arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 seagle sen biraz daha almeida izle, neler kaçıyor gör. iyi ki beşiktaşlı değilmişim dersin sfdsf. adam guiza'ya bağlıyor bazen.
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bruma'nın o şutu gol olmalıydı ya bize gelen kaleci buffon oluyor anasını satayım. yesen nolur lan ölür müsün ?
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Keşke Bruma ile başlasaydık yabancı hakkı varken. Engin ve Emre tam kalas.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 FT 2 aydır antremana cıkmamıs adam gibi o yuzden yedekten alıp alıstırıcaz dedi.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 O emreyi niye sevemiyosunuz abi? Tam bir bitchass
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Abi şimdi özeti izledim de yanlız Ne fatih terim antremana çıkmamış, ne galatasarayı çok boşladı, ne o ne bu nede başka bişey değil bu gece berabere kalmamızın nedeni. Ressmen takım cenabet çıkmış sahaya başka hiçbişey değil. Yani kimse ona buna şuna bok atmasın. takım direk kütür kütür atak yapmış bruma zaten yardır yardır top oynamış çocuk. tamamen bütün takım burak - drogba - umut üçlüsünün cenabetliğinden dolayı biz bu gece berabere kalmışız. yoksa çok rahat 7 8 olurmuş maç. çok rahat yani. sıkıntı yapmayın hiç biz çok kan akıtırız bu sene.
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Yani ben de özeti izledim bi sıkıntı yok gibi duruyor cenabetlik dışında ?
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 abi yok direk yok. hani gol yollarının bok olmasından başka ben hiç bir sıkıntı göremedim takımda. bi ton yazı yazmışlar heryerde yok ft takımı çok boşladıda bilmemne falan diye. barça gibi olmuş takım malzemeci çalıştırsa yine 3 5 gol atar edasıyla top oynanıyo. havadanmıdır sudanmıdır yoksa hep beraber karıyamı gittiler maçtan önce onu bilmem ama inanılmaz bir cünupluk söz konusu olmuş bu gece. 7 8 atılabilicek maçmış. altı pasın içinden drogbanın vuramaması umutun direğin dibinden dışarı vurması falan bunlar tamamen şanssızlık.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 almeida ile galatasarayın futbolcularını bir tutamazsınız ki. almedia bildiğin uzun boylu çingene. ne kalite konusunda nede repütasyon konusunda hiç bir futbolcu ile teker teker yan yana bile duramaz.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Sonra kaybedilen 6 puanları arıyoruz. 1-1 olunca ne özet baktım ne yorum okudum. Bizde dev sendromu var Bize gelen takımlar hayat meyat meselesi yapıp oynuyor. Bir çeşit reklamlarını yapıyorlar ki akıllıca. Haftaya o Antalya denen takım öyle uyduruk oynayacak ki bununla nasıl berabere kaldık diyeceğiz
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Esh said: Almeida sendromu diyoruz biz buna this. umut çok net almeida'ya bağlamış. hat-trick yap üzerine boş kaleye kaçır falan, textbook almeida sendromu semptomları bunlar sdfsdfsd. bruma iyiymiş. tita çok net yazmış. melo'nun pozisyonu 100% penaltı. GS'ın hakkı yenmiş.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ofsayttan attığınız golü de ekleyince listeye beraberlik normal o zaman
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 melo değil de drogbanın baraj frikik dirsek? adam acaba bunun için mi frikik kullanıyor diye aklıme geldi
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Fransuxa said: almeida ile galatasarayın futbolcularını bir tutamazsınız ki. almedia bildiğin uzun boylu çingene. ne kalite konusunda nede repütasyon konusunda hiç bir futbolcu ile teker teker yan yana bile duramaz. 3 macta 3 golu var o yuzden.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Selcuk sahin tier adamlari mi konusuyoruz ya.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 GS golü yiyene kadar iyi oynadı, ama golü yiyince bir dağıldı. Antalya güzel kadro kurmuş, 3 büyüklerde tutunamayanları toplayıp araya da 2-3 iyi Anadolu topçusu yerleştirmiş. Chedjou'yu beğendim ben, gayet kaliteli adam. Zaten Selçuk yok, üzerine Sneijder'i de koymamak hataydı, rakibi o kadar küçümsememek lazım. Drogba hep iyi, en iyi. Burak saç baş yoldurdu, o kadar gol kaçırılmaz artık. Sabri yine iyi dönemlerinde, kadroda yer bulmalıydı, Emre yerine ilk 11 çıksa çok daha iyi olurdu. Emre hiçbir şey yapmadı. GS'nin attığı golde Drogba bana ofsayt gibi geldi. Tekrar izlemek lazım da, gördüğüm o yönde. GS'nin verilmesi gereken bir penaltısı vardı bence.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 emre o kadar kötü oynamadı hakan balta hiç kanattan destek vermedi mesela eboue de çıkmadı ambratta iyi koştu
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 emre ilk 20 dakka iyi oynadı. ama işte sonra kayboldu. hep öyle zaten. o fizikle de anca o kadar oynar. dikkat edin ilk başlarda çalım atıp adam geçti falan. sonra omuzu koyup aldılar topu hep ayağından.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 İlk 20 dk herkes oynadı, golü yiyene kadar iyiydi takım. Golü yedikten sonra Emre'nin ismi geçmedi maçta.
Öne çıkan mesajlar