Gallant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Unal Aysal, Fatih Terim i SMS manyagi yapmis. Bir "Kanka naber?" mesaji eksik. Ustune birde bu mesajlarima cevap vermedi diye Rasim Ozan Kutahyali ya sikayet etmis(mesajlari da yollamis). Daha kiminle muhattap olacagini bilmiyor Unal Aysal.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 O olay garip. Doğruluğu teyit olursa ona göre konuşmak lazım. Hoş bir şey değil SMS ifşası. Ama bir bakıma da basında öyle bir linç var ki Aysal'a, adam bu yolu seçmiş olabilir.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 okudum ya bayram msjı gibi sms atmaz başgan
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 sms ifşası hoş birşey değilden öte suç. TCK MADDE 132. - (1)Kişiler arasındaki haberleşmenin GİZLİLİĞİNİ İHLAL EDEN kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlâli HABERLEŞME İÇERİKLERİNİN KAYDI suretiyle gerçekleşirse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. (2)Kişiler arasındaki HABERLEŞME İÇERİKLERİNİ HUKUKA AYKIRI OLARAK İFŞA EDEN kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır
scorch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Habercilikte leş boyutlardayız. Maldini 6 yaşında ergenliğe girmiş 8 inde bıyıkları terlemiş
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ünal başgan rasim ile muattab olacak kadar kalitesiz bir adam olamaz ya sdfs
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 terimin numara ifşa olmuş. sfdg kontörü bittiği için msj atamamış çaldıramamış başgan yanlış anlamış
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bu mesajlar gerçekse fatih zaten vermez dökümü, ünal da rasim denen haysiyetsizle muhattap olcak kadar alçalmış olamaz. %99 yalan %1 ünal tepkileri örtmeye çalışıyor.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 said: 4 Eylül Çarşamba-Saat 11:31 Ünal Aysal: “Hocam aradım ulaşamadım , 60. yaşında sana mutlu ve huzurlu bir ikinci 60 yıl daha diliyorum. Her şey gönlünce olsun. Selam ve sevgiler.” Terim’den gözüken bir cevap yok. 6 Eylül Cuma-Saat 18:56 (Andorra maçı öncesi) Ünal Aysal: “Hocam bu akşam için bol şans diliyoruz. Allah kolaylık versin.” Fatih Terim: “Teşekkürler başkanım.” 6 Eylül Cuma-Saat 22:54 (Andorra maçı sonrası) Ünal Aysal: “Tebrikler hocam, herşey gönlünce olsun. Çok zevkli bir maç oldu. Takım uykudan uyanmış gibi idi. Devamı artık Romenlerin başına. Sevgiler” Fatih Terim: “Teşekkürler başkan inşallah dediğiniz gibi olur, Romanya'ya beklerim, sevgiler..” 10 Eylül Salı-Saat 20:59 (Romanya maçı öncesi) Ünal Aysal: “Hocam başarılar. Allah yardımcımız olsun.” Terim’den gözüken bir cevap yok. 10 Eylül Salı-Saat 23:00 (Romanya maçı sonrası) Ünal Aysal: “Hocam Süper netice.. Eline sağlık, darısı haftaya Real Madrid.. Tebrikler, Seni ve Bütün ekibi gönülden kutluyorum.. Selam ve sevgiler..” Terim’den gözüken bir cevap yok. 13 Eylül Cuma-Saat 15:08 (Antalya maçı öncesi) Ünal Aysal: “Hocam bu akşam için başarılar diliyorum..” Terim’den gözüken bir cevap yok. 13 Eylül Cuma-Saat 22:36 (Antalya maçı sonrası) Ünal Aysal: “Hocam geçmiş olsun. Telafi ederiz, daha yolumuz uzun..” Ertesi gün, 12:36 / Fatih Terim: “Sağol başkan, şimdi gördüm teşekkürler.” 17 Eylül Salı-Saat 20:53 (Real maçı öncesi) Ünal Aysal: “Hocam başarılar.” Terim’den cevap yok. 19 Eylül Perşembe-Saat 11:31 (Terim’in yok dediği mesaj) Ünal Aysal: “Hocam sana ulaşamıyorum beni arar mısın, bir araya gelip konuşmak istiyorum. Saat 18 gibi orada isen Florya'ya uğrayabilirim..” Terim’den cevap yok.. http://www.radikal.com.tr/spor/iste_aysal_terim_mesajlasmalari-1153353 haha neredeyse ' nyse sn uyudn glba ii gclr :ss' mesajı atacakmış başkan hahahah
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ROK aysal'ın sağ kolu cıktı ya lan sdsfws sonraki secimde yönetimde, ondan sonra büyük başkan ROK
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 başkan terime hocam demiyordur bence fati diyordur fati
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Sarı-kırmızılı takımda Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından deneyimli teknik adamın ricası üzerine takımın başında kalan ve Çaykur Rizespor maçına çıkan yardımcı antrenörlerden Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın görevi sona erdi. Terim'in yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala, Juventus maçı için Torino'ya gitmezken, kaleci antrenörü Claudio Taffarel kafilede yer aldı. Öte yandan Tugay Kerimoğlu, Galatasaray için milli görevinden istifa etti. U20 Milli Takım Koordinatörlüğü görevini üstlenen Tugay Kerimoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'na istifasını sundu.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ohh bu iyi oldu, tafo kalsin, tugay gelsin, mancini sicarsa tugay basgan olsun.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Tugay eğitimi nefeniyle tdlik yapamıyor diye birgeyikvar doğru mu o ya?
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ümit davala dursaydı aslında biraz almanlık var löw gelince rhata ederdik
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 MrLevie said: Tugay eğitimi nefeniyle tdlik yapamıyor diye birgeyikvar doğru mu o ya? Ortaokul mezunu oldugu icin tff lisans vermiyormus diyollaa
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 milli olmus (eheh) futbolcular icin lise sarti aranmiyor.
Öne çıkan mesajlar