coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ahahahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 İyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 öptüm yanaklarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kamışa su yürüdü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 çavuş tokatlandı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bu saatte ne uyuması sabahlara kadar test çöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Sınav diye bir şey var değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sir yes sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kaliteyi düşürmeyin olm ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Lys ye giresim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 17-18 yaşındaki bi adama verilebilecek en yanlış tavsiye olacak ama üniversite bi bok değil. dünyadaki kurtuluşun veya dünyanın sonu değil. kendini geliştir, internet gibi bir şey var. türkiyenin en iyi üniversitesinde alacağın eğitim bile, kendini geliştirmek istiyorsan sana boş gelecek, eksik gelecek. aç ol. sen kendini geliştir, zaten seni herkes havada kapar ileride, farkın hep belli olur. aç ol. merak et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Adam ol canımı ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Üniversite mezunu olacaksın sonra gidip ilkokul veya lise mezunu birinin emrinde çalışacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 iyi geceler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 moriarty said: 17-18 yaşındaki bi adama verilebilecek en yanlış tavsiye olacak ama üniversite bi bok değil. dünyadaki kurtuluşun veya dünyanın sonu değil. kendini geliştir, internet gibi bir şey var. türkiyenin en iyi üniversitesinde alacağın eğitim bile, kendini geliştirmek istiyorsan sana boş gelecek, eksik gelecek. aç ol. sen kendini geliştir, zaten seni herkes havada kapar ileride, farkın hep belli olur. aç ol. merak et. stay hungry stay foolish deseydin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yoğğ üniversite gayet yaral çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kurumsal hayata girmediğiniz sürece üniversitenin çok bir etkisi yok.. iki yıllık okul mezunu olduğu için belirli bir kademeinin üstüne geçemeyen müdür var bizde, adam akdemesi yüzünden şirket arabası alamadı mesela ama kendi işini kuracak veya aile işini devralacaksan üniversite bitirmiş olmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 umuur said: hepinize iyi geceler, şöyle temizinden bi "iyi geceler" topiği olsun da yatmadan bi iyi geceler der çıkarız diye bulamadım. kendim icat ettim. beni bilirsiniz yarın dershane var. hepinize iyi geceler. http://forum.paticik.com/read.php?62,1963181,1963181#msg-1963181 Dogru yerde acmistim baktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 düdüüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 BabacumMostors said: kurumsal hayata girmediğiniz sürece üniversitenin çok bir etkisi yok.. iki yıllık okul mezunu olduğu için belirli bir kademeinin üstüne geçemeyen müdür var bizde, adam akdemesi yüzünden şirket arabası alamadı mesela ama kendi işini kuracak veya aile işini devralacaksan üniversite bitirmiş olmana gerek yok aynen öyle. kurumsal bi yerde çalışacaksan üni hatta master şart bu memlekette.gözün yükseklerdeyse yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 öpsün sizi cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ben gençken patide böyle gece topakları oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 öptüm gıdından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 biri gidip baksın şuna üstünü açmış galiba yine örtün. hasta masta olmasın sınavı var çocuğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar