wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Seni tükürerek boğarım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bi kafe/bar sahibi olayım ve arka fonda travis çalsın lan. böyle kısık sesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bugün rüyamda akaretlerde gaz yerken gördüm kendimi günlük. yine hazirandı yine sıcaktı. hayırdır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 hardcore bi pazar sabahı,evde su yok diye neler içtim kafam açıldı goeogeakgapo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 paul walker ölmüş lan hem de ironik bir şekilde. :( hızlı ve öfkeli öksüz kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 adamın arabaya nolmuş öyle http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/hizli_ve_ofkelinin_yildizi_paul_walker_oldu13858743840_h1100709.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 5 te gogo polonya. Bi hafta cok frci uykusuz kalicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 xaty said: adamın arabaya nolmuş öyle http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/hizli_ve_ofkelinin_yildizi_paul_walker_oldu13858743840_h1100709.jpg Araba diil abi ucak enkazi o bence. Araba o hale gelmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ölenin o olduğnu nası anlamışlar oda ayrı konu,o arabadan ne kalıcak arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 xaty said: adamın arabaya nolmuş öyle http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/hizli_ve_ofkelinin_yildizi_paul_walker_oldu13858743840_h1100709.jpg ağaç da nasıl sapasağlam kalmış çok tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Böyle çok hızlı kazalarda ağaçlara ya da bariyerlere fln çok hasar gelmiyor ya, bıçak gibi kestiği için. Zaten ağaç devrilse bu kadar hasar almazdı araç =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Merak ettiğim konu yeni hızlı öfkeli çekiliyodu , noldu ona acaba, hani gerekli yerleri oynadı sonra öldü filmin yapımında bir sıkıntı olmayacaksa ölebilir sorun değil , ama yok film bok oldu daha oynamamıştı şimdi aptal saptal bir sarışını bunun yerine koyamazlarda hem kendi öldü hem filmi öldürdü falan tarzı bir durum olduysa çok kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 herkesin aklını okumuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 GONDARCENGIZ said: hardcore bi pazar sabahı,evde su yok diye neler içtim kafam açıldı goeogeakgapo lan bende tam dus alacaktim sular kesikmis ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bugün adamın birine akbil bastım adam bi teşekkür bile etmedi thank you obama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 SeaGle said: 5 te gogo polonya. Bi hafta cok frci uykusuz kalicaz. panpa benim siparişi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Saeros said: bugün adamın birine akbil bastım adam bi teşekkür bile etmedi thank you obama Bağırsklarını deşip kanında dans etseydin? Acelen mi vardı deşmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Saeros said: bugün adamın birine akbil bastım adam bi teşekkür bile etmedi thank you obama akbili adama degil otobuste konsola basicaktin cunku sapsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Saeros said: bugün adamın birine akbil bastım adam bi teşekkür bile etmedi thank you obama adam biplemiştir belki, duymamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 öncelikle puhaha diye gülüyorum size.. şimdi cevap vereceğim tek tek oke.. wastyrx said: Bağırsklarını deşip kanında dans etseydin? Acelen mi vardı deşmedin? yorgundum kardeşim sana mı soracağım..? dans benim bacak benim dans benim bacak benim.. senko said: akbili adama degil otobuste konsola basicaktin cunku sapsal asıl şapşal diye sana derler.. zaten adama kartı verdim o da gitti konsola bastı.. sus şimdi.. imamizer said: adam biplemiştir belki, duymamışsındır. sana birileri basınca sen bipliyo musun..? aldın mı cevabını.. ikile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 /adalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yargi mekanizmasi calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bu hafta güzel haberler alayım dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 salı gunu bitecekmis benim tadilat bi bitmesin gidip kurumun onune sıcmayan top olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Varsova havalimaninda uzerimdeki gs hoodie sini gorup cikarip oyle gecmemi isteyen guvenlik escinsel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar