progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ahmedinejad said: koca koca ajan falan çıkmazsa şaşıracağız artık. sürprizi falan kalmadı mevzunun. kocanın mevzusunu gereksiz uzattılar ya. Birde her bölüm bırak bu işleri diye ağlanmasıda baydıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bu arada 11 yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ya bölümler iyi de koca artık yeter. Her bölüm karı gibi ağlanması, kavga çıkarması fln çok baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Abi koca ağlıyo falan da hatun da ilik be ya. Ben de ağlarım valla öyle bebikom olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 kim ilik? göğüs kafesim gibi çenesi var hatunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ya hatun orda seri katillerle uğraşıyor, nükleer bomba buluyor, kocası kenardan "Bana hiç zaman ayırmıyosun amaa :(" diye geçiniyor sdf. Rahatsız etti artık ağlanmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 son sahne harikaydi bu bolumde. red gralsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 red için izliyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 dizi 17 martta sezon finali yapıcakmış o süreye kadar yeni bölüm yok. sezon finalinin trailer fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 sezon finali yapmamış ya bu dizi. resmen göt oldum. kimse izlemiyo mu bu diziyi yav. son bölümden sonra , red kesinlikle keen in babası bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ben de sen son dedin diye öle izlemiştim sonra böle bitermi la diyip bi baktım daha bi ton bölüm var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 diaboliq said: sezon finali yapmamış ya bu dizi. resmen göt oldum. kimse izlemiyo mu bu diziyi yav. son bölümden sonra , red kesinlikle keen in babası bana göre. ee abi öyle olduğu çoktan çıktı ki ortaya? üvey babasını hastanede öldürdü. Gerçeği söylicem dediği için Red adamı öldürdü. o kadar bariz diye herhalde baya erken kendileri verdi bu bilgiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 NBC 2.sezonun başlama tarihini fall 2014'ten 5 Şubat 2015'e atmış. abv NBC. Hani dizi tutmasın iptal olsun istiyorlar resmen. Revolution'da paso yayınlandığı günleri değiştirdiler sonra izlenmedi diye iptal ettiler. Şimdi de tutan diziyi erteliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Cekimlerde sikinti vardir uzamistir vs.. Neymis nedeni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 yeni başlayacak dizilere yer açmak için diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 just breathe çaldı olum adamlar bölüm sonunda. bu arada baba kesin red bunu öğrenmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 diaboliq said: just breathe çaldı olum adamlar bölüm sonunda. bu arada baba kesin red bunu öğrenmiş olduk abi zaten Sam, kıza söyleyecek diye öldürmüştü ya onu.. Düğün şarkım just breathe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 iyi başladı buda. Hatta haftaya ki bölümde baya iyi duruyordu fragmandan. Liz'in stalker için Reddit'te Tom olabilir demişlerde. Ölmedi miydi o ya geçen sezon? Diziden soğutmuştu o adam lütfen geri gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 10 dakika Red görmek için geri kalan boktan 30 dakkaya dayanmak baydı ya. meeh tom niye yaşıyor ya. o kadar KAPININ ARKASINDA NE VAR? diye olay yap sonra tom çıksın ordan. zaten herkesin beklediği o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Bu bölüm iyi di ya yine climax tepelerde gezdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 s02e07 gayet gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 e08 sonunda Nası yani dedim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 çıkmış yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bomba gibi başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 evet iyiydi baya. birde bu hafta bir bölüm daha çıkıyormuş. Perşembe gününe almışlar diziyi. Cuma günü bir bölüm daha olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar