Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok duygusal milletiz.

Kendi istedi Terim bunu. Kendini kovdurmaya çalıştı ve başarılı da oldu sonunda.

Gerçi öyle olsa bile insan duygulanıp göz yaşı dökebilir tabi. Ama beni hiç etkilemedi cidden şu fotolar filan. Çünkü aklıma Demirören'in tipi geliyor Terim diyince şu sıralar.
Mesaj tarihi:
Gallant said:

Galatasay yonetimi "Care Drogba" sloganini baska sekilde anlamis herhalde.

http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-drogba-ya-emanet/galatasaray/detay/1768464/default.htm

ulan ben saka yapmistim, gercek oldu.
Mesaj tarihi:
Ne olursa olsun sen Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesini bu şekilde gönderemezsin.

Neyse gel cumartesi gel diyorum başka da bir şey söylemiyorum.
Mesaj tarihi:
Ne güzel yazın gaza gelmiştim , juventus galatasarayın yanında takım degil 5leriz falan diye coşmuştum,

Şimdi 8lemeseler bari konumuna geldik 2 ayda valla helal olsun :D
Mesaj tarihi:
aquila said:

Gallant said:

Galatasay yonetimi "Care Drogba" sloganini baska sekilde anlamis herhalde.

http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-drogba-ya-emanet/galatasaray/detay/1768464/default.htm

ulan ben saka yapmistim, gercek oldu.

Selçuk frikik kullanmaktan müebbet yemiş
Mesaj tarihi:
TD Drogba ne ya, iyice saçmalıyorlar. Bildiğin egolar yüzünden kaybeden GS oluyor ben bunu sevmiyorum. Profesyonel düşünüyor Aysal dedik de, kritik Rize ve Juventus maçlarında kenarda TD olmayacaksa yemişim o profesyonelliği...
Mesaj tarihi:
Sarı-kırmızılıların listesindeki 1 numaralı isim olan Jupp Heynckes’e pazartesi günü teklif yapıldı. Bir süre hiçbir takımı çalıştırmayan ve bir süre dinlenme kararı alan Alman çalıştırıcı Cimbom’un teklifini değerlendirmeye aldı. Bayern Münih’i Avrupa Şampiyonu yapan 68 yaşındaki teknik adam Galatasaray’dan cuma gününe kadar süre istediği ve net cevabını vereceğini belirtti.

B PLANI HAZIR

Alman teknik adamdan gelmesi muhtemel bir olumsuz cevaba karşı Galatasaray’ın B planı da hazır. Bülent Tulun salı günü Dick Advocaat ile bir araya geldi. Hollandalı çalıştırıcı sarı-kırmızılıların teklifini kabul etti. Yönetim onun ismini şu an için kenarda tutuyor. Heycnkens’ten gelecek cevaba göre Dick Advocat ile görüşecek. (AMK)

AMK FT kovulma sürecinde başarılı haberler yaptı. Bakalım bu da doğru çıkacak mı ?

Daha önce de yazdım Advocaat olma ihtimali yüksek. Heynckes sürprizi olursa süper olur. Olmaz ise Advocaat olacak gibi.
  • Yeni Oluştur...