Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Drogba'yı kullanamıyoruz sanırım. Daha çok verim alabileceğimizi düşünüyorum
screwy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 takımı dagıtsınlar. gerek yok aldıgımız paralara satalım geri elmanderi falan geri getirelim erkek gibi oynasınalr bunlar gibi isteksiz anca 1-0 geri dusunce biraz caba gosteren adamlar olmasın takımda.
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Fenerin yarim sezonda urettigi pozisyonu uretiyoruz anca 1 gol geliyor :( Ataturk gibi dusunursek: "O HALDE 1 SENEDE URETTIGI POZISYONU URETIN"
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ya iyi oynamadık ama Antalya ne oynadı sanki. Maçın hakkı 5-1 filandı heralde yazık oldu cidden sinir krizi geçirdim goller kaçtıkça.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 burak cok iyi forvet mac icinde soylemek istemedim atio o zamn sdsf hayir kac tane freekick golu attin da vuruosun alibeykoye yolladi topu
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ayrıca yine bi kaleciyi parlattık. hakan arıkan değerine değer kattı sdfd
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 aquila said: madride cakariz 3 tane gene.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Görünen köy kılavuz istemiyor. Engin'lere, E.Çolak'lara, Aydın'lara kalırsan, takımın iskeleti bozulunca, çok normal... Sneijder ve Drogba bozdu takımın kimyasını bakmayın, hatalı strateji uyguladık, yıldız oyuncu, kendi gömleğinden büyük adamı almayacaksın işte. Zaten yabancı sınırlaması varken neredeyse havlu atıcaz lige 4. haftadan... Uzun vadede şu takımın mümkün değil gibi şampiyon filan olabilmesi.. Ama belliydi yani. Birşeylerin plansız olduğu belliydi...
kermit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ağlama duvarına turlarımız başladı arkadaşlar kredi kartına 12 taksit
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 terim amrabat yerine burak- umut yapsaydı maç 3-1 biterdi. formsuz futbolcularda ısrar edilmesini anlamıyorum.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Red said: formsuz futbolcularda ısrar edilmesini anlamıyorum.welcome to terim futbol. adam inat sadece.
unity Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 cocuk musunuz ya ahah drogba filan almamaliydik diyenler var. su an her takimin zaman zaman gecirdigi duraklama ve sanssizlik donemindeyiz. 4 gun sonra madrid'e el sallariz, hafta sonu da bjk yi optuk mu tamamdir.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Chedjou ayağa süper top atıyor, hızlı adam ama işte, bu adamı oynatamayacaksın bütün sezon haliyle defans oturmayacak. Real-BJK maçlarında ciddi hüsran bekliyorum ben çünkü direnç, topa basma vs yok GS'de. Orta sahada daraltamıyoruz rakipleri, onlar çıkarken basamıyoruz, Antalya gibi bir takım bile top gezdiriyor... Çocukluk asıl Sneijder ve Drogba'ya bakıp aaabii adamlara bak demek. Arabanın kaportası dökülüyorsa gidip Ferrari motoru taktırtmaya gerek yok. Bu takımın o kadar çok sıkıntısı var ki, daha 1 hafta önce yazdım sakatlıklar başlasın ölmüş Engin'lere, Çolak'lara, Aydın'lara kaldığımızda göreceğiz halimizi diye dakka bir gol 1...
unity Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 sotto trollmus ben de GS li sandim bosu bosuna yaziyorum sdfsd
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Sotto said: Görünen köy kılavuz istemiyor. Engin'lere, E.Çolak'lara, Aydın'lara kalırsan, takımın iskeleti bozulunca, çok normal... Sneijder ve Drogba bozdu takımın kimyasını bakmayın, hatalı strateji uyguladık, yıldız oyuncu, kendi gömleğinden büyük adamı almayacaksın işte. Zaten yabancı sınırlaması varken neredeyse havlu atıcaz lige 4. haftadan... Uzun vadede şu takımın mümkün değil gibi şampiyon filan olabilmesi.. Ama belliydi yani. Birşeylerin plansız olduğu belliydi... plan derken bir bildigimiz var da diyince kiziyorsunuz :( drogbanin adi bile bu lige 5 gomlek buyuk. ama adam cift tarafli bicak gibi. egosunu kontrol altinda tutamiyor. o takimda selcuk oynarken her freekicke sulaniyor falan. bugun yine antalya cok geride oynadi gs kisa mesafede tuttu oyunu. ama daha tempolu maclarda cok dusuyor oyundan. yine de drogba olusu bile atiyor iste
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ünal Başgan @UnalBasgan 5m Ben gideyim de Bruma'nın 5 senelik alacağını peşinen yatırayım sonra ne olur ne olmaz.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Evet troll'üm arkadaşım...En azından ooo Drogba ooo Sneijder demiyorum ben, argümanın varsa adam gibi cevap yazarsın..
unity Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Drogba'yi tartisacak seviyeye erisemedim. Sneijder'i tartisabiliriz.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 tek problem sneijderin taktige tam oturmuyo olmasi. oturun taktik yapinca da digerleri olmuyo, e yabanci siniri varken yerli adam almayinca da oynaticak adam kalmiyo asdf.
Öne çıkan mesajlar