sostizm Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Dick Advocaat demeye başladı twitter milleti. İlk görüşmelerde OLUMLU fikir belirtmiş, detayları konuşmak üzere bir araya gelinecekmiş. Valla bu ismi geçen hocaların hepsi de olur gibi geliyor bana. Bi Geretse içim ısınmıyor. Hagi gibi olur gibi geliyor bana. Bi daha gelir bi daha kovulur gene elimizde Culijo lardan bir demet kalırız ortada napçaz diye düşünürüz sonra kara kara.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Penis avukati iyi olur size ya. Snejder rahatlar dil bilen adam gelince
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Dick advocaat kovulcak atiyorum sonra tesislere almayacaklar, ertesi gun manset: "Gs Dick'i almadi"
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Aynisini juve macindan sonra da "gs dick'i aldi" olarak servis edebilirler
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 dickimden assa kasimpasa, kasimpasa macindan sonra.
mani Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ilk maç sonrası performansı üzerine "Taraftarlar Dick'i tuttu. veya başarısızlığı üzerine Dick'iş tutturamadı.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mancini'nin istediği para yüksek değil aslında, normal parası. Adam kariyeri boyunca bu standartlarda maaş aldı, altına da Türkiye'ye bile gelmez. Daha en başından belliydi o olayın maddi olarak gerçekleşmeyeceği,
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Açtıgı yarayı Dick'tirsin gitsn amk AMK adlı gazete başlıgı
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sene başından beri FT'i en çok eleştirenlerden biriyim forumda ve genelde bu eleştirilerim futbol üzerine dayanıyordu, elbette futbolu hocadan daha fazla bildiğimizi iddaa etmedik ama takımda belli sıkıntılar olduğu belliydi, elbette devam ediyor o sıkıntılar. İşe duygusal yönden hiç bakmayacağım, yok Adanalı'ydı, yok halkın adamıydı, oydu buydu bunlar beni pek ilgilendirmiyor. Vefa veya geçmişte yapılanlarda da pek fazla ilgilendirmiyor açıkçası, bunların da birşeyleri ileriye götürmek adına çok da yararlı olduklarını düşünmüyorum. Biz Ünal Aysal da hep ne dedik? Profesyonel yaklaşım dedik değil mi. Gerçekten de geldiği ilk günden beri farklı hamleler yaptı, bu takımın belini doğrultmasında büyük pay oynadı. Hepimiz hemfikiriz burada. Ancak ben şu son FT konusunda gerçekten profesyonel davranıldığını düşünmüyorum. Profesyonellikten kastım kendi duygularından çok kulübün menfaatlerini düşünme olgusu burada, yoksa gönderiliş biçimi veya vefaydı oydu buydu değil dediğim gibi. Açıkçası şu anki tabloya baktığımda bana GS'nin, bu hafta itibariyle FT'i göndermesinin, öncelikle bu sene için GS'a ne gibi fayda getireceğini bir görmemiz lazım. Çünkü ben şu noktada baktığımda bunun farkında değilim. Ünal Aysal'ın hep en başından beri aslında içten içe FT'i çok uzun vadeli planlamadığını düşünürüm, zaten kontratların böyle başarıya dayalı vs kısa olması bunun göstergesiydi, ki FT de bunun elbette farkındaydı. İşler yolunda olunca, bir sıkıntı yok. Şimdi bu seneki sıkıntılara bakarsak eğer, bunların sadece şu 4-5 maçtaki kötü sonuçlar veya RM maçında 6 gol yenmesi olmadığı belli. Benim kızdığım nokta, madem bu kadar kolay "trigger" edecekti bu FT sorunu, o zaman niye şimdi beklendi. Başarılı olan hocayı yollamak elbette zor, ancak şu an bir başarısızlık olduğunu iddaa etmek de zor açıkçası. Eğer futbol temelinden bakacaksak olaya, bu yabancı kuralı burada olduğu sürece yerli oyuncu alımına önem verilmemesi, elden oyuncu kaçırılması, kadro plansızlığı, bunlar aynı zamanda yönetimin de suçudur. FT elbette main suçlu burada ama demek istediğim, madem böyle bir sıkıntı var, o zaman o sıkıntıyı yazın halledeceksin. 4-5 hafta sonra kabak gibi görünen sıkıntıyı çözmeye çalışmak mantıklı değildi ki. Bunun için çok fazla futboldan anlamaya gerek yok. Yazın çözemiyorsan o işi, demek ki senin ve senin ekibinle, hoca arasında bir sıkıntı, bir diyalog eksikliği var. Çünkü FT Aydın maydın gibi adamlarda inadını kabul etmekle beraber, ortada madem şirket yönetiyor gibi yönetiyorsan kulübü önlemini alacaksın. Hani bu işin belli bir kısmı da olsa, perşembenin gelişi çarşambadan belliydi, bunu sokaktaki çocuk da biliyordu. Peki bu sorunu halletmeden devam ediyorsan da, daha ortada henüz bir başarısızlık yoksa hocayı şu aşamada göndermenin, senin şirketin için nasıl bir fayda sağlayacağını ben göremiyorum açıkçası. Ortada bir zarar varsa eğer, burada en minimum zararla çıkaracak olan kişi yine FT'dir, bu konuda hemfikir değil miyiz. Yani şu kadronun bana Mancini'nin, di Matteo'nun, Heynckes'in, Advocaat'ın elinde, bu yabancı kuralıyla banko şampiyon yapabileceğini, CL'de ise gerçekten birşeyler yapabileceğini iddaa eden var mı? Yok. Bir tek Lucescu'yu getirirsen o zaman saygı duyarım bu karara, yoksa ben pek bir anlam göremiyorum. Futbolcular için 3-5 kuruşun hesabını yaparken gelecek hocalara saçma sapan paralar vermek de maalesef profesyonellik olmuyor, hele bir de Gerets'i eskiden çalıştığının 2-3 katına getirirsen. Mesela burada kontrat meselesiyse, burada 2 durum var benim fikrime göre. Birinci durumda FT, Mayıs'ta bitecek kontratının az çok 2 yıl uzatılmayacağını yazın biliyor, yani aslında adam biliyor çok da fazla uzun vadeli istenmediğinin ve sadece başarılı olduğu sürece kalacağının. Ortaya bir milli takım davası çıkıyor (full detaylarını biz de tam bilmiyoruz), ve benim hatırladığım kadarıyla klüp de federasyonun FT ile görüşmesine izin veriyor. E o zaman 2. durum da ortaya çıkıyor; Ünal Aysal da zaten uzun vadede FT ile bu işin olmayacağını biliyor ki buna ben dahil bir sürü kişi katılıyor, ama başarı olduğu için de göderemiyor. Böyle bir bahane elbette ki güzel geliyor Aysal'a, ve milli takım kullanılarak bir nevi gönderme zemini hazırlanıyor. Buraya kadar bilmediğimiz şey yok. Benim asıl değinmek istediğim nokta, bu işim zamanlamasının tamamen yanlış olduğu ve GS'nin muhtemelen 1 yılının belki daha fazlasının eğer yabancı sınırlamasında o bu mucizeler olmazsa muhtelemen çöpe gittiği. Bu konuda yanılmayı çok isterim, ancak gelecek yabancı hocayla bu takımın 2 kupada işleri götürmesinin pek kolay olmayacağını düşünüyorum. Yani Ünal Aysal, eğer şirketin kötü bir yola gitmişse artık bu yoldan en minimum zararla çıkmaya bakmak lazım, yoksa ben FT gitmemeli hiç bir zaman demedim, hatta uzun vadede olmayacak FT ile dedik hepimiz. Ancak bunu daha önceden halletmek gerekirdi sanki, ha bu kolay mıydı değildi, ama şimdi de kolay olmadı ki. Açık açık hocam biz senle uzun vadeli düşünmüyoruz deseydin basardı yazın FT istifayı. Telefona çıkmadı gibi çocukça saçma sapan bahanelerle bu işi uzatmazdın. Adam telefona çıkmadı da Bodrum'da tatildemiydi, hayır Florya'daydı adam. Eğer dediğim gibi ama bu bok yoluna girmişsen de, şu an FT'den başka da şu kadroyu en azından bu yılı minimum zararla geçirecek hoca yok, onun dışındakiler bence boşa harcanan paralar ve hayaller olur. Yoksa şu anki düzende, transfer yokken, kadro buyken, kimse gidip bir hoca ile mucize filan beklemesin. Ha GS'nin kadrosu zaten şampiyon olacak seviyede bu doğru, ama FT'yi yollarkenki düşünce, GS bu sene şampiyonluğu kaçırdı, hoca başarısız, biz bir an önce önlemimizi alalım değildi ki en başta...
bourbon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bir kurumsallaşmadır gidiyor zaten ama baktığında aysal takımı abrahomoviç gibi yönetiyor. Sanki klüp onun.Adama önce 4 maç hak izin veriyoruz deniyor sonra telefonuma cevap vermedi diye triplere girmeler. Mİllete Ft e sallıyor bir çoğundada haklı olabilirler ama öyle şampiyonlar liginin ortasında takım geçen sene şampiyon olmuşken hoca kovmak neyin lüksü? bu sürece kurumsallaşma diyene gülerim sadece.Yönetimde futboldan anlayan 3 kişi say desen sayamazzın hala bülent tulun gibi ne olduğu belirsiz bir adam nerdeyse danışmanlık mevkiinde klüpte. Ayrıca daha avrupanın nerdeyse en büyük klüpleri kurumsallaşamamışken (almanyada ve ingiliterede bazı kulupler hariç)Türkiyede yönEtimi değiştirmekle kurumsallaşmanın olcağını sananlar bence yanılırlar. Hele taraftarın hala yüzde doksanının klasik türk mentalitesinde olacağını düşünürsen ( olaylara duygusal bakma vs) Ünal aysalın işi zor derim ben
Tori Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Abi sizin hiç mi arkadaşınız birşeyiniz yok, hiç mi konuşabileceğiniz kimseniz yok şu ft meselesini. Hayır bu wotları dayayanlar cidden hep aynı adamlar, bir değil iki değil üç değil fsdfsfd. http://pk.am/i/tldr.gif
quixef Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sotto said: en minimum Ortadan rastgele bir paragrafa baktım, bunu gördüm, gerisini okumadım.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Yahu sahibi olmasına gerek yok kulübün. Bu adam kulübün başkanı ise sen bu adama her attığın adımdan bilgilendirmek zorundasın. İşle ilgili yapma dediği şeyi yapamazsın. Ona saygısızlık yapamazsın. Bana asistanım üzerinden ulaşsın diyemezsin. Terim'i az çok tanıyoruz hepimiz, katlanılması kolay bir adam değil. Daha fazla tekrar tekrar anlatmaya gerek yok. Sürecin tamamı elbet ortaya çıkacaktır. O zaman Aysala kızanlar eminim vay be adam iyi dayanmış diyecekler. Aysalın bugünkü açıklaması önemli şeyler anlatıyor arkalarda.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 @Tori, benim yazdığım wot seni niye bu kadar gerdi anlamadım. Hayır, geçen sefer de yazdığım mesaja saçma sapan bir cevap verip futboldan ne kadar anladığını da belli etmiştin. Madem daha yüksek platformlarda tartışabiliyorsun futbol konularını, paticikte işin ne arkadaşım... Ben bu platformda bir sürü insanın görüşünü seviyorum, tartışmayı seviyorum ve evet internet ortamında seviyeli tartışabileceğim çok fazla platform yok futbol konusunu. Kişisel hayatımda yapıyorum zaten de ne alaka yani. @quixef, evet orası saçma olmuş, hızlı yazarken olabiliyor böyle hatalar da, bunu cımbızla çekip, özellikle belirtmendeki amacı anlayamadım açıkçası. Forumda genel olarak bu tarz hatalara dikkat ediyorsan bilemeyeceğim tabii ki...
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 çek bir yılmaz vural ne kaybedez ki
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Joachim_L%C3%B6w_2006.jpg/603px-Joachim_L%C3%B6w_2006.jpg johaşim löw HAYIRLI OLSUN mayısa kadar anlaşmış ünal başgan cl de tur atlarsak alman milli takımını bırabilirmiş merkelin elemanı değil aysal'ın kader arkadaşıymış yalnız telefon açmak yerine cc bcc li mail atıyormuş inş. sıkıntı olmaz
Tori Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sotto said: @Tori, benim yazdığım wot seni niye bu kadar gerdi anlamadım. Hayır, geçen sefer de yazdığım mesaja saçma sapan bir cevap verip futboldan ne kadar anladığını da belli etmiştin. Madem daha yüksek platformlarda tartışabiliyorsun futbol konularını, paticikte işin ne arkadaşım... ahahahah hemen üzerine alınmış, şunu koymak forum kuralları gereği artık sdf http://th09.deviantart.net/fs71/PRE/f/2011/299/4/3/rage_face_by_rober_raik-d4e0fxk.png
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Tori said: Sotto said: @Tori, benim yazdığım wot seni niye bu kadar gerdi anlamadım. Hayır, geçen sefer de yazdığım mesaja saçma sapan bir cevap verip futboldan ne kadar anladığını da belli etmiştin. Madem daha yüksek platformlarda tartışabiliyorsun futbol konularını, paticikte işin ne arkadaşım... ahahahah hemen üzerine alınmış, şunu koymak forum kuralları gereği artık sdf adamın mesajından hemen sonra atmışın, herhalde üstüne alınacak. seni çok rahatsız ediyorsa okuma. gs adına olabilecek en büyük olaylardan biri olmuş, adam da her düşündüğünü yazmış. sizi bu kadar geren nedir anlamıyorum...
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 rize maçından önce barcelona ile uefa kupasını kazanan kadro oynayacakmış?
Öne çıkan mesajlar