Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Terim kalsaydı da bence bu sene ya da en geç gelecek sene yine tökezlerdi, her terim döneminde öyle olmadı mı zaten?

Ben negatif etkilenir GS diye tahmin ediyorum. Bu gazı yeni gelecek adam veremez bence.
Mesaj tarihi:
arada terim olmayınca futbolcular barınamaz yalnız öyle bi durum var. başarılı olan kalır olamayan kalamaz olacak.

bakın bu aydınlar falan nasıl gönderilecek sene sonu

bi de polis önlemi doğru. oldboyzlar olay çıkarabilir.
Mesaj tarihi:
bielsa gelirse takımda katliam yapar çok katı bir adam. di mateo gelsin derim ben daha iyi uyar gs ya

başından belliydi terimin başını yakacakalrı ne güzel Sir gibi durucaktı yok olurmu
Mesaj tarihi:
Bielsa iyidir de bizim futbolcularla zor abi o adamlar. Sert bir adam Bielsa, prensipli filan. Mancini ve Di Matteo'nun da iyi hoca olmadıklarını düşünüyorum.

Fergie reyizin belki içinde kalmıştır 94'ten sonra hani nefret ettiğin birşeye garip bir şekilde çekilme duygusu dfsfs...
Daha da gelmem diyodu o zamanlar hahaa. Espri tabi bunlar da..

Gerçi artık yerli oyuncu lobisi de pek kalmadı be. Ünal kimsenin gözünün yaşına bakmaz yani.

Eskiden olsa Hakanlar, Ayhanlar, Hasanlar, Servetler ne fırıldaklar döndürüyordu arkadan sdgdfsd...
Mesaj tarihi:
Valla kusura bakmada ligde 14. sıraya kadar düşmüş ligi zar zor 8. (ydi sanırım) bitirmiş takımı alıp buralara getiren adam başkan değil Fatih Terim'di.
Mesaj tarihi:
bielsa gelsin abi kimsenin gözünün yaşına bakmasın gerekirse drogba yı bile yedeğe çeksin.

2-3 yıl kalsın takımda bi temizlesin pisliklerden sonra gelsin kim geliyorsa :D
Mesaj tarihi:
aquila said:

Terim yokken Unal basgan galatasrayliydi, neyin kidemi.

şu an gsli olan bi sürü adama, kadına sor, hepsi terim uefa zamanı gs li olmuştur, ünal napmış
  • Yeni Oluştur...