Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Redeagle said: Gog'daki pampalarını istiyorum ._. üye ol karış ortama asd, uslu bir çocuk olursan belki boneci bile görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 FTL varsa fazladan alırım..elime yeni oyun geçince yollayana akıtırım fazla oyunu..yok bizde beleşçilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 1 dolar versek oluyomu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Bundle'daki 3 oyunu son 2 haftada toplamda 15 dolar falan verip aldıydım meh. Ayrıca sayfada yazdığına göre daha oyun gelecekmiş. Şu haliyle bile çokzel bundle oyunlara sahip olmayan kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mark of ninja da gozum vardi ne zamandir, cok sukela oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 off çok güzelmiş ninja yaw mağazada gözüme takılıyodu hep zaten iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 trine a salça olayın derken retrieve accounta bastım kim activate ettiyse pardon=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Brütal Legend olmayan varsa: Steam Key R56AL-59A2X-9A4NV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 thewolfram said: Brütal Legend olmayan varsa: tişikkirler sipirmin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 trine keyi fazladan olan varsa pm plx 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Silphatos said: benim için en kötü hambıl oldu bu ya, hepsi var la fez hariç :( onu söyledim bi forumda, sadece fez yok almam bunu diye artık diye, elemanın teki yollamış fezi sdf ulan sen kimi yiyorsun zaten yazma nedenin o, "biri görür de yollarsa ne ala" diye. adam gerçekten gördüğüm en büyük çöpçü ya hadsufhudasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 sabonis said: Silphatos said: benim için en kötü hambıl oldu bu ya, hepsi var la fez hariç :( onu söyledim bi forumda, sadece fez yok almam bunu diye artık diye, elemanın teki yollamış fezi sdf ulan sen kimi yiyorsun zaten yazma nedenin o, "biri görür de yollarsa ne ala" diye. adam gerçekten gördüğüm en büyük çöpçü ya hadsufhudasf yok olm öle bi şey ahaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 buyrun beyler brutal legend NC6X8-3RQG4-GDDJB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 eyv aldim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Quixef de trine'ı attı bana sağolsun. Long live paticik fellowship of keys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Niyeyse steame eklemedigim 21 key cikti humblebundle sitesinde tek tek bakinca fark ettim. Ekledim gitti. 418 oyun 250 DLC oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ahah bastion ve limbo da geldi. oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bastion yoktu çok şahane yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 G2NEM-FPKL3-JCH2H bastion bunlar da serious sam first second ZPXT0-D0P9R-2RLRW KBV42-XE35D-IW49I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 şurda dağıtsanıza abi bu keyleri http://steamcommunity.com/groups/sanslipati burda ninjalayıp gidiyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 davet plx catzee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ya da zor geldi orda steamgifts.com a üye olmamız lazım sanırım :D E299T-FZKDX-0NM85 bastion afiyet olsun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Catze said: E299T-FZKDX-0NM85 bastion afiyet olsun sdfsdf tişikkirlir sipirmin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Bastion Steam Key 2AP3P-2LQ5M-P0L8F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi burda listelenen oyunların hepsi bizim mi oluyo alırsak bu bundle yi ? Pay more than the average of $4.78 to unlock six more games! diye bişi diyo ne demek bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar