Theridone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Cons said: ahahaha ona gülen tek kişi ben değilmişim işin gücün itlik serserilik lan. bi çay içemedim sizin yüzünüzden burnumdan geldi
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Galatasay yonetimi "Care Drogba" sloganini baska sekilde anlamis herhalde. http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-drogba-ya-emanet/galatasaray/detay/1768464/default.htm
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 rize maçı arena'da. hani tdsiz çıksak da kazanabiliriz. ama juve maçına kenarda bi td olmalı.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Yardimci Antrenor olsun iste seneye , birakmayin
khala Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 said: seni de böle gönderdiler ya, seni ağlattılar ya hoca, ne tarih onları affeder ne de taraftar...
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Çok duygusal milletiz. Kendi istedi Terim bunu. Kendini kovdurmaya çalıştı ve başarılı da oldu sonunda. Gerçi öyle olsa bile insan duygulanıp göz yaşı dökebilir tabi. Ama beni hiç etkilemedi cidden şu fotolar filan. Çünkü aklıma Demirören'in tipi geliyor Terim diyince şu sıralar.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Gallant said: Galatasay yonetimi "Care Drogba" sloganini baska sekilde anlamis herhalde. http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-drogba-ya-emanet/galatasaray/detay/1768464/default.htm ulan ben saka yapmistim, gercek oldu.
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 aslında terim'in de fazla seçeneği olduğunu sanmıyorum. başbakanımız çok istiyor terimi. imkanı yok bırakmazlardı.
khala Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ne olursa olsun sen Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesini bu şekilde gönderemezsin. Neyse gel cumartesi gel diyorum başka da bir şey söylemiyorum.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 telefonunu açsa öyle göndermezdi belki sfdblmöşs
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 telefonu açmıyorsa hatayı kendinde arayacaksın
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 fatih terimin evinin önüne gideceklerine demirörenin evine gidip küfürlü tezahürat yapsınlar tüm senaryoyu kurup geçiren o
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ne güzel yazın gaza gelmiştim , juventus galatasarayın yanında takım degil 5leriz falan diye coşmuştum, Şimdi 8lemeseler bari konumuna geldik 2 ayda valla helal olsun :D
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Cons said: telefonunu açsa öyle göndermezdi belki sfdblmöşs tele cevap verimyosa whatsappten yazsin.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 aquila said: Gallant said: Galatasay yonetimi "Care Drogba" sloganini baska sekilde anlamis herhalde. http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-drogba-ya-emanet/galatasaray/detay/1768464/default.htm ulan ben saka yapmistim, gercek oldu. Selçuk frikik kullanmaktan müebbet yemiş
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Şu gazetelerden AMK ne kadar tutarlı bu konularda ya. Terim'le son görüşme dediler, adam gitti. Bugün TD'lik için Çare Drogba yazdılar, aynen oluyor =/
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 TD Drogba ne ya, iyice saçmalıyorlar. Bildiğin egolar yüzünden kaybeden GS oluyor ben bunu sevmiyorum. Profesyonel düşünüyor Aysal dedik de, kritik Rize ve Juventus maçlarında kenarda TD olmayacaksa yemişim o profesyonelliği...
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 forgiver said: Juve takım değil 6 atarsınız artık
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ali adnan marizlemese bari
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 arena'ya asılan pankartlar, Bu ateş üfleyerek sönmez..
Tori Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Galatasaray şeşkaza juventusu yenerse istanbula dönüşte drogba evine gidemez, hatta uçaktan inemeyebilir.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Sarı-kırmızılıların listesindeki 1 numaralı isim olan Jupp Heynckes’e pazartesi günü teklif yapıldı. Bir süre hiçbir takımı çalıştırmayan ve bir süre dinlenme kararı alan Alman çalıştırıcı Cimbom’un teklifini değerlendirmeye aldı. Bayern Münih’i Avrupa Şampiyonu yapan 68 yaşındaki teknik adam Galatasaray’dan cuma gününe kadar süre istediği ve net cevabını vereceğini belirtti. B PLANI HAZIR Alman teknik adamdan gelmesi muhtemel bir olumsuz cevaba karşı Galatasaray’ın B planı da hazır. Bülent Tulun salı günü Dick Advocaat ile bir araya geldi. Hollandalı çalıştırıcı sarı-kırmızılıların teklifini kabul etti. Yönetim onun ismini şu an için kenarda tutuyor. Heycnkens’ten gelecek cevaba göre Dick Advocat ile görüşecek. (AMK) AMK FT kovulma sürecinde başarılı haberler yaptı. Bakalım bu da doğru çıkacak mı ? Daha önce de yazdım Advocaat olma ihtimali yüksek. Heynckes sürprizi olursa süper olur. Olmaz ise Advocaat olacak gibi.
Öne çıkan mesajlar