Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 forum eskiden negzelmiş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Fistan said: tanisa sevecek biliyorum da bi ihtimalde ben onu tanisam sevmeyecem o da var ahaha ahahaha das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 5dkdır oyun bulcak bekliyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Burberry classic ve rochas man sipariş ettim, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Neye bakalım abi. Gelecek mi gelmeyecek mi onu mu merak ediyorsun? Ya da bunları sipariş ettiğin bilinsin mi istedin? Bir 0ne kolay yetişmiyor vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bir onceki kiz arkadasim ruyama girdi , cok mutluyduk ne alaka durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ya boşver eski kız arkadaşı primler dağıtıldıysa bi pc toplayalım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yok daha vermediler +1 fazladan vermeklermis buyuk ihtimal, en kotu 2 etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 tamam sana bi jr. canavar toplayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 5 e kadar yolu var ! inancimi kaybetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ciğerlerim gg olmuş o yüzdenmiş meğersem günlük, yarın severler diyip bi spora neyim dışarı çıkayım artık sıkıldım çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 dişçiden değil de faturasından korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sende mi fakirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu saatte finallere çalışmak yerine excellere boğulmak zorunda kalıyorum. sonra neden okul uzuyor bilmemne. 4 senedir bir rahat nefes almadım ya bu nedir böyle. yeter artık. para kazanıp geçinicez diye düştüğümüz hallere bak ya. bu gece de son kavga edişimiz olacak. sabah olunca atıcam yükü üstümden. denedik, olmadı. moving on. yeni yıl kararlarımı biraz geriden almış oldum ama hiç yoktan iyidir. kafa dinleyelim bu sene biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Kodumun n2h1 bilmemne virusu yataga dusurdu sonunda.2 ayda bir salgina yakalaniyoz sokacam boyle ise , kari kiz babamla bile tokalasmiycam yaza kadar. 2 ayda 4 gun rapor aldim,sirketten de kicima tekmeyi yiycem valla bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 krep yaptım içine çokella sürdüm,cocukluğumdaki gibi çatır çatır yiyom günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Dark_Soul said: Kodumun n2h1 bilmemne virusu yataga dusurdu sonunda.2 ayda bir salgina yakalaniyoz sokacam boyle ise , kari kiz babamla bile tokalasmiycam yaza kadar. 2 ayda 4 gun rapor aldim,sirketten de kicima tekmeyi yiycem valla bu gidisle. Şu olmasın diye 39.2 dereceyle işe gittim işte ben , kimse anlamadı nedense , sonunda sen anlamışsın o duyguyu nasıl rahatladım anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 kaç gecedir kabus görüyorum günlük sabah üzerimden tır geçmiş gibi kalkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 wastyrx said: sende mi fakirsin yar fakır ben fakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 kozalak said: wastyrx said: sende mi fakirsin yar fakır ben fakır hello madafakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 işyerindeki karı arkamdan deli demiş. bugün soğuk savaşın başlangıcıdır. bir de betül var sürekli yüzüme öksürüyor. ağzını kapatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Soğuk savaş ne ya, git konuş sen bana niye böyle dedin diye. çekilir dert değilsiniz yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Geçici görevli olarak 2 haftalık bulunduğum Samsun'da kaldığım yerin yanındaki okulun zil sesi melodisi Titanic. Ne alaka lan? Fididüüü fididütdüüü diye giriyor aniden şaşırıyorum. EDIK: Ayrıca da aldım sanırım virüsü, üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ve yeniden bir kuş kadar özgürüm <3 bazı şeyler bazı insanlara göre değil gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 nienna said: işyerindeki karı arkamdan deli demiş. bugün soğuk savaşın başlangıcıdır. bir de betül var sürekli yüzüme öksürüyor. ağzını kapatmıyor. o zaman anasını babasını kes o kızın,öğle yemeğinde bütün iş yerine ben ısmarlıyorum ayağına bi yerden yemek söyle,anasının babasının parçalarının olduğu yemeğe buna itele ve yedirt inceden sırıt falan,1-2 güne anasının babasının kayıp veya ölü olduğunu anladıktan sonra arkasından deli de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar