin verilmesi gereken bir penaltısı vardı bence.
Mesaj tarihi:
emre ilk 20 dakka iyi oynadı. ama işte sonra kayboldu. hep öyle zaten. o fizikle de anca o kadar oynar. dikkat edin ilk başlarda çalım atıp adam geçti falan. sonra omuzu koyup aldılar topu hep ayağından.
  • Yeni Oluştur...