Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir bok bilmeden ortaya lafı at, başkası temizler nasıl olsa.

Fatih Terim 2003 yılında giderken yuhalanmadı aksine tribünler "Bir günde kral olmadık , bir günde tahttan inmeyiz , İmparator Fatih Terim ölene kadar seninleyiz" sözleriyle inliyordu, hatırlatırım.

En geç Mayıs ayında Ünal ve kukla yönetimi tarihe karışır, sahipsiz de kalmaz bu camia.
Mesaj tarihi:
Hakan Şükür ya. Adam Galatasaray taraftarı unutmaz demiş ama kendisininde neler dediğini vs unutmadık. Konuşacak son adam kendisi. Gerçi takımda böyle kaos ortamı oldugunda hic affetmez konusur hemen.
Mesaj tarihi:
Ha ben Hakan Sukur'u unuttum evet. Bu adamı adam yerine koyup da soylediklerini ciddiye alanı ben GS taraftarı olarak kabul etmiyorum.

İyi insan ve iyi futbolcu/td arasındaki farkı anlamak gerek.
Mesaj tarihi:
Abi ne severmissiniz bu skimsonik ego yuklu negatif protonu. Hanzonun bu kadar el ustunde tutuldugu ulkede 'ama nie tayyip gibi basbakanimiz var' diye aglamayin.

Ben gs baskaniysam, altimdaki direktor mal mal konusup hareket ediyosa yol veririm bu kadar net.

Unal aysal dogru olani yapti, ama taraftar hala sampiyonlar ligi finali ruyasinda.

Yok oglum oyle bisey uyanin lan?!
Mesaj tarihi:
Tolga, 4-5 senedir alakam yok uA ile, en son gezi olaylarındaki tavırlarından sonra da iyi ki bırakmışız dedik, nefret ediyorum artık o oluşumdan.

Benim hazmedemediğim şey tekrar tekrar söylüyorum; Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesini bu şekilde gönderemezsin. Oturup konuşursun, karşılıklı anlaşarak sezon sonunda bir şekilde bitirirsin ama kovamazsın. Kovarsan sonuçlarına katlanırsın. Cumartesi günü sırf uA değil Doğu, Güney tribünü de hep bir ağızdan İmparator diye bağırıp yönetimi istifaya davet edecek, izler görürsünüz.
Mesaj tarihi:
@ esh, doğru, çok doğru

kovulma olayına gelirsek, ft nini sicili bu konuda pek parlak değil bildiğiniz gibi

1 değil, 2 değil, 3 değil

ft ufak hespları için çok çekti bu camiya biliyorsunuz sizde, çok düzgün adam olsa, uefadan sonra bırakıp gitmez takımı dağitrmazdı,

büyük başarılar almıştır, doğru, ama tek başına mı yapmış bu işleri, zira bizim taraftar ve kendisi öyle zannetiği için bu noktadayız şu an,

şu işte adalet varsa alysal başarılı olur, ft yi yine milli takımda görürüz bakalım neler yapacak bu sefer
Mesaj tarihi:
Esh said:

Gs cok buyuk bi kulup degil abi. Bunu anlamaniz biraz zaman alacak ama hayir, bir manu bir munich degilsiniz.

Dünyanın en büyük klubü yazmadım. Ama her sezon lig ve çeşitli kupa şampiyonlukları kovalayıp uefa'ya vs.'e katılan bir klübü çalıştıran TD başka bir takımla ilgilenemez, ilgilenirse de yıldırımları üzerine çeker dedim.

2. lig takımı oynatmıyorlar.
Mesaj tarihi:
Abi yasayan efsaneniz takimi basbakanla bir oglen yemeginde satti. Neyin efsanesi la?

Birakin bu ayaklari lutfen. Bu adamin burnu surtecek. Ha simdi boyle kovarak sen sadece acik kapi biraktin, adam 5 sene sonra baskan olucam ben gaziyla gidiyo yine.
Mesaj tarihi:
khala said:

Tolga, 4-5 senedir alakam yok uA ile, en son gezi olaylarındaki tavırlarından sonra da iyi ki bırakmışız dedik, nefret ediyorum artık o oluşumdan.

Benim hazmedemediğim şey tekrar tekrar söylüyorum; Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesini bu şekilde gönderemezsin. Oturup konuşursun, karşılıklı anlaşarak sezon sonunda bir şekilde bitirirsin ama kovamazsın. Kovarsan sonuçlarına katlanırsın. Cumartesi günü sırf uA değil Doğu, Güney tribünü de hep bir ağızdan İmparator diye bağırıp yönetimi istifaya davet edecek, izler görürsünüz.
aynen öyle olucak ama rize ardındada juve galibiyeti her şeyi unutturur.

juve galibiyeti hayal ama 3-4 maçlık seri yakalarsak kimse imparatoru hatırlamaz bile.

ki şu kadroda drogba olduğu sürece hocasız 3-4 maçlık seri zor değil
Mesaj tarihi:
khala said:

tebrik ederim büyük başarı içindesiniz böyle devam edin, FT başkan olur rahat edersiniz sizde
Mesaj tarihi:
Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdurrahim Albayrak neden son yönetime alınmadı? Yeni yönetim kurulu neden sadece kuklalardan, başkanın her dediğine peki diyecek isimlerden oluşturuldu? İnan Kıraç'ın bunda ne kadar payı var? Açın okuyun işte abi.

Sonra Candan Erçetin'le kurumsallaşma 101'e geçeriz.
Mesaj tarihi:
Çok yanlış dönem çok. Bu donemde sağlam teknik direktor bulmak zor. En iyisi Drogba player/manager :) yarı yıla kadar ondan sonra adam akıllı bir teknik direktor. Ancak boşta olanları kovalamak ismi geçenler felan çok kotu.
Mesaj tarihi:
this
khala said:

Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdurrahim Albayrak neden son yönetime alınmadı? Yeni yönetim kurulu neden sadece kuklalardan, başkanın her dediğine peki diyecek isimlerden oluşturuldu? İnan Kıraç'ın bunda ne kadar payı var? Açın okuyun işte abi.

ve this

levent tüzemen'in yazısını okuyun bir de bugün

aziz'in karşımda bacak bacak üstüne atıp twit atıyordu bahanesinden hiç bir farkı yok telefon etmedi bize tripli aysalın tavrı.
Mesaj tarihi:
e öyle geçmişe gideceksek Terim'in de çok önemli maçlarımız var lütfen bizi futbol dışındaki şeylerle rahatsız etmeyin tarzı açıklamaları da vardı. real madrid maçı sonrası terim'in artık daha fazla ilgilenmek lazım tarzı açıklamaları var.

adam belki o sırada mesai harcıyor takımın yönetimine ne var yani :)

yazdıkça yazarsın bu şekilde gidersek.

dün basın sözcüsünün dediğini bugün aysal yalanlıyor çok komik şeyler dönüyor o yüzden ben bu ayrılığın yarardan çok zarar getireceğine inandığım için bu kadar karşıyım.
Mesaj tarihi:
khala said:

Koylu abi onlar. Bik bik konusan gereksiz adamlar. Hele ki albayrak in ne oldugunu ben anlayamadim ya, sinan engin stayla dicem o da degil.

Lutfi Aribogan bizde kalmisti bi kac kere, adam gibi adam diyosun, falsosu yok. Tam bir pro.
  • Yeni Oluştur...