Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu anasını avradını silktiğimin yerinden kurtulamıyorum. Resmen kitlendim kaldım. Manisa senin ben ta sülaleni kerteyim.

İşimden nefret ediyorum , bulunduğum şehirden nefret ediyorum fakat kurtulamıyorum. Resmen manisa bana sahip oldu
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

selam,

pole dancing yapabilen arkadaşım varmış, profesyonel dansçı, ha zabıta ilkokul arkadaşım var o daha ilginç geliyor ama..

sevgiler

ahah abi gerçekten zabıta arkadaşım olsun isterdim ben de. baya sohbet edicez biraları açıp "olm bizimki zabıtalık değil, asıl zabıtalığı doğudakiler yapıyo" diyecek falan asdfg
Mesaj tarihi:
it's alway sunny in philadelphia 3,sezon 9. bölümü izledim. herlade 7. yada 8. izleyişimdir bu zamana kadar.

"dayman" şarkısını yaptıkları bölüm. sabahki berbat ruh halimi aldı götürdü lan hahahahahahah

adamların hastasıyım.
Mesaj tarihi:
bir süredir aradığım belki tek düzgün JP yapma oyununu buldum günlük, jurassic park operation genesis miş adı, artık parkımı yapabilirim.

http://img88.imageshack.us/img88/1149/simjp2010120909481173.jpg
Mesaj tarihi:
Sag ayagimin ustu ve bilegim 1 haftadir uyusmus durumda. Hareket ediyor sorunsuz ama boyle dokununca karincalanmis hissi veriyor. Belirtiler bel fitigi, ama ters hareket de yaptim sag ayakla ilgili hatirliyorum... Cok arada kaldim bugun doktora mi gitsem beklesem gecer mi pff
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...