Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

bu saatte finallere çalışmak yerine excellere boğulmak zorunda kalıyorum. sonra neden okul uzuyor bilmemne.

4 senedir bir rahat nefes almadım ya bu nedir böyle. yeter artık. para kazanıp geçinicez diye düştüğümüz hallere bak ya.

bu gece de son kavga edişimiz olacak. sabah olunca atıcam yükü üstümden. denedik, olmadı. moving on.

yeni yıl kararlarımı biraz geriden almış oldum ama hiç yoktan iyidir. kafa dinleyelim bu sene biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Kodumun n2h1 bilmemne virusu yataga dusurdu sonunda.2 ayda bir salgina yakalaniyoz sokacam boyle ise , kari kiz babamla bile tokalasmiycam yaza kadar.

2 ayda 4 gun rapor aldim,sirketten de kicima tekmeyi yiycem valla bu gidisle.

Şu olmasın diye 39.2 dereceyle işe gittim işte ben , kimse anlamadı nedense , sonunda sen anlamışsın o duyguyu nasıl rahatladım anlatamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçici görevli olarak 2 haftalık bulunduğum Samsun'da kaldığım yerin yanındaki okulun zil sesi melodisi Titanic. Ne alaka lan? Fididüüü fididütdüüü diye giriyor aniden şaşırıyorum.

EDIK: Ayrıca da aldım sanırım virüsü, üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

nienna said:

işyerindeki karı arkamdan deli demiş. bugün soğuk savaşın başlangıcıdır.

bir de betül var sürekli yüzüme öksürüyor. ağzını kapatmıyor.

o zaman anasını babasını kes o kızın,öğle yemeğinde bütün iş yerine ben ısmarlıyorum ayağına bi yerden yemek söyle,anasının babasının parçalarının olduğu yemeğe buna itele ve yedirt inceden sırıt falan,1-2 güne anasının babasının kayıp veya ölü olduğunu anladıktan sonra arkasından deli de
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...