Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ibrahimovic var o tier. Keseden fazlasinin agzini acmaniz lazim
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ibrahimovic sevmiyorum ben gelmesin. drogba futbolculuğunun yanında adam gibi adam. ibo tam bir leş. ne bilim rooney gelsin bari sdfs
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ibo burak2 ya mantelite olarak
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1382097_616112205114145_804190383_n.jpg xabri var https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1380487_616112281780804_1448184110_n.jpg
Tori Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Lukaku'yu kiralasınlar. Chelsea zaten her sene bir takıma kiralıyor. Cep drogbası. Hele ki türkiye ligi için.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Yaş olarak yaşlılara yöneldiğimiz adamlara bakarsak , sanırım drogba gidince rivaldoyu falan alıcaz gibi duruyor. Olmadı kaleye tafarel geçsin zaten hazır kenarda , iki tur koşup ısınıp girer kaleye gibi. Gitmesin abi drogba hiç bi yere , bildiğin takımın açık ara en iyi oyuncusu , burağı falan yollasınlar gelen parayı komple drogbaya yatırsınlar yine de göndermesinler.
fenn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 said: Drogba'nın Galatasaray'a geldiği dönemde Beşiktaş'ın da Fildişili yıldız ile ilgilendiği ancak yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiği iddia edildi. Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı Didier Drogba pişmanlığı sardı. Fildişili yıldızın Galatasaray'a önerildiği dönemde, Drogba'nın menajerleriyle Beşiktaşlı yetkililer Singapur'da bir araya gelmiş, Orman çok yüksek maliyeti nedeniyle transferden vazgeçmişti. Ancak Drogba'nın bugünkü performansının Fikret Orman'ı üzdüğü ifade edildi. Kaynak : http://spor.haber3.com/fikret-orman-bin-pisman-drogba..-haberi-2235490h.htm#ixzz2grONR6u7
fenn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Adama en çok karşı çıkanlardandım geldiğinde. Sol bek yok forvet çok niye geliyor bu adam demiştim ama şimdi gittiğinde en çok üzülenlerden oalcağım
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ya birader fotomac'tan cık artık, gitmiyo adam bi yere teyallam.
fenn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ünal Aysal'ın yeğeni mevkisin de mi oluyorsun!
Tori Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 fotomaçtan asparagas bulup linkiyle 3 tane forum topici uplayan masum köylü
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 mancini demiş ki; bazı oyuncular fizik olarak yetersiz, bazıları da yatmış. işte bu yuzden kendı kondisyonerımı ıstıyorum demiş. e hani scott piri süperdi? değil miydi
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Onun kondisyonerle bir ilgisi yok demesi lazım birinin. Ya da anlaması icin kendi kondisyonerinin gelmesi gerekiyor dsfh.
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Drogba gibi Forlan, Ibrahimovic var işte. Ama hiç birisi bir Drogba değil, belki Forlan, yok ama Drogba daha iyi. Drodrodrodrodro...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Red said: drogba giderse tabiki yeri isim olarak asla dolmayacak. ama yerine gidip stancu tier bi adam gelmemeli. kesenin ağzı açılmalı. Drogba son 10 yılın santraforudur, baskette Shaq nasıl dominantsa Drogba da futbolda öyle dominant. Yerine adam bulmak çok zor, hatta imkansız, zaten bulsa Chelsea bulur Real bulur Manu bulur ama yok işte.
Tori Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Abi drogba süper über sayılı bir adam da "son 10 yıl" 'da en birincilik için kimler kimler var, öyle kafadan en iyi olmaz yani yapmayın etmeyin. Tatar reis sen fbli değil miydin :p Hani ne biliyim, arsenal yıllarındaki henry drogbadan üstündür bana göre. Fiziği geridedir ki öyle fersah fersah geride değildi, ama teknik olarak tier tier fark vardır. Fikir tabi bunlar hep.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 FBliyim ama futbolseverim aynı zamanda, Drogba gibi adama hayranlık duymayanı Allah çarpar asdsf Sadece bitiricilik, son vuruş olarak veya sadece hızlı olarak çok isim vardır ama dominantlık, komple santraforluk noktalarında Drogba çok çok başka bir adam bence.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Cezalı Selçuk ile Felipe Melo'nun yokluğunda ilk 11'de oynamasına kesin gözüyle bakılan Engin Baytar da sakatlığı nedeniyle İstanbul'da bırakıldı. Semih, Hamit, Eray ve Riera da maç kadrosunda yer almadı.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ulan kimi oynatıcaz biz akhisarda? taffareli koyarız problem yok da ortasahahahahsadfd
Öne çıkan mesajlar